Jänniä uutisia

Heippa kaikki ihanat! Tulin vaan kertomaan välissä vähän kuulumisia; tänään oli pääsykokeet ja vaikka viimeinen tehtävä meni ihan päin pyllyä niin näköjään muut menivät niin hyvin, että pääsin kuin pääsinkin jatkoon! Eli huomenna jatkuu koetus! Tämä pääsykoe on tosiaan kolmepäiväinen, joten vielä pari päivää luvassa hiljaisuutta ja sitten palataan normaaliin 🙂

Ihanaa viikkoa kaikille!

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Tsemppiä tähän päivään! Saanko udella, että millainen aineisto teillä oli luettavana eiliseen valintakokeeseen? Kuinka pitkä, kuinka vaikeaa tekstiä ja mitä aihetta käsitteli? Millaisia kysymyksiä tekstistä esitettiin? Kuinka kauan tekstiin oli aikaa tutustua, pari viikkoa?
Itsekkin olisin ehkä ensi keväänä alasta kiinnostunut. 🙂

Avatar

Ihana kuulla että menee hyvin! Tsemppiä tuleville päiville!

Julkaistaanko tänään vieraskynä hiljaisuudesta huolimatta? 🙂

Emilia Huttunen

Tämän viikon vieraskynä tulee pääsykokeiden takia poikkeuksellisesti jonain toisena päivänä! 🙂 Jos huomenna on aikaa niin huomenna!

Avatar

JEEE ME!

Avatar

ihan mahtavaa !! hyvä emilia, ja tsemppii vielä jatkoon !! <3

Avatar

Tsemppiä!

Avatar

Tsemppiä jatkoon 🙂

Avatar

Noi on mun mielestä niin ahdistavia tollaset pääsykokeet, missä pääsee jatkoon vain osa. Mä mieluummin tekisin koko kokeen, jonka perusteella yhteispisteet merkkaa. Tuntui hirveältä sosiaalialan kokeissa odotella kirjallisten jälkeen, käykö kutsu haastatteluun vai ei. Ja jos ei käynyt, niin ei tavallaan voinut enää muuta kuin lähteä kotiin ja se oli sitten siinä. Jos ois kaikki päässy, olis periaatteessa voinut vielä loistaa haastattelussa. 😀 Toisaalta tietääpähän jo heti, ettei pääse kouluun ja voi alkaa suunnitella elämää sen mukaan. Vaikka mä kyllä onneks pääsin sillon jatkoon ja lopulta kouluunkin, mutta silti ahdistavaa. Tsemppiä siis sulle!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä