Piilosilla pihalla – Missä on Ava?

Reima haastoi muutaman bloggaajan piilottamaan lapsensa Reiman lämpimissä väreissä syksyiseen luontoon ja olen mukana kisassa! Ideana oli siis tilata lapselle mieleinen ruskea toppatakki ja piilottaa lapsi syksyiseen luontoon. Tietenkin takin pitäisi olla myös esillä kuvassa ja voin sanoa, että oli todella vaikea lähteä miettimään sopivaa taktiikkaa! 😀 Mielestäni onnistuin kuitenkin aika hyvin, vai mitä olette mieltä? Kuvaani voi käydä äänestämässä TÄÄLLÄ ja samalla voit voittaa itsellesi (tai siis lapsellesi) ihanan Reiman takin! Käy katsomassa kaikki kuvat ja päätä, kenen lapsi sulautui luontoon parhaiten! 😉

Tässä vielä vähän fiiliksiä meidän kuvauskulissien takaa! Lähdettiin viime viikolla lasten kanssa anoppilaan, kun Topias oli kavereiden kanssa pelaamassa värikuulasotaa ja meillä oli tosi ihana retki järven rannalla ja sitä reunustavassa metsässä. Reiman ulkovaatteet pääsivät taas kunnolla testiin ja läpäisivät! Lapset innostuivat hirveästi sorsista, jotka lähtivät seuraamaan meitä tosi pitkälle kun edettiin järvenrantaa eteenpäin ja harjoiteltiin jopa vähän kutsuhuutoja. Bongailtiin myös sieniä, syötiin viimeisiä mustikoita ja laskettiin peppumäkeä kostealla sammaleella! Oli ihan huippuhauskaa, mutta kuvat varmasti myös puhuvat puolestaan. Kilpailukuvan tosiaan näkee sitten täällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Kävin just äänestämässä sua. Ihania kuvia olet ottanut, niin tunnelmallisia <3

Avatar

Osaako Ava laittaa itse nuo kengät jalkaansa? Kävin kokeilemassa noita Reiman wetter kenkiä ja tuntuivat jotenkin todella jäykiltä :/

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä