Inspiroivimmat hyvinvointiblogit

Jatkaen vähän tuota aikaisemman insta-postauksen linjaa, halusin nyt jakaa teille omat lempparini treenaamiseen ja hyvinvointiin keskittyneistä blogeista! Toivottavasti tästä löytyy taas uusia seurattavia teille! 🙂 Laitan kaikkien blogien linkit suoraan Blogloviniin, koska siitä on niin helppo sitten vaan alkaa seurata. Oman blogini löydät sieltä tästä linkistä.

 

Sairaan kaunis maailma

”Hyvinvointi, onnellisuus ja tasapainoinen arki ovat tämän blogin avainsanoja. Maailma on ihan sairaan kaunis ja sen tahdon näyttää teille lukijoilleni!”

 

Mini Fitness

”Blogissani kirjoitan omasta elämäntyylistäni, joka keskittyy paljon treenaamisen ja hyvinvoinnin ympärille. Haluan motivoida ja inspiroida lukijoitani, sekä antaa heille vinkkejä omaan hyvinvointiin ja elämään.

Tervetuloa mukaan värikkääseen menoon Minifitneksen parissa!

Tarjoan myös Personal trainer-palveluita pääkaupunkiseudulla”

 

Venla Savikuja

”Venla Savikuja on syntynyt vuonna 1990 ja hän työskentelee näyttelijänä, sekä fitness-bloggaajana. Rakastaa kuntosalia, irtokarkkeja, hyvää ruokaa, sekä tietenkin kunnon yöunia. Venla asuu Espoossa ja pituutta tällä neidillä löytyy n.165 senttiä. (Kuulosti ihan missikisan esittelyltä.. Hahhahaa!)”

 

Ainon tarinoita treenaamisesta

”Heippa ja tervetuloa blogiini! Täällä kirjoittelee Vaasassa asuva ryhmäliikuntaohjaaja/personal trainer. Kirjoittelen päivittäin ravinnosta,liikunnasta sekä omista ohjauksistani. Blogista löytyy paljon vinkkejä terveelliseen ruokavalioon ja urheilulliseen elämäntapaan.”

 

FitSugar

”Healthy, happy you.”

 

Too big to be me

”Olen 32-vuotias kolmen lapsen äiti. Äitiyslomailen toistaiseksi mutta opiskelen yliopistossa elintarviketieteiden maisteriksi. Olen myös PTCA personal trainer. Perheeseemme kuuluu aviomiehen lisäksi kaksi ihanaa koirulia, Antton ja Helmi. Rakastan kotona olemista ja tätä hetkeä perheen kanssa juuri nyt. Vaikeuksista huolimatta koen eläväni elämäni onnellisinta aikaa.”

 

Pumps & Iron

”A healthy lifestyle blog sharing workouts and nutritious recipes with a dash of fashion and everything in between.”

 

Monna treenaa!

”Olen Personal Trainer ja ohjaan myös ryhmäliikuntatunteja, tunnen löytäneeni liikunnasta itselleni unelma-ammatin! Urheilun lisäksi rakastan vaatteita, tanssia, valokuvausta, miestäni, perhettäni, ystäviäni, musiikkia ja lähes kaikkea! Olen avoin, hyvin sosiaalinen ja korkealentoinen persoona. :D”

 

Fit you too

”Olen 31-vee sporttinen mamma Helsingistä! Perheeseeni kuuluu kaksivuotias poika ja suomenruotsalainen insinööri. Työskentelen personal training-yrittäjänä ja ohjaan ryhmäliikuntaa. Tämän blogin pääosassa onkin liikunnan ja terveen ruokavalion täyttävä arkeni, mutta ilman täydellisyydentavoittelua.

Kun elämässä on sata liikkuvaa osaa, niin usein sitten sattuu ja tapahtuu! Jos jotain haluan tällä blogillani viestittää, niin se on se, että itselleen saa ja kannattaa nauraa. Toivottavasti blogistani välityykin avoin ja rento asenteeni elämään, koska rakastan huumoria ja inhoan yrmyilyä!”

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Itse ”seuraan” myös Eeviä ja Venlaa, ihania naisia! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä