Halleluja

Täällä taas! Läppärini on ollut rikki ja puhelimella on niiiiiiiiiiin vaikea kirjoittaa, että postaussaldo näyttää todella surulliselta. Lisäksi olen ollut koko tämän viikon kipeänä ja nyt vasta alkaa tuntua paremmalta. Edessä on vielä todella kiireinen viikonloppu häiden ja ristiäisten kanssa, joten suoraan sanottuna vähän pelottaa, miten saan postattua tässä kuussa. Näin alkuun ainakin tulee nyt varmaan tällaisia lyhkäisempiä pikkujuttuja, jotta pääsisin taas vauhtiin! Mulla on muutama juttuaihe odottamassa kirjoittamista, joten paneudun seuraavaksi niihin, kunhan vain saan vielä tähän koneelle photoshopin ja muut tarvittavat ohjelmat asennettua. Voi kun tuntuu hyvältä kun tämä taas toimii! Oli kamalaa käyttää vaan puhelinta koko ajan!

//I’m back! My computer broke down but it’s all fixed now so I can get back to my blogs. Since a broken laptop wasn’t enough I also got sick and have been in bed all week but I’m starting to feel better now. I’m gonna have a lot of work to do this month so I better get to it right away! 

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Tykkään kyllä paljon sun blogista, varsinkin viimeaikoina on ollut superhyviä postauksia! Oletko vielä samalla varasijalla kouluun vai onko mitään mahdollisuutta päästä sisään?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä