Check in

Uppoudutaanpa pitkästä aikaa hetkeksi kuulumisiin, omiin ja laihiksen.

Hain maaliskuun yhteishaussa opiskelemaan journalismia ja mainonnan suunnittelua ja onnistuneiden ennakkotehtävien perusteella sain kun sainkin kutsun kummankin alan pääsykokeisiin. Pääsykokeet olivat samaa aikaa, joten piti valita toinen ala ja valitsin mainonnan suunnittelun. Viime viikolla sitten osallistuin media-alan pääsykokeisiin, jotka kestivät kolme päivää ja ensimmäisen päivän jälkeen valittiin jatkoon pääsijät. Pääsin jatkoon seuraaville koepäiville ja nyt sitten vain odotellaan pääsykokeiden tuloksia ja tietoa opiskelupaikasta. Tulosten pitäisi tulla 3.7. mennessä, joten vielä joutuu jonkun aikaa jännittämään. Odotan todella innoissani mahdollista opiskelua ja tulen kyllä pettymään, jos en pääse, mutta pidän jalat maan tasalla ja muistan, että haen vasta ensimmäistä kertaa, joten se olisi oikeasti shokki, jos pääsisinkin sisään. Joka tapauksessa, olen nyt jännittänyt näitä pääsykokeita niin paljon, että syöminen on ollut taas ihan retuperällä. Pääsykokeissa minulla oli eväänä muunmuassa jäätävä säkki irtsareita.

Kuten olen sanonutkin, olen aina ollut hirveä stressisyöjä ja se jatkuu edelleen. Nyt stressaan vielä niitä tuloksia ja henkinen tasapainoni huutaa sokeria päivittäin, mutta yritän pysyä tiukkana. En kyllä tiedä miten 😀 Opiskelu olisi minulle ehkä vähän helpotus, koska se toisi jotain rutiinia elämääni. Ja rutiinien keskellä on laihdutuskin helpompaa. Toivottavasti sitten viimeistään 3.7. voin lopettaa tämän jatkuvan stressaamisen ja keskittyä taas muihin asioihin, mitä ikinä sieltä sitten tuleekin vastaukseksi.

Olen tässä etsinyt kovasti myös sitä jotain uutta harrastusta syksylle, mutta en yhtään osaa päättää. Minulla ei ole aikaa tehdä kaikkea, joten jotain pitää nyt unohtaa. Tämän hetken kärkikolmikko on jalkapallo, tankotanssi ja itsepuolustuslajit. Jalkapallossa ongelmana on se, etten ole löytänyt joukkuetta. Tankotanssiin minua pelottaa mennä yksin! 😀 Itsepuolustuslajit ovat kiinnostaneet minua todella kauan, mutta jotenkin sekin jännittää. Pelkään aina niin paljon olevani aivan surkea!

Tällaisilla fiiliksillä kuitenkin näin lyhyesti sanottuna mennään ja tämä olikin nyt vain tällainen pikainen up to speed -setti. Olen keskittynyt nyt pääsykokeisiin ja ajastamaan postauksia tulevan lomani ajalle, mutta nyt alkaa tämäkin blogi taas päivittyä kunnolla. Toivottavasti olette ehtineet nauttia kesästä, vaikka tässä ei montaa lämmintä päivää vielä olekaan ollut!

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Moi! Sun molemmat blogit on aivan mahtavia,vaikket niihin joka päivä kirjoitakkaan! Ootko muuten huomannut, että tämän blogin esittelyssä sinulla lukee 22 vaikka olet jo 23! 😀 Pitäisi varmaan vaihtaa! 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä