Muutoksia

Yksi bloggaamisen parhaista jutuista on kommentointimahdollisuus. Monissa blogeissa kanssakäyminen jää aika yksipuoliseksi, mutta minusta tuntuu, että tiedän myös teistä lukijoista paljon. Moni teistä on jakanut henkilökohtaisiakin juttuja kommenttiboksissa ja uskon sen johtuvan siitä, että itsekin kirjoitan aika avoimesti myös niistä vastoinkäymisistä ja negatiivisista jutuista. Ja koska te olette tänne paljon kommentoineet omista kokemuksista, tiedän että täältä löytyy monta laihduttajaa ja monta jo paljon painoa pudottanutta.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Laihduttamaan lähtiessä mielessä on elämänmuutos, terveellisemmät elintavat ja hienot tulokset. Harva tulee siinä kohtaa ajatelleeksi, että läskin lähtiessä esiin tulevat entistä selvemmin ihon venymäjäljet. Painon pudotessa yleensä myös samalla kasvaa lihasmassa ja moni laihduttaja innostuukin tavoittelemaan näkyviä lihaksia, jolloin venymäarpia tulee taas helposti lisää. Ja uutta ja upeaa vartaloa tavoitellessa eivät venymäarvet ehkä ole kovin mieluisia.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Omien kokemuksieni mukaan yleisimmät paikat lihasten kasvaessa tuleville venymäarville ovat kainalon seutu, yläselkä, lantio, reidet ja hauikset. Etenkin kesäisin siis aika näkyviä paikkoja. Minulla itselläni on jo valmiiksi vatsa täynnä raskausarpia, mutta se ei minua häiritse, koska ne arvet ovat vain muistutus kahdesta upeasta ihmeestä, joita olen vatsassani kantanut. En kuitenkaan erityisemmin tahtoisi näiden raskausarpien seuraksi venymäarpien koristamaa vartaloa, sillä en koe mitään äitiyteen rinnastettavia ylpeyden tunteita katsellessani merkkejä jojoilevasta painostani.

 

 

Venymäarpien hoitoon on onneksi yksinkertainen ratkaisu. Bayerin Bepancare on suunniteltu kaikenlaisten ihon venymäarpien ehkäisyyn ja hoitoon ja se vaikuttaa kolmella tavalla:

1. Centella Asiatica -uute stimuloi kollageenin tuotantoa ja vahvistaa venynyttä ihoa – auttaa ehkäisemään venymäarpien muodostumista ja vähentämään jo muodostuneita arpijuovia.

2. Dekspantenoli ja glyseroli ravitsevat ja kosteuttavat ihoa sekä edistävät ihon toipumista – ihosta tulee pehmeä, joustava ja kimmoisa.

3. Oliiviöljy ja ihon omat lipidit vahvistavat ihon suojakerrosta.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Bepancare on todella helppokäyttöinen, sillä se imeytyy ihoon nopeasti ja levittyy hyvin. Ei siis tarvitse odotella ikuisuuksia voiteen imeytymistä, jotta saa vetää vaatteet niskaan. Voide tuoksuu miedolta ja on hypoallergeeninen, sekä dermatologisesti testattu. Olen käyttänyt Bepancarea jo melkein 1,5 vuotta ja olen tykännyt siitä todella paljon. Se auttoi välittömästi venymäarpien punoitukseen ja kutinaan, sekä ajan myötä vaalensi arpia. Aluksi käytin sitä todella aktiivisesti, 1-2 kertaa päivässä, ja arpien kutina tosiaan katosikin kokonaan. Sittemmin käyttö on ollut satunnaisempaa, koska en enää pyri aktiivisesti haalistamaan arpia, joten rasvailen lähinnä vain silloin kun arvet alkavat vähänkin punoittaa. Kaiken kaikkiaan olen ollut tähän tuotteeseen todella tyytyväinen, eikä ole tullut siitä mieleen mitään huonoa sanottavaa!

 

 

Venymäarpien lisäksi Bepancarea kannattaa käyttää myös kaikille muille vartalon alueille, joille toivoisit lisääntynyttä kollageenin tuotantoa. Itselläni tällaisia ovat rintojen iho, decolté ja selluliitti-alueet, kuten reidet ja pakarat. Löysin myös Bepancarelle viime vuonna yhden erityisen kätevän käyttötavan; moni varmasti tietää ne ärsyttävät punaiset pisteet, jotka ihanasti ilmaantuvat bikinialueelle sheivaamisen jälkeen? Bepancare on niihin aivan loistava apu! Mistään ei kannata kärsiä, kun ei kerran ole pakko. Ei kipeistä punaisista pisteistä, ylipainosta tai niistä kutisevista venymäarvista.

 

 

Onko Bepancare teille jo tuttu tuote? Entä onko teillä kokemusta venymäarvista?

 

Yhteistyössä Bayer

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä