Hauskaa kesäpäiviin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesä tuli sittenkin!!! Ainakin muutamaksi päiväksi ja olen siitä niin onnellinen! Tässä onkin nyt loistava tilaisuus esitellä yksi mahtava tapa viettää näitä harvoja lämpimiä päiviä. Nimittäin Jukupark! Kerroinkin aiemmin, että käytiin Jukuparkissa perheen kesken ja meillä oli niiiiiin hauskaa. Ava on vinkunut Jukuparkkiin koko kesän ja täytyy kyllä ehtiä sinne vielä uudestaan. Pienille tarkoitettu Merirosvosaari oli aivan huippu, eikä aavistuksen kylmä tuulikaan haitannut menoa. Ja hei, kuvat puhuvat puolestaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensi kerralla kun mennään Jukuparkkiin, otetaan kyllä kavereita mukaan, sillä lasten kanssa ei nyt päästy yhtään näihin isompiin mäkiin 😉 Ja ne on ihan huippuja!! Pakko päästä vielä tänä kesänä! Samalla kun käytiin Jukuparkissa niin viesteilin vähän heidän kanssaan ja nyt kannattaa vilkuilla Facebookkia, sillä sieltä löytyy Jukuparkkiin liittyvä arvonta! Arpaonnea kaikille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt äkkiä kaikki nauttimaan tästä säästä kun sitä vielä riittää!

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Ihanan iloisia kuvia!

Avatar

Oi, vitsit! Näyttää kyllä tosi ihanalta paikalta. Mun sisäinen lapseni heräs vähän. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä