The last one

Bikinit loppuivat kesken, mutta alusvaatteet ajavat kyllä saman asian! Eli #viikonbikinikunto #day7

Kun minua katsoo takaa, näkee kuntosalilla tekemäni työn. Kun minua katsoo edestä, näkee merkit vartaloni luomista ihmeistä. Etupuoli on rakkaampi <3 Ulkopuolelta olen kuin eri ihminen edestä ja takaa. Vartalossani on löysää ihoa, arpia, löllyviä ruumiinosia ja selluliittia, mutta mikään niistä ei tee vartalostani rumaa. Vartaloni on täydellisessä bikinikunnossa, kuten ovat kaikkien teidänkin vartalonne. Vartaloni ei tarvitse photoshoppia, eikä se tarvitse rannalla vaatteita verhokseen. Aitous on kaunista ja toivon, että näiden seitsemän #viikonbikinikunto -kuvan myötä teistä mahdollisimman moni on tajunnut tämän saman! Ainakin Instagramissa tämän tagin takaa löytyy aivan upeita kauneutensa ymmärtäneitä naisia <3

Palaan vielä kera pohdinnan kuluneesta viikosta ja haasteesta 🙂

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Ihailen sun rohkeutta! <3 Ja kyllä, sulla on hyvä vartalo ja sulla on täysi oikeus kantaa sitä ylpeydellä! Sain näistä postauksista voimia ja rohkeutta itsellenikin ruveta liikkumaan enemmän vähissä vaatteissa (eli bikineissä, lyhyissä shortseissa jne.) sitten kun on niin lämmintä, että tekee mieli. KIITOS!

Avatar

Kun mä katson niitä kuvia, en edes huoma vatsan aluen apria, jos sä et nyt puristaisi sitä tahalleen yhteen 😀

Avatar

Sä oot kaunis ja ihana esimerkki muille! Aitous on ihanaa

Avatar

ois kiva jos kokoisit kaikki instakuvat yhtee postauksee:)

Avatar

Siis yksin tämän homman takia olet ansainnut kaikki maailman blogipalkinnot! Mulla ei ole lapsia, mutta kyllä mulla masua ja reittä löytyy, silleen normaalisti ja vähän extraa. On teininä tulleita venymäarpia ja vähän selluliittiä. Ja kuitenkin, pyöräilen, tanssin balettia, joogaan ja olen muutenkin aktiivinen. Mulla ei siis ole mitään syytä kuvitella, että kehoni olisi jotenkin huono tai epäkelpo.

Kiitos, että visualisoit itsesi kaikkien naisten puolesta. Vartalosi on hyvä ja kaunis, ja mikä parasta, tiedät sen itse!

Avatar

Oot kyllä uskomattoman upea! Ja todella rohkea. Hienoa esimerkkiä näytöt, itse ainakin rakastan nyt omaa raskauksien runnomaa vartaloani enemmän. Jokaisella on lupa olla upea omana itsenään, kiitos <3

Avatar

Täällä myös arpisen löllö vatsan, arpiset kyljet, reidet sekä rinnat omaava(patalaput)..ja en oo vielkää sinut niiden kanssa, synnytyksestä 9kk, huoh…Mutta oot upee ja rohkee, kumpa pystyisin samaan:/

Avatar

Ihanan aito vartalo ♡ täällä synnytyksestä aikaa kaks viikkoa, että ihan vielä en ole tämmöisiin kuviin valmis 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä