Täällä sitä ollaan

No nyt on lomat lusittu ja arki jatkuu taas! Kyllä tässä väkisin tulee ikävä Kreikan lämpöä kun katsoo ikkunasta ulos ja puolen vuorokauden jälkeen jo tuntuu ihan joltain absurdilta unelta, että ollaan hetki sitten oltu aivan eri maisemissa. Meni se viikko kyllä niin nopeaan! Mutta sen enempää en nyt puhu siitä, sillä seuraavaksi alan käydä läpi näitä miljoonia lomakuvia ja luvassa on superkattava postaus Kosista! Aion kääntää sen myös kokonaan englanniksi, koska uskon tästä postauksesta olevan hyötyä monelle, mutta toivottavasti saan sen kuitenkin mahdollisimman nopeasti tehtyä! Jos kiinnostaa erityisesti tietää jotain Kosista niin nyt ehtii vielä tässä hyvin vihjaista, että otan mukaan postaukseen! 🙂 Toivottavasti teillä oli ihana juhannus!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

9 kommenttia
Avatar

Ihanat ihokoristeet!

Avatar

Upea kuva! 🙂 Mielenkiinnolla odottelen postausta matkasta, vaikuttaa olleen aika mukava reissu. ^^

Emilia Huttunen

Kiitos! 🙂 Oli kyllä ihana reissu!

Avatar

Moikka! Mäkin oottelen mielenkiinnolla tulevaa postausta sillä meidän kone laskeutuu Kossille tiistaina kuudelta aamulla! Mietitään tässä vaan että miten lentokentältä pääsisi helpoiten keskustaan? Tai otitteko te taksin hotellille vai menittekö julkisilla? 🙂

Emilia Huttunen

Oi katsotaan ehdinkö ennen sitä! 😀 meillä oli matkayhtiön kuljetus hotellille, joten en valitettavasti oikein tiedä 🙁 Lentokentälle ei kyllä ollut kauhean pitkä matka, joten en usko että taksi olisi aivan tappavan kallis, julkisista en osaa yhtään sanoa miten kulkee? Se lentokenttä on tosi pieni ja sieltä löytyy varmasti joku joka osaa auttaa!

Avatar

Tervetuloa takaisin Suomen ”kesään” 😀 Mä haluaisin lähtee Los Angelesiin mutta ei oo ikää vielä niin paljoa että voisin lähtee yhdessä kavereidein kanssa

Emilia Huttunen

Haha kiitos! 😀 Tätä ei kyllä voi tosiaan kesäksi sanoa 😀

Avatar

Ihana mekko kuvassa! Mistä se on?

Emilia Huttunen

Siinä on itseasiassa hame H&M:ltä ja toppi Cubuksesta 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä