AV:n tarina

Olipa kerran nainen nimeltä Aino Vapala, tuttavien kesken AV. Aino oli normaali keski-ikää lähestyvä perheenäiti, normaalissa työssä, normaalin näköinen. Aino tunsi kuitenkin jatkuvasti olonsa huonoksi ja oli kyllästynyt omaan elämäänsä. Vaikka hänellä oli asiat hyvin, hän kadehti muiden elämää, eikä aina edes tajunnut sitä itse.

Eräänä täysin tavanomaisena päivänä Aino tuli tuttuun tapaan töistä kotiin, laittoi ruokaa ja istahti sohvalle puhelimensa kanssa ja klikkasi auki Bloglovinin.

Taas tuo yksi on ostanut uuden luiskan. Varmaan feikki. Ja jos se on aito niin kuka on niin typerä, että laittaa rahaa sellaiseen. Ottanut varmaan pikavippejä, ei kukaan voi oikeasti bloggaamisella elää.

Tällä toisella sitten taas on aina tuo sama H&M:n laukku. Vähänkö noloa, on varmaan köyhä. Ja ihan wt.

Ja mitä tämä yksi taas täällä avautuu, ihmeen huomiohuora. Koko ajan täytyy jostain valittaa. Varmaan keksii ongelmia saadakseen huomiota. Rumakin vielä.

Mitä tämä oikein kuvittelee olevansa? Aina muka kaikki niin hyvin ja elämä on ihanaa. Ei kenenkään elämä voi mennä noin hyvin. Typerä teeskentelijä, ihme kiiltokuvapaskaa. Vois yrittää vähän olla aito.

Oh hell no, älä tänne avaudu! Miksi kaikki pitää kertoa nettiin?

Mitä sä siinä piilottelet, mikset voi kertoa enempää elämästäsi? Ihan typerää pitää jotain blogia, jos et voi kertoa mitä tapahtuu.

Ai kato, tolla on uudet kengät. Vois kommentoida. ”Olet läski huora. Ja lapsesi on ruma.” Noin, tulipa heti parempi fiilis.

Logiikka sikseen, Aino nousi sohvalta ja tunsi heti olonsa taas paremmaksi kun sai pilattua jonkun toisen päivän. Elämä on ihanaa! Menempä heti nettiin levittämään tätä paskanpuhumisen ilosanomaa, jotta muutkin voivat keventää sydäntään ja purkaa oman pahan olonsa viattomiin sivullisiin. Onneksi ketään ei kiinnosta ja netissä saa sanoa mitä tahansa, eikä joudu vastaamaan kellekkään.

Oh the joy.

Kommentit

11 kommenttia
Avatar

Joitakin vuosia sitten vierailin melko aktiivisesti tällä nimeltä mainitsemattomalla palstalla. Pääasiassa ihmettelin sitä menoa ja tarpeeksi hämmästeltyäni lopetin sellaisen sivuston tukemisen. Joitakin huomioitani sivusta: ensinnäkin kyseinen palsta on ihmismielen kaatopaikka. Siellä temmeltävät jonkin verran keskimääräistä alemmalla henkisellä tasolla olevat ihmiset, joilla ei ole itsehillintää, joilla on löysä moraali ja kyvyttömyys empatiaan. Missään nimessä ei ole normaalia käytöstä käydä sellaisia keskusteluja kuin siellä käydään. Toivottavasti ihmiset ymmärtävät, ettei sivusto edusta Suomen kotiäitejä vaan häikäilemättömiä, empatiakyvyttömiä nykyihmisen irvikuvia.

Avatar

Päivän paras 🙂 kyl se olis vaan helpompaa kun jokainen jolla on vaan tarvetta arvostella muita niin pitäis mielipiteet omana tietonaan tai sitten kertoisi ne ihan naamatusten 🙂 pitäisi muistaa että kohtele muita niinkuin haluaisit itseäsi kohdeltavan :))

Avatar

Meitä on moneksi! :/

Avatar

Mitä ihmettä 😀

Avatar

hahaha tää oli paras 😀

Avatar

musta on ihmeellistä kans, että ihmiset ajattalee, että netissä voi sanoa kenestä tahansa ihan mitä vaan herjauksia. se on aika pelottavaa. ja ihmiset osaa olla tosi ilkeitä, se siinä on kaikista inhottavinta.. 🙁

Avatar

Haha, paras 😀 Näinhän se menee….yhden mielestä pimität tietoa kun et kerro kaikkea ja toisen mielestä olet huomiohuora kun kerrot kaiken – kaikkia ei vaan voi miellyttää eikä onneksi edes tarvitsekaan 🙂 Go Emilia ^^

Avatar

Ei vitsit, niin perinteistä. Kaikki tunnevammaset haluaa olla kuningattaria niin täytyy mennä sit toosa kuivana mennä purkaa se huono olo toisiin. Voi tätä elämää.. Hyvä kirjoitus btw.

Avatar

Niin se vaa menee että kukaan ei voi miellyttää kaikkia,jos kirjottaa tyylijuttuja on pinnallinen ja jos valittaa on kaikesta ärsyyntyjä :D. Lukijat keksii napinaa,nim . miullaki kokemusta siitä :/:D

Avatar

Johan edellisestä tällaisesta postauksesta onkin aikaa 😀

Emilia Huttunen

Noh, nä on musta ihan hauskoja 😀 Kunhan tiivistin tyhmyyden kätevään pakettiin 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä