Minä en ole Ava!!!

 

Tämän postauksen otsikko on meillä nykyään eniten kuuluva lause. Avalla on nimittäin pahemman luokan Frozen -vaihe menossa ja Avaa, anteeksi siis Elsaa, ei saa väärillä nimillä kutsua. Nomppu saakin aina kunnian olla Anna. Mua harmittaa hirveästi, etten ole onnistunut saamaan Avalle oikeaa Elsan asua, mutta onneksi tämä viime syksyn synttärimekko muistuttaa sitä aika paljon!

Tänään päiväkodissa saikin vapun kunniaksi pukeutua, eikä tarvitse vissiin arvata, minkä asun Ava valitsi. Päiväkodissa olikin useampi Elsa tänään… 😉 Ennen päiväkotiin lähtöä napattiin Annan ja Elsan kanssa pari prinsessakuvaa, joiden voimin toivotankin teille kaikille nyt aivan ihanaa vappua! <3 

Muistakaa syödä paljon munkkeja!

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Mielestäni myllyssä h&m liikkeessä oon nähny niitä oikeita Elsa asuja:)

Avatar

Ostin just synttärilahjaks ton saman sinisen prinsessamekon veljen tytölle. 🙂

Avatar

Eikä miten ihania pikku prinsessoja 🙂 Taitaa nyt olla monessa perheissä tytöillä kunnon Elsa-vaihe menossa 😉

Avatar

ihanat!!!! 🙂

Avatar

Tuntuu kyllä olevan tää Frozen nyt superkova juttu joka paikassa! 😀 Meillä ei sentään 7 kuukautisen vauvan kanssa tiedetä näistä jutuista vielä yhtään mitään. Vaan, kohta se taitaa sekin aika tulla eteen. 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä