5 päivää

Edellisestä postauksesta on jo 5 päivää ja joku on saattanut ihmetelläkin tätä taukoa, mutta syy siihen ei varmastikaan yllätä.

Ensin meillä oli saitilla huoltotauko ja sitä seuraavana aamuna alkoi todellinen epäonnen päivä. Ensin heräsin aamulla siihen, että menkat alkoivat (paikansin onnistuneesti oviksen tässä kierrossa wuhuu), mutta koska selkeästi universumin mielestä siinä ei ollut tarpeeksi kipua niin lapsia päiväkotiin viedessä nostin Nomppua ja selkä sanoi taas kerran poks. Kyllähän tässä olikin puoli vuotta taukoa välissä niin tottakai selkä meni juuri nyt kun mulla olisi alkanut pt-paketti perjantaina.

Nyt olen sitten taas vetänyt kivan määrän lääkkeitä ja pää on ihan hattaraa, enkä ole pystynyt oikein istuskelemaan koneen ääressä, saati sitten keskittymään kirjoittamiseen. Valitettavasti tämä tulee nyt olemaan tällaista siihen asti, että selkä alkaa taas parantumaan. Ja jo etukäteen vastauksena heille, jotka sanovat, että jätä sitten kokonaan postaamatta mieluummin  kuin postaat tällaista turhaa shittiä: minun on postattava se tietty määrä kuussa, joten valitettavasti lyhyet ja huonot postaukset ovat must silloin kun ei kykene kunnollisiin.

Toivottavasti teidän viikonloppunne sujuu paremmin kuin minun, onneksi sentään on ihana sää! Vaikka tässä kunnossa en siitä pääsekään mihinkään rannalle nauttimaan.

Ps. On muuten vähän haasteellista lääkitä samaa aikaa tätä selkää ja menkkakipuja, vuorottelen nyt viiden eri lääkkeen kanssa, heh. 

// My back is all screwed up again and because of the meds I wont be able to write properly for a while. 

Kommentit

9 kommenttia
Emilia Huttunen

Niin alussa ei ole vielä yhteistä verenkiertoa 🙂 Alkuun pelästyin heti ajatusta, mutta tämä info löytyi aika helpolla kun aloin tutkia raskausjuttuja! Otin kyllä aiheen esiin myös neuvolassa, jossa vielä keskusteltiin siitä. 🙂

Avatar

Voiei 🙁 Tsemppiä niin paljon! <3 Ja älä välitä jos joku tulee tänne valittamaan, eiköhän sun terveys oo kuitenkin vähän tärkeämpi kuin postaukset! 🙂

Avatar

toivottavasti helpottaa nopeasti!

Avatar

Selkä on paljon tärkeämpi kuin postaukset. Mun pomolla on ollut samaa vaivaa ja siitä kaverista kyllä huomasi, että kuinka pitkäkestoinen kipu vetäisi mielenkin samalla matalaksi… Niin, että kun joku paikka on pitkään kipeä niin kyllä se vaikuttaa.

Toivottavasti pian helpottaa!

Avatar

Oi voi, onpas ikävää 🙁 Pikaista paranemista!

Avatar

Toivottavasti saat selkäsi pian kuntoon! Tsemppiä. Ikävää kun selän pitää alkaa temppuilla. 🙁

Avatar

Sulla on aina hirveesti ongelmia terveytes kanssa ja musta on ehkä vähän mautonta jakaa blogissaan menkkansa & vuotaa kaikki vaivansa.. Ja etenkin se, että teet valituspostauksia palvelusta mitä oot saanu ravintolassa ynm. saa tän blogin sisällöstä aika negatiivisen. Mitäpä jos keskittyisit iloisimpiin asioihin? Tähänkin postaukseen olisi voinu liittää vähän kuulumisia tai kuvia ja jättää surkuttelun vähemmälle…

Emilia Huttunen

Mun blogini tyyli on olla raadollisen rehellinen, enkä koe tarvetta esittää mitään iloista, jos asia ei niin ole 🙂 Mulla on ollut viimeisen vuoden aikana todella paljon terveysongelmia ja voit kuvitella, että mieliala ei silloin ole kovin aurinkoinen. Jos kaipaat hyvän tuulen juttuja niin niitä löytyy paljon! Esimerkiksi ystäväni Iinan blogi But I’m a human not a sandwich on aina ihanan iloinen paikka paeta arkea ja eläytyä hauskoihin juttuihin ja kauniisiin yksityiskohtiin 🙂

Avatar

Moikka,
Tämä ei liity mitenkään postaukseen – pahoittelut siitä. Vaikket voi postailla niin toivottavasti voit vastailla kommentteihin 🙂
Pohdiskelin sitä, kun tulit Avan kohdalla e-pillereistä huolimatta raskaaksi… Kuinka pitkään sinulla kesti huomata että olet raskaana? Luin vanhan postauksenkin ”Kun ehkäisy ei toiminutkaan” mutta silti jäi epäselväksi. Postauksesta ymmärsin myös että alkuvaiheessa kun et tiennyt raskaudesta olit bilettänyt ja käyttänyt alkoholia. Huolestuttiko tämä sinua kun tajusit olevasi raskaana?
Ennenhän sitä ajateltiin että raskaana ollessa pieni määrä alkoholia ei haittaa, mutta nykysuosituksen mukaan ei juoda saisi pisaraakaan – raskauden alkuvaiheilla on suurin riski epämuodostumiin tai hermostovaurioihin.
Tällä kommentilla ei ole siis tarkoitus mitenkään syyllistää tms. sillä ethän tiennyt olevasi raskaana. Noin voisi käydä itsellenikin, sillä pitäisin lapsen kyllä mikäli pillereistä huolimatta vahinko sattuisi. Mietityttää vain jotenkin koko se hirveä ajatus siitä että tänäkin viikonloppuna kun vedin shotteja… entä jos niitä joi samalla myös lapsi josta en vielä tiedä mitään?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä