Fashionkids – 09/05/15

Dress – Zara / Jacket – Benetton / Tights – Lindex / Shoes – Zara

Vuoden ensimmäinen fashionkids! Vihdoin on taas tarpeeksi lämmintä, että asuissa on muutakin kuvattavaa kuin välikausihaalari. Eilen lapsilla oli ensimmäistä kertaa farkkutakit päällä Topiaksen kummipojan synttäreille lähtiessä ja ne riittivät oikein hyvin tuolla auringonpaisteessa. Nompulla on nyt päällä se vaihe, ettei hän pysy yhtään paikoillaan, joten kuvissa tulee lähitulevaisuudessa näkymään enemmän Avaa. Ava nimittäin rakastaa kameran edessä olemista! Etenkin poseeraamista, kuten kuvista näkee. Ava on ”vähän” katsellut mallia kun äiti ottaa asukuvia ja nykyään aina kameran esille kaivaessani hän alkaa samantien poseerata hauskoissa asennoissa. Hän itse ottaa touhun erittäin tosissaan ja keskittyy täysillä kuvaukseen, mutta minusta kyllä tuntuu kuin katselisin jotain todella hauskaa parodiaa bloggaajien asukuvauksista. Neiti vetää sen verran hienosti kaikki perinteiset poseeraukset överiksi. Kyllä sitä vain joka päivä järkyttyy siitä, kuinka iso tästä meidän esikoisesta on jo tullut. Hän osaa jo niin paljon ja on ihan oikeasti jo lapsi, eikä mikään taapero.

Tämä Benettonin farkkutakki mahtuu vielä juuri ja juuri ja minua harmittaa hirveästi, ettei se enää kauaa mahdu. Se on nimittäin ollut aivan loistava! Zaran mekko ja kengät ovat uusia ostoksia ja olivat nyt ensimmäistä kertaa päällä. Olen kuolannut noita kenkiä ikuisuuden ja viime viikolla päätin vihdoin ostaa ne ennen kuin koot loppuvat. Odotan jo innolla kesää, kun Ava voi käyttää tuota mekkoa ja kenkiä ilman sukkiksia! Ne nimittäin näyttävät supersöpöiltä niin. Mekko oli oikeasti ihan fiksu ostos, sillä tässä on tulossa näiden synttäreiden lisäksi valmistujaiset, häät ja paljon enemmän synttäreitä.

Ava tykkää niin paljon poseeraamisesta, että hänessä olisi kyllä lapsimallin ainesta 😉 Tosin vanhempien mielestä oma lapsi on aina maailman kaunein ja taitavin, joten taidan olla hieman puolueellinen! 😀

Löytyykö muiden lapsista poseeraajia?

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

On kyllä söpö neiti!

Avatar

Sulla on kyllä aivan häkellyttävä söpö tyttö! Neljäs kuva on mun oma suosikki ^^

Avatar

Ava on kyllä niin suloinen! Ihania nuo asennot, on kyllä hyvin ottanut mallia. 😉

Avatar

Siis niin ihana! On kyllä kuvauksellinen, aivan mahtava! ihania ilmeitä ja poseerauksia. Kaunis tyttö muutenkin! Ja hiukset ♡

Avatar

Onpas Ava kasvanu! Tullu mun silmään vähän enemmän sun näköseksi 🙂

Avatar

Ihana pikku poseeraaja 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä