Vihdoin vastauksia

Olen välillä linkkaillut tänne toisen blogini postauksia, jotta mahdolliset uudetkin kävijät tietäisivät myös siitä, mutta tällä kertaa halusin linkata teillekin postauksen, joka ihan oikeasti kannattaa lukea, jos haluaa pysyä perillä siitä, mitä elämässäni tapahtuu. Se ei liity suoraan treenaamiseen tai hyvinvointiin, mutta kertoo reilu viikko sitten saamastani diagnoosista, joka tulee vaikuttamaan elämääni todella paljon. Ja vastaa myös monen lukijani esittämään kysymykseen minun hyvinvoinnistani. Käy täällä lukemassa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Ihanaa että selvis vihdoin! <3

Avatar

Heip! Siirryn kohta lukemaan postauksen Project bootyn puolelle, mutta ensin halusin vinkata, että blogit eivät taida päivittyä automaattisesti Blogloviniin? Näin ei ainakaan mulle ole käynyt, vaan pitää itse päivittää. Onneksi seuraan FB niin huomasin uudet kirjoitukset 🙂

Avatar

Mulla ainakin päivittyy aina heti nämä uudet postaukset blogloviniin 🙂 ja puhelimella lähinnä käytän sovellusta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä