Piknikfiiliksiä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käytiin edellisviikolla ihanalla piknikillä Meren, Korinnan, Even ja Annun kanssa. Ihana sää, hyvää seuraa ja suloisia lapsia, näitä pitää järkätä lisää! 🙂 Olen myös niin rakastunut tähän viimeisessä kuvassa näkyvään sukumme uusimpaan lisäykseen <3 Vietettiin ennen piknikkiä aamupäivä Even kanssa perhekahvilassa ja seuraavana päivänä Eve ja lapset tulivat meille yökylään ja on kyllä ollut niin ihanaa päästä viettämään enemmän aikaa myös siskonlasten kanssa. Pian Eve muuttaakin jo tänne meidän lähelle, joten serkukset pääsevät enemmänkin leikkimään yhdessä!

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Ihana Stellani. <3 Ja kaikki muutkin ihanat! Ehdottomasti näitä lisää. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä