Reality check

Eli #viikonbikinikunto #day4

 

Multa toivottiin bikinikuvaa ihan suoraan edestä otettuna, jalat auki ja kädet sivuilla, joten tässä tulee! Sen seuraksi päätin kuitenkin laittaa vielä kaksi kuvaa, jotka näyttävät vähän paremmin sitä, mitä kamera ei näe. Realismia realismia!

Suuri kiitos kaikille teille, jotka olette osallistuneet mukaan #viikonbikinikunto -tagilla <3 On ollut upeaa katsella teidän kuvianne Instagramissa, todella voimaannuttava fiilis! Olette mahtavia! Vielä kolme kuvaa jäljellä!

Kommentit

15 kommenttia
Avatar

Oot todella kaunis!!

Avatar

Olet ihanan rohkea nainen!

Avatar

Sulla on niin kaunis vartalo! Olis ihan kiva tehdä tää, mut mulla on vaan kahdet bikinit

Avatar

Sulla on niin kaunis vartalo! Olis ihan kiva tehdä tää, mut mulla on vaan kahdet bikinit

Avatar

En oo montaa kertaa sulle kommentoinut postauksiin, vaikka niitä luenkin. Nyt tuli pakottava tarve kommentoida, miten yllättynyt olen siitä miten rohkea olet! Sulla on ollut anoreksia ja et oo ollut vartalosi kanssa sujut, mutta nyt pystyt näyttämään sen noin rehellisesti. Arvostan tosi paljon sun rohkeutta, oot upea niin sisältä kuin ulkoa.

Avatar

Mistä saa ananasbiksuja? 🙂 Haluun! 😀

Avatar

Aluksi olin hieman skeptinen tämän jutun suhteen, onhan nämä bikinikuvat blogeissa jo ”nähty” (Mami go go) mutta sä vedät tän ihan uudelle tasolle ja teet tämän omalla persoonallasi ja laitat kaiken peliin. Arvostan, hienon asian olet ottanut esille todella upealla tavalla 🙂

Avatar

Ooot kyllä super muija ! Siis iso hatun nosto sulle, oot niiin rohkea.. itse pömppäni kanssa piiloudun vauvauinneissa kaapuihin, nolona kun muut olivat niin laihoja ja hyvässä kondiksessa jo… Oot kyl super ei voi muuta sanoo ! 🙂

Avatar

Kyllä!!
Ne ”vatsamakkarat” tulee jokaiselle kun istuu 😀

Avatar

Missä se pävä videona postaus viipyy? Sä lupaat aina tehdä, mutta et saa aikaiseksi.

Emilia Huttunen

Se on tullut aikoja sitten 😀 ystävällisemminkin voi kysyä, etenkin kun on itse väärässä.

Avatar

upeaa. Upea nainen, upea teko. Hyvä Emilia! Ihanaa kesää 🙂

Avatar

Mielettömän upee mimmi ja rakastan sun kauniita kasvoja!

Avatar

Hei!

Itse juurikin samassa tilanteessa (painoa humpsahti talven masis-herkuttelun seurauksena 2 kk:ssa 15 kg, joita nyt pudottelen) olevana seuraan projektiasi mielenkiinnolla, ja silmät meinasivat tippua päästä tämän viimeisimmän kuvan nähdessäni; vaikka monet ovat kritisoineet edellisiä poseerausasentojasi, niin näissä, realistisimmista kulmista otetuissa, näytät mielestäni siltä, kuin olisit laihtunut 5-10 kiloa edellisiin bikinikuviin verrattuna! 🙂 (P.S. Ensimmäinen blogikommenttini ikinä!)

Avatar

Sähän olet mieletön! Ei mielestäni vartalo ole yhtään paha. Kaunis ja naisellinen ennemminkin ☺️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä