Haaveita (kuvausarvonta)

En tiedä mitä haluan kuvaamisesta. Tiedän vain, että nautin siitä, se rentouttaa ja antaa itsevarmuutta. Ja rakastan sitä tunnetta, kun kuvattava hämmentyy lopputuloksen nähdessään, että olenko tuossa oikeasti minä. Rakastan myös häiden kuvaamista. Se lähti palveluksesta ja yhtäkkiä kyselyitä alkoi tulla enemmän. Musta on ihanaa taltioida niitä tärkeitä hetkiä. Häiden kuvaaminen on aivan järjettömän stressaavaa, mutta mun mielestä on ollut kuitenkin ihanaa antaa mahdollisuus kuviin ihmisille, joiden budjettiin ei mahdu ammattikuvaaja, mutta haluavat kuitenkin kauniita kuvia.

Tässä mielessä olenkin taannoin tehnyt tämän sivuston. Ja se on ollut livenäkin jo jonkun aikaa, mutta en ole uskaltanut sanoa siitä täällä mitään. Koska jotenkin pelottaa se palaute niin paljon, mitä jos kukaan ei pidäkään kuvistani? En todellakaan kuvittele olevani mikään loistava kuvaaja vaan nimenomaan yritän tehdä tästä mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta.

Toivon, että teistä mahdollisimman moni jaksaisi käydä tutustumassa uuteen kotisivuuni ja kertoa mielipiteensä siitä! Siksi inspiroiduinkin tekemään tästä pienen kilpailun. Nimittäin en ole vielä saanut tehtyä mitään hinnastoa, koska en yhtään tiedä, mitä haluan pyytää. Laitan kuviin kuitenkin niin paljon aikaa ja vaivaa, että amatöörinkään ei kannata tätä ilmaiseksi tehdä. Kuitenkaan en halua pyytää liikaa tasoon nähden.

Käy siis tutustumassa ”hinnasto” -osioon ja kommentoi tähän postaukseen ainakin yhdestä kuvauksesta, mitä olisit siitä valmis maksamaan. Arvon kaikkien kommentoijien kesken yhden kuvauksen Turun seudulla! 🙂 Ei hääkuvauksia! Tai vaihtoehtoisesti voit vaikka vaihtaa voittosi alennukseen hääkuvauksesta. Aikaa osallistua olisi vaikkapa 1.9. asti.

Kommentit

65 kommenttia
Avatar

Kuka tän voitti?:o

Avatar

Hirmu hienoja kuvia sä kyllä otat, ei heti uskoisi että kyseessä on ”vain” harrastelija! 🙂

Esimerkiksi tuosta taaperon/lapsen kuvauksesta voisin maksaa 100€ ja
muotokuvauksesta, joka itseäni kiinnostaisi voisin maksaa 90-100€ 🙂

Avatar

Haluan ehdottomasti osallistua arvontaan, olisi kiva voittaa tollainen fb-kuvaus, mutta en tiedä valokuvauksen hintoja yhtään, eli en osaa arvioida paljonko siitä voisin maksaa 😮

Avatar

Vau mitä kuvia! Uskomattoman kauniita. En itse tiedä kuvaamisesta mitään, paljonko aikaa tai vaivaa siihen menee, joten todella vaikea alkaa miettimään hintoja. Mutta itse maksaisin vastasyntyneen kuvauksesta 200e ylöspäin (mitä enemmän tunteja menee niin sitä mukaan enemmän, maksimissaan varmaan 300e). Muotokuvaus 250e, fb-kuvaus 150e, taaperon kuvaus 200-300e… itselleni tuollainen hintataso kuulostaa maksajana kohtuulliselta, mutta enemmänkin olisin valmis maksamaan. 🙂

Avatar

Taaperokuvauksesta maksaisin maksimissaan 120€ jos siihen saa enemmän kuin 3 kuvaa 🙂

Olisi ihanaa voittaa. Asun kyllä toisella puolella suomea mutta olen syksyllä tulossa viikonlopuksi Turkuun 🙂

Avatar

Mun mielestä sun ottamat valokuvat mitä oon nähny, on olleet niin hyvää tasoa että niistä voisi kyllä periä melkein jo ammattilaisen tasoa vaikka en yhtään tiedä mitä ammattilaiset kuvauksesta perivät.

Itse olisin varmaankin valmis maksamaan esimerkiksi vastasyntyneen kuvauksesta noin 200€, taaperon kuvauksesta varmaan saman 200€ luokkaa ja muotokuvat itsestä n. 100-150€ luokkaa 🙂

Olispa ihana jos arpaonni osuis kohdalle! Itse asun Rovaniemellä mutta minulla asuu Turussa 6-vuotias pikkuveli jota harvoin näen niin olis ihana hänestä saada hyviä kuvia 🙂

Avatar

Ihania kuvia! Tää postaus sattu omaan silmään kyllä tosi hyvään aikaan, oon nimittäin menosa ensi kesänä (6.8.2016) naimisiin ja haluaisin tosi kovin häihin kuvaajan, mutta hinta pyörii siinä 1000€ ylöspäin, eikä meillä kahdella opiskelijalla oo varaa laittaa siihen noin isoa summaa. Tuo sun 500€ kuulostaa jo paljon paremmalta ja olisin ilomielin valmis maksamaan sen verran (ja kilsat päälle, asutaan n. 60km päässä Turusta) kuvauksestasi 🙂 Ja oishan se siistiä tavata sut livenä ku oon sun blogeja jo jonkin aikaa seurannu 😉

Avatar

Hei! Minua kiinnostaisi se taapero/lapsi kuvaus ja mielestäni siitä ok hinta joku 90€. Olisi aika hienoa jos voittaisi tämän. Minulla on kaksi lasta itselläni 🙂

Avatar

Voisin maksaa vastasyntyneen kuvauksesta 300€, taaperosta 200€, muotokuvista 150-200€ ja fb-kuvista 50-100€ 🙂

Avatar

Hinnastoehdotuksia: vastasyntynyt 300€, taapero 200-250€, muotokuvat 150-200€ ja FB kuvaus 50-100€. Upeita kuvia muuten!

Avatar

Vastasyntyneen kuvauksesta ehkä 100e –> maksimissaan 300e. Taaperokuvaus 100-200e. Fb-kuvaus ehkä 75-150e. 🙂

Osallistun arvontaan.

Avatar

Ihanaa! Viime vuonna olisin halunnut koirani kanssa ottaa yhteisiä kuvia, mutta hinnat pyöri niin pilvissä etten vain malttanut. Muutenkin Itsetuntoni on kasvanut viime vuosien aikana ja nyt olisin oikeasti valmis toisen kuvattavaksi 🙂 hintaa ihan perus muotokuville, olisin valmis maksamaan 50e.

Avatar

Mielettömiä kuvia!

Hinnastosi näyttää todella mielekkäältä jo olemassaolevien hintojen osalta. Taitosi ovat valtavat mutta on mukavaa, että hinnoittelusi ei ole mikään superkallis. Usein hyvät kuvat jäävät rahan takia otettua, ja sinä mahdollistat laadukkaat muistot varmasti monelle, jolla ei muuten olisi ollut mahdollisuutta kuvaajaan. Vauvakuvat olisivat mielstäni kohtuulliset 100-150e riippuen kuvausten pituudesta, taaperokuvaus ehkä vähän enemmän. Mahtava osallistua arvontaan!

Vielä samaan syssyyn, KEEP UP THE GOOD WORK! Välillä tekisi mieli vetää anonyymimulkeroita nenille mielen pahoittamisesta ja muusta kurasta. Blogisi on aidoin ja rehellisin koskaan näkemäni, siksi myös yksi suosikeistani! Olet melkoinen soturi!

Avatar

Olipa ajankohtainen postaus, juuri etsin tulevalle 1-vuotiaalle kuvaajaa 😉 Taaperokuvauksesta olisin valmis maksamaan 100e. Toki sisaruslisä voisi olla 20-30e lisäksi, monesti esim 1v. kuvaukseen tulee mukaan myös sisarukset 🙂 Kuvat olivat kauniita, jatka ehdottomasti kuvaamista 🙂 Hääkuvauksen hinta on kohdillaan, mutta kokemuksen myötä varmaan voi nostaa hintaa.

Avatar

Aivan mielettömän hyvin kuvaat jo nyt!
Oletko miettinyt, että kuvaukset voisi hinnoitella toimitettavien kuvien lukumäärän mukaan esim. 5,10 ja 20 kuvan seteissä, jolloin voisi yhdistää esim taapero- ja perhekuvat yhteen?
Tietty hää- ja newbornkuvista kannattaisi tehdä paketit, kuten hääkuvauksesta jo onkin. Newborn paketti voisi olla jotain 150-200 euron luokkaa riippuen, kuinka monta kuvaa toimittaisit.
Oikein paljon tsemppiä kuvaamiseen! Luota itseesi, sillä kyllä sinä osaat 🙂

Avatar

Mielestäni kuvauksia voisi hinnoitella vaikka kuvien määrien mukaan. Olisin itse valmis maksamaan esimerkiksi tunnelmallisista muotokuvista 80-100 euroa riippuen valmiiden kuvien määrästä 🙂

Avatar

Moi!
Todella hyviä kuvia osaat ottaa ja minusta näyttävät aivan ammattilaisen ottamilta! Potreteista olisin valmis maksamaan noin 100-150€. Aurinkoista alkusyksyä!

Avatar

Taaperokuvauksesta olisin valmis maksamaan 100-150€. Ihania kuvia, hinnat olivat mielestäni oikein kohtuullisia 🙂

Avatar

vauva- ja taaperokuvauksista maksaisin 100€-150€. Muista pyytää sitten km-korvaukset, mikäli teet kuvauksia asiakkaan toivomassa paikassa/kotona ja km-korvaus tietty myös hinnastoon näkyviin.

Avatar

Aivan ihana sivu sulla! Etkä oo enää mikään harrastelija vaan oikein ammattilainen, ainakin sun kuvat on tosi ihania!

Avatar

Lapsikuvauksesta olisin noin monella kuvalla valmis maksamaan n.150 €. Me kun käytiin ammattilaisella kuvauksissa jotka oisi oikeesti (tarjouksella ostettiin se) maksanut yli 100 € eikä siihen kuulunut yhtään kuvaa 😮

Avatar

Todella upeita kuvia! 🙂 FB-kuvauksesta voisin maksaa 60 – 80€. Muotokuvauksesta 100€ – 150€. Taaperokuvauksesta n. 150€ ja vastasyntyneen kuvista n. 200 – 300€.

Avatar

Ihailen sun rohkeutta, ihan mahtava juttu! 🙂 Olisin itse valmis maksamaan esim. muotokuvauksesta 150-200 e ja FB-kuvauksesta 100-150 e. Muut kuvaukset eivät ole mulle tällä hetkellä ajankohtaisia. 🙂

Avatar

Hei!

Todella kauniita kuvia ja minusta häähinnasto oli kohdallaan. Esimerkiksi vastasyntyneen kuvauksesta olisin itse valmis maksamaan pari sataa, jos harrastelija kuvaisi.

Itsekin koko ikäni kuvausta rakastaneena ja omaksi iloksi harrastelijakuvaajana kiinnitin huomioni hääkuvissa rajaukseen. Osasta kuvia rajaisin päiden yläpuolelta ”ilmaa” pois, jolloin kasvot korostuvat paremmin. Myös kasvojen alapuolelta, jos siellä ei ole mitään oleellista (kuten vaikka käsi kädessä, niin ei toki sitä pois). Esimerkiksi jos ilme on se mihin kuvassa keskitytty, niin rajaus voisi korostaa sitä kivasti 🙂
Toinen minka huomasin itse hyvin lyhyenä kuvaajana oli se, että osasta kuvista huomaa, että kuvattavat ovat korkeammalla kuin kuvaaja. Kasvot eivät silloin ole kuvattavilla niin eduksi kuin ne voisi olla. Itse olen ainakin huomannut, että parhaat kuvat saa, kun kuvaa kuvattavan tasolta. Omaa pituuttahan ei voi lisätä, mutta ehkä joku tukeva jakkara mukaan? Tai niin ainakin itse toimisin.

Jatka ihmeessä kuvausta, siinä kehittyy koko ajan ja se on kivaa hommaa. Kuvasi ovat kauniita, huomaa, että antaudut kuvaamiseen 🙂

Avatar

Pakko kommentoida, vaikka en osallistukaan arvontaan! Älä nyt missään nimessä hinnoittelee taaperokuvausta 100 euroon, kuten muutama täällä on ehdottanut. Se on aivan liian vähän! Taaperosta on vaikea saada kuvia ja sessio voi kestää tunteja. Mielestäni vähintään 200 euroa on sopivampi hinta. Otat hyviä kuvia ja vaikka oletkin harrastelija, sinulla varmasti on kysyntää. Tsemppiä!

Avatar

Hirmu hienoja kuvia amatöörin sanoin voisin luulla ammattilaisen ottamiiksi :)!! Valitsisin nyt tuon fb-kuvauksen ja sanoisin että 50€ olisi kohtuullinen siitä? Tosin myös jonkin soturin tuntiveloitus systeemi vois toimia ylimenevän ajan osalta? Tsemppiä jatkoon!!

Avatar

Riippuen tietenkin kuvauksen pituudesta, mutta esimerkiksi näin opiskelijana yli 150e en pystyisi maksamaan muotokuvauksesta. Hinta luokka muotokuvauksessa menisi siinä 50-150e hujakoilla, kun taas esim. Fb- kuvaukset 30-100e liepeillä.
Itse olen kiinnostunut myös kuvauksesta, olenkin enemmän kuvannut artisteja ja bändejä. Välillä olisi niin ihana itsekin päästä kameran toiselle puolelle, kun vakio kuvaajani muutti pois paikkakunnaltani. Kuvaukset Turussa muuten onnistuisivat jonkin viikonloppi reissun yhteydessä jos onni suosisi minua 🙂

Avatar

hinnastoehdotuksina Taaperokuvaus noin 150 €, Fb-kuvaus 100 € paikkeilla. Olisipa ihana saada päivitettyä omat Fb-kuvat uusiin ja lisäksi musta täytyisi ottaa työpaikkaa ja ansioluetteloa varten myös ”bisneskuvat”. Voittaisinpa! *sormet ja varpaat ristissä*

Avatar

Näin nopeesti ajateltuna olisin valmis maksamaan 100-150 e muotokuvauksesta. Hinta vaihtelisi sen mukaan paljonko sulta vaaditaan eli siis haluanko sun päättävän kuvauspaikan, tyylin ym. vai olisiko itsellä selkeet sävelet valmiina. 🙂

Avatar

Y-tunnusta kaipailisin nettisivuillesi. Kai sinulla sellainen on?

Emilia Huttunen

Laskutan ukko.fi -palvelun kautta 🙂

Avatar

Kiitos nopeasta vastauksesta. Mahtavaa, kun näytät esimerkkiä harmaan talouden torjunnassa. Mielestäni olisi vielä hyvä, ettei tule turhia ilmiantoja vero.fi-sivuston kautta, että kotisivuilllasi kerrot, laskutus tulee ukko.fi-kautta. Nuoret ja ei-niin-verotietoiset lukijasi näin ymmärtävät, että maksat työstäsi myös lakisääteiset kulut. Hyvää jatkoa ja onnea kuvauksiin!

Avatar

Upeita kuvia, varsinkin taaperokuvat ja hääkuvat.
Itse olisin valmis maksamaan muotokuvauksesta 100€ kuvien määrästä riippuen ja fb-kuvauksesta 80€.
Osallistun arvontaan.

Avatar

Ei jumpe mitä kuvia! Siis varsinkin noi lapsista otetut. Oon ihan sydänemojina täällä.

Musta toi vastasyntynyneiden ja taaperoiden/lasten kuvausten pitäis pyöriä siinä 100-150€ paikkeilla, sitten muotokuvat joku 100€, fb-kuvat siinä 50-100€.
Olis kyllä hullun siistiä saada mennä sun kanssa kuvaamaan. Yleensä tosin vihaan mallina olemista ja viihdyn lähinnä itsekin kameran takana. Jotenkin kuitenkin tuntuu siltä että sun kanssa homma ei ehkä oliskaan niin paha 🙂

Avatar

noista hinnoista ei kauheasti ole kokemusta mutta satanen ois varmaan aika kohtuullinen

Avatar

Aivan mieletön osaaminen ja upeita kuvia! Nettisivutkin oli selkeät ja hyvät!
Lapsikuvauksesta olisin ”amatöörille” valmis maksamaan n.80 euroa, ammattikuvaajalle 100e-140e. Sun kuvien perusteella voisin ihan mielelläni maksaa sullekin ihan ammattikuvaajan taksat!
Vuosia syömishäiriötä sairastaneena ja vääristyneen kehonkuvan sisäistäneenä haaveilen joskus pääseväni ”mallikuvauksiin”, joiden avulla voisin pikkuhiljaa oppia näkemään itseni ja kehoni kauniina ja arvokkkaana.. Kameran edessä olo ahdistaa, ja sen kanssa haluaisin tehdä työtä ja oppia nauttimaan siitä edes jotenkin.

Avatar

Todella hienoja kuvia, hyvä Emilia! 🙂

Perhekuvauksista olisin valmis maksamaan 120€ ja siihen voisin kuulua 10kpl kuvia.

Avatar

Mukana arvonnassa ja FB-kuvaus voisi olla 60€, joten yksi kuva olisi sen kympin.

Avatar

paras kilpailu koskaan. Huomen lahja kuvauksesta olisin valmis maksamaan 80e.

Avatar

En osallistu arvontaan, mutta kysyisin, että mikä kamera sulla on käytössä, ja muokkaatko kuvia jollain ohjelmalla jälkikäteen? 🙂 Todella upeita kuvia olet ottanut.

Avatar

Osallistun arvontaan. Olisin valmis maksamaan lapsi/taaperokuvauksesta 80-150 e kuvien määrästä riippuen.

Avatar

Mä oon näköjään valitettavasti vähän eri ajatuksella hinnoista kun moni muu.. Me käytiin lapsikuvauksessa studio auran kuvassa ja oltiin todella todella tyytyväisiä!! Se maksoi 95€ ja sisälsi 3 kuvaa. Niin siihen verraten ajattelisin että voisit kuvata lapsia 50-60€..
Mut todella hienoja kuvia oot ottanu ja uskon, että käytät paljon aikaa ja vaivaa kuvaamiseen sekä kaikkeen mikä siihen liittyy!! On tosi mahtavaa, että vaikka sulla on pienet lapset niin silti jaksat kuvata toisten häitä ja muitakin kuvauksia! Paljon tsemppiä! Ja osallistun tietty arvontaan 🙂

Avatar

Emilian kuvapaketteihin sisältyy 15-20 kuvaa. Se on aika lailla enemmän työtä kun 3 kuvan kanssa. En oikein ymmärrä miksi Emilialle pitäisi maksaa tuollaisesta määrästä työtä vain 50-60€?

Avatar

Mielestäni 500e hääkauvauksista on aika korkea hinta harrastelijalta. Tuttavani, joka on todella taitava ammattivalokuvaaja, pyytää häistä n.200e käsittelyineen. Ja useimmat hänen ammattivalokuvaajaystävänsäkin pyytävät max 500e. Saattaa kuullostaa todella halvalta mutta ihmiset eivät usein vain maksa enempää..

Emilia Huttunen

Ammattikuvaajien hinnat kyllä pyörivät tonneissa. Se on eri asia, jos kuvaa ystävälle, sillon ymmärtää, että ammattilainen voi tehdä viidelläsadalla 🙂

Avatar

Ai, ehkä tällä alueella on sitten ihan muuten vain halvempaa yleensäkin tuo hääkuvaus. Ihan tutuilta hän on ottanut noin kahtasataa euroa, tuntemattomilta noin 400-500 riippuen käsittelyiden tunneista..
no, joka tapauksessa, sinulla on ihan mahtavia kuvia! Menestystä sinulle 🙂

Avatar

Ihan tollasesta perus muotokuvauksesta olisin valmis maksamaan 50-100e ja kuvia jos sais itelleen vaikka 10.

Avatar

Mielestäni 500e dokumentaarisesta hääkuvauksesta, joka sisältää myös potrettikuvat kuulostaa kohtuulliselta. Paljon nimittäin on myös niitä harrastelijavalokuvaajia, jotka tosin tekevät paljon kuvauskeikkoja, joiden hinnat pyörivät siinä tuhannen euron läheisyydessä. 🙂 Hääkuvauksesta voisinkin kuvitella maksavani sen 500e harrastelijalle oikein hyvin!

Esimerkiksi muotokuvauksen tyyppisestä, mikä voisi toimia esimerkiksi kihlajaiskuvina tms, voisin harkita maksavani 150e.

Avatar

Taaperokuvauksesta maksaisin 150-200e. Siihenkin kuitenkin saattaa mennä runsaasti aikaa, kun useimmat taaperot eivät malta pysyä paikoillaan. 😀

Avatar

Mielestäni hinnat ovat oikein kohtuulliset! Oletko ajatellut yhdistää masukuvauksia ja newborn kuvauksia yhteen? 🙂

Avatar

Oletko miettinyt perhekuvausta? Meillä molemmat olemme kameraharrastajia, mutta vauvan tultua ainoastaan vauva on päässyt valokeilaan. Nyt harmittaakin ajan nopea kulku ja perhekuvien puutos 🙁 Vauva-aikaa kun ei koskaan saa takaisin, mutta itselaukaisimen kanssa pelleily ei innosta. Tähän voisi liittää myös muutama vauvakuva lisäksi. Tällaisesta sessiosta voisi mielestäni pyytää 200-300e 🙂

Avatar

Lapsikuvaus noin 100-150e…

Avatar

Hienot sivut olet tehnyt, tykkään! Älä alihinnoittele itseäsi, kun kerran taitoa löytyy, uskon että keikkaa riittää niin paljon kuin vaan jaksat tehdä. Poistaisin myös etusivulta ainakin yhden ”harrastelija” sanan. Siis hyvä että tuot asian esille, mutta jälki on niin hyvää, ettei sitä tarvitse korostamalla korostaa. 🙂
Hinnoittelisin käytetyn ajan ja kuvien määrän mukaan tutustumalla ammattikuvaajien hintoihin ja tulemalla siitä hiukan alaspäin. 500€ dokumentaarisesta hääkuvauksesta potrettikuvineen on mielestäni oikein kohtuullinen taksa.

Avatar

Täällä jonkun aikaa nyt ihaillu sun kuvia. Täytyy sanoo, että ihan mielettömän upeita ja herkkiä!
Ootko miettiny et yhdistäisit vauva/perhepotretti kuvauksia? Oisin tämmösestä valmis maksamaan 100-150€. Tietystä kuvien määrästä riippuen.

Avatar

Muotokuvista kohtuullinen hinta minkä itse voisin maksaa, olisi n. 100e. Vauvojen/taaperoiden/lasten kuvaus voisi olla 150-300e, riippuen kuvausajasta ja kuvien määrästä.
Itse tykkäisin myös synttäreiden yms. juhlien kuvauksesta vaihtoehtona, hinnat voisivat olla jossain 250-400e välissä. Itelle tuppaa aina käymään niin et oon kameran takana ja sitten mua ei ikinä näy missään kuvissa, tai yksinkertaisesti on niin paljon muutakin tekemistä ettei pysty repeämään kamerankin taakse.
Osallistun arvontaan, palkinnolle olisi kyllä käyttöä! 🙂

Avatar

Dokumentaarisesta hääkuvauksesta voisin maksaa enemmänkin, jonkun 700-800e. Muotokuvauksille ja taaperokuvauksille yms sopiva hinta olisi 100 eurosta ylöspäin, riippuen kuvausajasta 🙂

Avatar

Vastasyntyneestä noin 100-150€, taaperon/lapsen kuvauksesta 150-250€, muotokuvauksesta noin 150-250€ ja FB kuvauksesta noin 100-200€, riippuen toki kuvauspaikoista ja kuinka kauaksi tarvii liikkua yms. Monilla valokuvaajillahan miljöö kuvat ovat esim vähän halvempia kuin kotona otetut kuvat. 🙂 Ja riippuu toki myös ajasta, onko kyseessä tunti vai kolme 🙂

Avatar

Potrettikuvauksesta voisin maksaa 50-100 euroa riippuen kuvauksen kestosta ym. Osallistun arvontaan!

Avatar

Lapsen kuvauksesta olisin valmis maksamaan enemmän (100-200e), omista kuvista en paljoakaan tai riippuu kuinka tyytyväinen olisi loppu tulokseen 😀 Hienoja kuvia 🙂

Avatar

Vastasyntyneen valokuvauksesta voisin maksaa 200 euroa. Hienoja kuvia!

Avatar

Arvonnassa mukana 🙂 Minusta kuvauksen hinta riippuu paljon siitä, saako asiakas kuvat itselleen paperisena vai digitaalisena (käyttöoikeuksineen, jolloin niitä voi itse tilailla lisää mielin määrin) ja toisaalta siitä, käsitteletkö kuvia jotenkin (esim. softaus, valotus, muu editointi)? Minusta digitaalisista kuvista voi pyytää vähän enemmän, ja kuvien käsittelykin tietysti vähän nostaa hintaa. Esim. FB-kuvauksesta voisin käsiteltyinä digitiedostoina maksaa 80-100 euroa, muotokuvauksesta 120-150e. Onnea yrityksellesi, otat kauniita kuvia!

Avatar

En osallistu arvontaan, laitan palautteen koskien tuon sivun esittelytekstiä:

”Omaa aluettani on ihmisten, niin aikuisten kuin lasten, ja häiden kuvaaminen. Kuvaajana olen määrätietoinen. Keskustelen asiakkaan kanssa siitä, mitä hän haluaa saada kuvassa esiin ja mitkä hän kokee huonoiksi puolikseen ja ohjaan kuvauksen aikana rohkeasti, jotta lopputuloksesta tulisi täydellinen.”
>>> Laita tuohon mieluummin, että ”mitkä hän kokee HYVIKSI puolikseen” 🙂

Avatar

Taaperon kuvauksesta voisin maksaa 90-100 euroa ja vastasyntyneestä hieman alle tuon 90 euroa. Ihan siksi, koska tiedän kuinka paljon helpompaa vastasyntyneen kuvaaminen vilkkaaseen taaperoon verrattuna on. 😀 Muotokuvista ja Fb-kuvista en osaa sanoa, koska ei ole mitään hintatietoa niistä.

Avatar

Taapero/lapsikuvaus 100-200e luokkaa, sen verran ite voisin miljöökuvauksesta maksaa 🙂 Täällä landella ihan ammattilaisen ottamat 1v kuvat studiossa joku vuosi sitten oli 100e ja siihen sisältyi yksi iso kuva ja 3 pientä. Ihana arvonta!

Avatar

Heippa!

Kauniita kuvia! Vastasyntyneen kuvauksista maksaisin 150-200e ja FB-kuvauksesta 100e. Mukana arvonnassa 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä