Aamuherkuttelua

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Uusin aamupalaherkkuni! Sain idiksen taannoin Acon pressitilaisuudesta, jossa oli laitettu maitotuotteiden seuraksi ruusunmarjakeittoa, mikä ei olisi ikinä tullut mieleenikään. Ruusunmarjat on ajatuksena mulle aika yök, mutta oikeasti nämä menee ihan sikahyvin yhteen! Tässä ko keitossa vaan on sokeria ja haussa olisikin nyt sokeroimaton versio. Tämä vaan oli ainoa, joka meidän lähikaupoista löytyi, joten saattaa olla, että joudun korvaamaan tämän jollain toisella keitolla. Mikään perinteinen mansikka ei ehkä ole tähän sekoitukseen se paras vaan kaipaan jotain freesimpää. Ehdotuksia?

Mutta siis, päivän mössössä on fifty-fifty -suhteella maitorahkaa ja kreikkalaista luonnonjogurttia, ruusunmarjakeittoa, auringonkukansiemeniä, kurpitsansiemeniä, chia -siemeniä ja pensasmustikoita. Ja on muuten oikeasti tosi hyvää. Halutessaanhan tonne voi myös vaikka lorauttaa vähän steviaa mukaan, mutta olen nyt alkanut tottua tähän maitorahkan makuun, eikä se enää häiritse niin paljon. Lisäksi tähän tuo etenkin mustikat ja kurpitsansiemenet niin ihanaa vaihtelevuutta suupaloihin, että en jäänyt kaipaamaan mitään lisää. Söin tätä sekoitusta tänään treenin jälkeen, sillä nukuin pommiin, enkä ehtinyt syödä aamiaista, mutta meni kyllä loistavasti myös treenin jälkeisenä palautteluna.

Lähteekö kokeiluun? Suosittelen ainakin!

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Sillon kun aloin syödä chiaa, otin siitä toki etukäteen selvää, ja netin syövereistä löytyi tarina amerikkalaismiehestä joka oli aivan hilkulla tukehtua turvottamattomiin chiansiemeniin, koska ne turposivat ruokatorvessa niin että tukkivat sen kokonaan…
Nojuu, nämä on ehkä vähän näitä vain amerikassa -juttuja, mutta mä olen silti tosi tarkka tuosta turvottamisesta 😀

Avatar

Bonnelta löytyy ruusunmarjasosetta. On sokeriton.:)

Avatar

Olen käyttänyt tuota kreikkalaista jugurttia myös valion lakkaraejuuston kanssa ja hyvää on. 🙂

Avatar

Etkö turvota chiaa ennen syömistä?

Emilia Huttunen

En aina! Mutta jos en turvota niin pyrin lisäämään paljon vedenjuontia 🙂 Useimmiten kyllä turvotan, mutta aina sitä ei ole valmiina

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä