Rakastunut

Nyt on pakko vähän heittäytyä itserakkaaksi ja sanoa, että rakastan mun eilistä asua!! Olen etsinyt tällaisia housuja ikuisuuden, mutta aina tulee se sama ongelma eteen. Joka puolella jopa L oli liian pieni pepun ja lantion kohdalta ja sitten taas XL ei mitenkään pysynyt vyötäröllä. Lindexiltä sitten löysin täydelliset housut L -koossa, istuvat pepunkin kohdalta ja vyötärön sai juuri ja juuri kiristettyä tarpeeksi pieneksi. Yhdistin näihin simppelin raitapaidan, rautalankahuivin ja avokkaat, tarkoituksena saada tällainen aavistuksen seilorityylinen Vanhan Rauman maisemiin sopiva kokonaisuus.

Näissä asukuvissa tosiaan näkyy taustalla ihanaa Vanhaa Raumaa, jossa käytiin Topiaksen ja lasten kanssa opastetulla kierroksella. Minut kutsuttiin tutustumaan Rauman maisemiin ja oli kieltämättä todella hauska päivä. Etenkin ihasteltiin Topiaksen kanssa näitä vanhoja taloja ja suloisia pihoja. Ne olivat jotenkin niin upeita elementtejä, että tuntui hassulta ajatella jonkun oikeasti asuvan siellä. Kierroksen jälkeen tavattiin Vilma, joka oli juuri Raumalla vanhempiensa luona ja käytiin yhdessä Suvi Päi -tapahtumassa maistelemassa herkullisia ruokia ja nauttimassa auringonpaisteesta. Olen nauttinut hirveästi käynneistä näissä Suomen vanhoissa kaupungeissa, viime vuonna sain hauskan ”yksityiskierroksen” ystäviltäni Porvoossa ja siellä oli myös aivan upean näköistä. Vinkatkaa ihmeessä, jos teidän kotikaupungistanne löytyy myös ihania mukulakiviä, kapeita katuja ja vanhoja taloja, näköjään ne ovat ihan minun juttuni!

Shirt – Cubus* (similar here)

Trousers – Lindex (similar here)

Bag – Glitter*

Shoes – Crocs 

Watch – Michael Kors (similar here)

Sunglasses – Cubus 

Headband – Glitter (similar here)

*gifted

Mitäs tykkäätte tästä asusta? Ja kokeilin ensimmäistä kertaa nyt tätä monesta blogista tuttu tapaa koota asun esittelyyn samankaltaisia vaatteita, jos joku inspiroituu. Ajattelin, että näitä voisi sillon tällön kokeilla 🙂

// I absolutely love my outfit from yesterday! I had been looking for trousers like these for ever but it seemed impossible to find ones that would fit my butt and wouldn’t be too loose from the waist. Now I finally found the perfect ones from Lindex! I wore this outfit yesterday to a city tour in Rauma and I think it fits the scenery perfectly. I went for this kind of sailor inspired look and I was right at home in the narrow alleyways between the beautiful old houses of Rauma. And I must say I think the photos came out quite well too! Thanks to Vilma <3 I’m gonna try to remember to make these translations again from now on!

Postaus sisältää affliate -linkkejä

Kommentit

13 kommenttia
Avatar

Olet melko ranskalais tyylinen, ihana 🙂 Tuo on kivan rento tyyli, ja näyttäis tosi ihanalta jos yhdistää mustan kellohelmaisen mekon myös!

Avatar

Ootko käyny Oulussa? Täällä on kans mukulakivikatuja ja vanhoja taloja, tosi nättiä. 🙂

Avatar

Kivan rento mutta tyylikäs asu 🙂 Ja vaikea uskoa että nuo on kokoa L kun näytät niin sirolta! Itse käytän alaosasta kokoa m ja yläosasta s, ja näytän kyllä isommalta kun sä.

Avatar

Oiii, poljin töistä kotiin ja katoin et olitko se sä ja ajattelin et mitä sä nyt täällä tekisit ! 😀 😀

Avatar

Kristiinankaupungista löytyy mukulakiviä, kapeita katuja ja vanhoja taloja meren rannasta! 🙂

Avatar

Ihana asukokonaisuus!:) suosittelen Lappeenrantaa kesällä! Talvella tää on yks kaupunki muiden joukossa mutta kesällä tää puhkee kukkaan! 🙂 vanha linnoitus sodan aikasilla valleilla, mukula teillä ja kesäteatterilla, jonka vieressä ihana satama laivaterasseilla ja pikkukojuilla. Suosittelen 🙂

Avatar

Kiva asu ja ihania kuvia!

Avatar

Oi, oot ollut Raumalla! Kiva, että tykkäsit. Koko ikänsä täällä asuneena sitä välillä unohtaa kaupungin kauneuden.

Avatar

IHANA asu!! <3
Mä oon kanssa kauan etsinyt ton tyylisiä housuja ja omani bongasin Zarasta sillä reissulla kun oltiin siellä Lindexin tilaisuudessa – en varmaan olekaan muistanut tästä vielä raportoida. 😀

Ja sitä piti vielä sanoa, että näissä kuvissa on niin ihana kesäfiilis!! <3

Avatar

Ihana asu! Ja hei, ootko testannu ihan Turun omat ”helmet”, portsan, martin ja pohjolan puutaloalueet? Suosittelen!

Avatar

Voi noita crockseja ei taida enää löytyä? Kiiltäväkärkisiä kyllä oli.

Avatar

Ihana asu!
En olisi uskonut että kengät on crocsit 😀
IHANAT!!

Avatar

Kiva asu oli! 🙂 Oli kiva tavata, oikein ihanaa kesää teidän poppoolle!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä