Paras uutinen aikoihin

Uusi kansio

 

Olen tällä hetkellä niiiiiiiiiiin onnellinen! Sain nimittäin päiväkodista tänään puhelun ja tiedon, että Nomppu sai sittenkin paikan toisesta ryhmästä!! Meidän päiväkodissa on kaksi pienten ryhmää ja näistä toinen on sama ryhmä, jossa Ava oli pienempänä ja jossa on Avan puolelta tuttu ihana hoitaja. Tämä helpottaa niin paljon hoitoon jättämistä kun on tuttu kasvo ja tutut tilat! Olin jo ihan valmistautunut siihen, että Nomppu on toisessa ryhmässä ja olin siitä todella pettynyt, enkä uskonut, että vaihto onnistuu, mutta jeejeejee onnistui! En voi uskoa, että meidän pieni poju aloittaa maanantaina päiväkodin. Apuva. Saa nähdä miten menee!!

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Ei se päiväkodissa oleminen tai aloittaminen siellä tosiaan mitään helppoa ole. Mun 2-vuotiaalla kesti sopeutuminen noin 6 kk. Jos olisin uudelleen siinä tilanteessa, ottaisin lapsen pois hoidosta… Ei selvästi ollut vielä valmis siihen, vaikka päivät olikin lyhyitä, 5-6 tuntia. Nyt 4-vuotiaana on kotona mun ja pikkusisaruksensa kans ja on ilmoittanut, ettei halua mennä enää koskaan päiväkotiin. Olen yrittänyt udella syytä, mutta en ole muuta saanut irti kuin että ”siellä on tylsää”.

Jokanen lapsi on toki yksilö ja toiset sopeutuu paremmin. Mutta jos on yhtään ujo/arka/hiljainen/liian kiltti, niin vaikeaa tulee olemaan. Remupetterit pärjää paremmin, kun päiväkodissa yleensä huomion saa se kovaäänisin. Mun lapsen ryhmä oli niin kovaääninen, ettei hiljaisesti puhuvaa lastani huomattu, hoitajat toistuvasti kertoivat, että heidän on vaikea huomata, milloin lapsellani on asiaa, kun puhui niin hiljaa…

Avatar

Ihania kuvia!

Avatar

Meidän poika 1v 10kk aloittaa myös maanantaina päiväkodin 🙂
saa nähdä, jos se ei haluakaan olla siellä viikon-parin jälkeen, sitten mä olen vielä kotona hänen kanssa 🙂

Avatar

Eikai kukaan lapsi halua olla mielummin päiväkodissa kuin kotona? varsinkaan kun on kuitenkin pienestä lapsesta kyse! Ei päiväkoti ole paikka jossa pidetään aina hauskaa: siellä hoidetaan samoja perusasioita kuin kotonakin, eikä kotonakaan aina ole niin hauskaa… Toivoisin aina että jos vanhemmilla on mahdollisuus pitää lasta kotona pitkään- tehkää se! päiväkotiin ehtii kyllä sitten myöhemminkin.. kaikilla kun siihen ei vaan ole mahdollisuus.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä