Uutta yrittämässä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällainen pieni tauko teki tosi hyvää. Moni varmasti siellä ihmettelee, että joko olen palannut, mutta mulle tämä vajaa viikko tuntui todella pitkältä ajalta. Tunnustan kyllä, että olisin mielelläni keskittynyt ihan vain itseeni ja perheeseeni vielä muutaman viikon lisää, mutta koska tämä on työni, en voi vain jättää blogia kovin pitkäksi aikaa. Tässä yritetään nyt palailla normaaliarkeen ja halusinkin sitä ennen vähän keräillä itseäni postauksen muodossa ja kertoa omia fiiliksiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuulinkin jo, että tauosta ilmoitettuani palstoilla syntyi kova spekulaatio – anteeksi, siis varma faktatieto lähipiiristä -, että me olemme Topiaksen kanssa eronneet, koska Topiaksella on suhde (vissiin neljäs vuoden sisään). On tuntunut aika surkealta kuunnella tätä spekulaatiota, pilkkaa ja naureskelua, koska kulunut viikko on oikeasti ollut todella vaikea perheellemme. Saimme huonoja uutisia minun puoleni perheenjäsenestä ja yritämme totutella siihen tietoon, että jäljelläoleva yhteinen aikamme on rajattua. Kun kyseessä on kirjaimellisesti elämä ja kuolema, voitte kuvitella miltä tuntuu siinä samalla yrittää selvitä kaikesta blogin puolella niskaan satavasta paskasta. En ole kunnossa, en todellakaan. Mutta tulen kyllä vielä olemaan, vaikka se nyt tuntuukin mahdottomalta ajatukselta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska tämä blogin pariin palaaminen tuntui todella vaikealta, keksin itselleni muutaman tavan helpottaa sitä. Haluan kokeilla nyt pari päivää sellaista, että pidän blogin kommentoinnin edelleen suljettuna. Kommentointi sitten taas tulee tapahtumaan Facebookin puolella, jolloin ihmiset joutuvat kommentoimaan omilla kasvoillaan ja toivon tämän pitävän hetken ajan ne pahimmat ihmiset loitolla, jotta pystyn tässä keräilemään itseäni. Musta ei vaan ole tällä hetkellä kestämään niitä kommentteja ja tämä on varmasti kuitenkin parempi vaihtoehto kuin bloggaamatta jättäminen. Lisäksi tämän surullisen ajan keskellä yritän löytää lisää positiivisuutta elämään ja aion tämän viikon ajan kokeilla toista ihan uutta juttua. Haastan itseni viikon ajan kirjoittamaan joka päivä ylös viisi positiivista juttua päivästäni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen viime viikolla nähnyt ystäviäni, katsellut paljon Netflixiä, siivonnut urakalla, ulkoillut lasten kanssa, viettänyt aikaa kummilasten kanssa, valokuvannut, järjestänyt synttäreitä ja nukkunut. Mulla on ollut olosuhteisiin nähden todella ihana viikko ja haluan nyt jatkossakin keskittyä surunkin keskellä näkemään ne elämän positiiviset puolet, koska uskon sen olevan tällaisessa tilanteessa elintärkeää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En usko aikovani puhua tästä aiheesta enempää blogissa, koska se on todella henkilökohtaista, mutta toivon teidän ymmärtävän, että jaksamiseni saattaa tilanteen edistymisestä riippuen olla vähän vaihtelevaa. Mutta kuten sanoin, pitää nauttia niistä pienistäkin jutuista ja keskittyä tärkeimpiin. En oikein osaa nyt aikomuksistani huolimatta koota ajatuksiani sanoiksi, mutta haluan vain kiittää teitä kaikkia, jotka olette olleet tukena viestien välityksellä ja ihan livenä. Tukenne on korvaamatonta ja ilman sitä olisi taukokin varmasti venynyt pitkäksi. Kiitos <3

Kiitos kuvausavusta ja seurasta Nora <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ps. Tänään on Avan syntymäpäivä, joten siitä tulee illalla juttua ja lisäksi multa on tänään tulossa kiva kamppispostaus, joten kiireinen päivä tiedossa! Stay tuned!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Ihanaa, että oot palannut! Varmasti monelle lukijallekin pitkältä tuntuva viikko. Tuntuu pahalta, että lukijana lukee sun pahasta olosta ja siitä kuinka jotkut lukijat laittaa sulle ihan käsittämätöntä paskaa tulemaan tuutista. En osaa edes kuvitella kuinka kovaa kuorea bloggaaminen vaatii. En myöskään osaa edes kuvitella niitä henkilöitä niiden ruutujen takana, jotka tahallaan haluavat haukkua /arvostella jonkun ulkonäköä??? Ja vielä anonyymisti??! Tuun niin vihaseksi kun mietinkin! Rehellisyys on hyve, mutta rehellisyyttä ei ole toisen arvostelu, mollaaminen tai tahallinen arvosteleminen. Jos oikeesti jollekulle tulee hyvä mieli toisen haukkumisesta… en tiedä, sillon vois astella peilin eteen ja toimittaa ittensä hoitoon. Siis oikeesti.

Oot upea. Sun vartalos on upea. Älä helvetissä paastoa tai laihduta kenenkään muun takia kuin ittes. Tässä vikassa kuvassa näytät kaikesta huolimatta jotenkin onnelliselta, ihana nähdä sun hymyilevän! Tsemppiä kaikkeen kotona ja blogin puolella. Haters gonna hate, ihan hirveetä kuinka pahoja ihmisiä tässä maailmassa on… ja etenkin blogien lukijoissa. Muista, että sun lukijoissa on niin paljon niitä jotka ei ikinä kommentoi (mullekin eka kerta) ja varmasti haluisivat toivottaa sulle tsempit ja kertoa, kuinka hyvä sä oot just noin. <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä