Testissä Libero Touch

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taannoin Nomppua  ja Topiasta salakuvatessani kiinnitin huomiota Nompun vaippaan ja tulin ajatelleeksi, että voisin vähän kirjoittaa siitä!

Kaupassa meille osui silmään Liberon uudet Touch -vaipat, joiden mainostettiin olevan normivaippoja mukavampia ja pehmeämpiä. Olipa hyllyssä oikein kokeilukappalekin! Päätettiin ostaa paketillinen ja testata, vaikka vähän kyyninen olinkin. Nyt paketin loputtua on pakko sanoa, että selkäesti nämä vaipat kyllä ovat mukavampia ja lapsiystävällisempiä kuin muut kokeilemamme! Ihan märkääkin vaippaa vaihdettaessa ei ole yhtään ollut punoittavaa tai arkaa ihoa.

Yksi ärsyttävä piirre näistä vaan sitten löytyi, jonka takia saattaa jatkossa jäädä vaipat hyllyyn. Meillä siis käytetään housuvaippoja ja näissä on tuo repäistävä reuna jotenkin todella surkea. Se on hirveän vaikea saada rikki, jopa Topias valitti siitä ja mulla kun on vielä nämä löysät nivelet niin olen ehtinyt monta  kertaa satuttaa sormeni vaippoja repiessä. Teippivaipoissa ei tietenkään tätä ongelmaa ole, joten niistä en tiedä, mutta kyllä meillä arvostetaan käytännöllisyyttä sen verran, että tämä saattaa olla meille deal breaker.

Ovatko muut ehtineet kokeilemaan näitä uutuuksia? Tuliko kellään sama ongelma vastaan?

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Itse en ole vielä kokeillut kun ovat aika hintavia paketteja mutta haluaisin kuitenkin kokeilla

Avatar

Hei, ostin meille 3kk ikäiselle pojalle ja ollaan tykätty! Harmi kun saa vain cittarista, eikä ole prismassa ainakaan vielä..

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä