Ei pysty ymmärtämään

Mielessä tällä hetkellä myllertää tämän postauksen herättämä keskustelu kommenttiboksissa (suurin osa kommenteista poistettu, koska en kokenut niitä asiallisiksi), enkä vain pysty ymmärtämään joidenkin ihmisten ajatusmaailmaa. Mieli tekee sanoa aiheesta vähän enemmänkin, joten en tiedä vielä, tuleeko illalla postausta tästä aiheesta, vai lasten kuulumisista ja kehityksestä.

Nyt kuitenkin pitäisi kiirehtiä siivoamaan ja hakemaan kakkua, sillä tänään juhlitaan Nompun synttäreitä. Sain kerrankin tehtyä jotain ajoissa ja varasin molempien lasten synttäreille kakut jo aikaisin keväällä ja odotan innoissani, että pääsen näkemään kakun! Se on tilattu Nompun tämän hetkisten lempparijuttujen mukaan ja toivon, että hän innostuu siitä. Ihanaa kun ei ole tarvinnut stressata itse leipomisesta! Olin eilen kuvaamassa vielä kesän viimeiset häät, joten valmistelut jäivät Topiaksen vastuulle (lue: Topias buukkasi isovanhemmat leipomaan ja teki vain puolet tehtävälistalle jättämistäni tehtävistä, jotka oli PAKKO tehdä eilen…) ja saa nähdä mitä tästä päivästä tulee kun teen kaiken tänään ihan viime tingassa, kauppakin aukeaa vasta kahdeltatoista ja juhlat alkavat jo kahden jälkeen 😀 Onneksi sentään kakku on hieno ja Nomppu ei varmasti kauheasti muusta välitä!

Pitäkää peukkuja, että selvitään juhlista kunnialla, palaillaan sitten illalla!

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Synttäripostaus olis kiva! 🙂

Avatar

Sellaisia ne miehet on.. onneksi oli kuitenkin hoitanut puolet (Y) 😀

Avatar

Sellaisia ne miehet on.. onneksi oli kuitenkin hoitanut puolet (Y) 😀

Avatar

Tuleeko Nompun synttäreistä postausta? Olisi kiva nähdä millainen kakku pikkumiehelle on… Onnee Nompulle ja hyvää jatkoo teille kaikille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä