Oodi idiooteille

Mä en jaksa kirjoittaa mitään. Ihan oikeasti alan olla niin loppu. Yritän ja yritän keskittyä vaan siihen tekemiseen, mutta heti kun laitoin kommentoinnin päälle niin tää vaan jatkuu. Enkä jaksa tätä enää. Kommentointi on aika oleellinen osa bloggaamista ja etenkin näin ammatikseen bloggaavana ei tee kauhean hyvää pitää kommentointia suljettuna, mutta tämä viikko ilman kommentteja oli mun blogiuran paras. Enkä tällä hetkellä tiedä mitä tekisin. Aiemmin se paskansuodatuskyky on kehittynyt ajan myötä, mutta nyt on kyllä suodatin rikki ja kaikki menee läpi ja hajottaa mua entisestään. En ole ikinä näiden melkein neljän vuoden aikana joutunut kestämään näin paljon haukkumista ja vihapuhetta kuin nyt lihottuani.

Mun mielestä toi oli tosi hyvä systeemi, että kommentointi tapahtui Facebookissa, kun ihmisten pitää seistä sanojensa takana omilla kasvoilla. Tahtoisin palata siihen. Mutta nyt tahtoisin kuulla, mitä mieltä te olette?

Onko teille tärkeää, että blogin kommentointi on  auki, vai sopisiko se, että kommentointi tapahtuu Facebookissa?

Kommentit

58 kommenttia
Avatar

Hyvä idea laittaa vaikka lopullisesti kommentointi faceen 🙂 Eikös sitä oo ehdoteltu että netissä pitäis aina keskustella ja esiintyä omalla nimellä, niin monilla vois alkaa tulla suodatusta mitä kirjoittaa. Itseäkin ärsyttää kaikenmaailman trollit ja huomionhakijat keskusteluissa etten jaksa niin paljon esim. Vauva-palstaa lukea. Facebookissa saat varmasti järkevämpiä kommentteja kuin täällä nimettömiltä, eli ei haittaa vaikka tällä loppuis kommentointi mahdollisuus 🙂 Ihana on blogisi ja on aina kiva tulla lukemaan sitä! Tsemppiä teidän perheelle syksyyn ja toivottavasti tulee paljon iloisia asioita sulle mitkä piristää sua 🙂 <3

Avatar

Facis kautta sopii hyvin i feel you ..niin tuttua..

Avatar

Ei tänne blogiin tarvii kommentointia! Facebook riittää. Ei tarvii kenenkään kestää tollasta hommaa. Tsemppiä!

Avatar

Huoh! Mistä tuollaisia idiootteja oikein löytyy! ”Pilaavat bloggaajan päivän, ja myös meidän asiallisten lukijoiden/”fanien” ilon :(( ihan ok että kommentointi vain facessa, sitä kautta kuitenkin blogia seuraan ja helppo kommentoida sinne. Toisaalta taas osa kommenteista jää silloin sanomatta, sillä en halua joidenkin fb kaverieni niitä lukevan. Mutta mieluummin niin, kuin että kiva blogi lopettaisi ilkeiden kommenttien takia!

Avatar

Kannattaa laittaa kommentointi pois ihan oman mielenterveytesi takia! Kyllä mulle ainakin fb kommentointi käy 🙂

Avatar

Jos susta tuntuu että se oli parempi facen kautta niin pidä se. Välttyy ne tarhaan haukkujat ! Jos haluaa oikeasti sano jtn niin näkee kyllä vaivaa mennä facen kautta. Mä en kyllä itse edes ymmärrä miks joku näkee vaivaa lukea toisen blogia jos haluaa vaan sanoa aina jtn …kakkaa. onko oikeasti elämä itsellään niin paskaa että pakko kytätä kun uus postaus tulee ja mennä taas kirjottaa omaa shaibaansa…ihmisiä on moneen junaan.

Avatar

Pidä kommentointi ainoastaan Facebookin puolella. Kenenkään ei tarvitsee sietää sitä mitä sinä joudut kokemaan. Musta sä olet upea tyyppi ja tykkään sun suorasta kirjoitustyylistä! Voimia paljon raskaaseen elämänvaiheeseen!

Avatar

Jo on perkele että tollaset ei lopu. Ehdottomasti pidä kommentointi pois päältä jos se sinun oloa helpottaa. Ne ketkä ovat oikeasti kiinnostuneita ja välittävät, kommentoivat he Facebookissa. Sitä paitsi mikä lihoaminen, olet sitten niin kaunis ja hyvä kroppanen! <3

Avatar

Voisi olla hyvä ratkaisu laittaa kommentit Faceen että olisi pakko olla sanojensa takana omalla kuvalla ja nimellä. Tiedän tunteen, koskaan ennen en ole kuullut päin naamaa näin paljon ilkeitä kommentteja kuin lihotessani. Olen mm.lenkillä kuullut takaani huutelua, että haha läski:D no eikö se lenkillä olo luulis sentään olevan ”läskillekin” sallittua..

Avatar

Facessa vaan, kenenkään ei tarvitse kokea noin rumaa kuin sinä, tsemppiä Emilia❤

Avatar

Mä en oo ikinä kommentoinu sun julkasuja mitenkään, vaikka mieli ois tehny monesti tulla sanomaan pelkkiä positiivisia asioita. Mä oon tällä kertaa ihan tosi järkyttyny siitä, että miten ihmiset kehtaa. Tai ylipäätään mistä ne keksii noita juttuja. Mä en nää sussa mitään pahaa tai aihetta josta alkaa haukkumaan. Oon aina lukenu sun tekstejä ja ihaillu kuinka rohkea, sinnikäs ja upea oot! Ja sun kuvat on tosi upeita! Ihmettelen kerta kerran jälkeen miten sisukkaasti sä vaan porskutat menemään. Mäkin tarvisin tollasta asennetta kun sulla. Oon kokenu osittain samoja asioita kun sä (lihomista, ahdistusta, isoja itsetunto ongelmia, …) ja samaistun osiin sun jutuista täysin. Mua harmittaa tosi paljon, että nää blogin ilot menee bloggaajilta sivuun negatiivisten kommenttien takia/paskan puhujien takia. Halusin vaan tulla tsemppaamaan, koska ykskin negatiivinen kommentti satojen positiivisten joukossa voi satuttaa. Hauskaa syksyä ja kyllä se siitä (toivon niin!) ainakin joskus… 🙂

Avatar

Onko oikeasti olemassa noin julmia ihmisiä? En halua tietää miten niitä pyörii meidän keskuudessamme. Joudun joskus laittamaan lapseni tuollaisten ihmisten sekaan kouluun ja oppimaan..
En vaan voi käsittää..Pelottavaa että jotkut voi niin pahoin..
Olet upea etkä ansaitse tälläistä paskaa. Laita ihmeessä komenttiboxi kiinni.
Me kuitenkin haluamme lukea aitoa blogiasi. Mutta sun ei tarvitse kestää niitä kiusaajia.

Avatar

Jos ei ihminen voi kommentoida omalla nimellään, ei tarvi kommentoida ollenkaan!

Eli pidä vaan kommentointimahdollisuus pelkästään facebookin kautta, jos se tässä tilanteessa tuntuu sinusta paremmalta. Luin muutamia kommentteja siitä tyylivinkki -postauksestasi ja hämmästyin. Mistä kumpuaa tarve loukata toista??

Isosti tsemppiä!!

Avatar

Pidä vaan kommentointi facebookissa, siellä jokainen saa miettiä että haluaako tehdä itsestään julkisesti pellen vai ei.
Olen seurannut blogiasi pidemmän aikaa ja ihailen sua ihmisenä ja äitinä!
Sekä sun kroppaas! Itsellä on lähes samanlainen, leveä lantio, pieni vyötärö mutta en todellakaan osaa pukea sitä niin upeasti kuin sinä! Jatka samaan malliin!

Avatar

Joo hyvä idea! Pakko sanoa viel et vitsi mikä booty neidiltä löytyy! Olen kateellinen

Avatar

Mä en voi ymmärtää tuollaista törkeää haukkumista ja kommentointia, miksi pitää tehdä sellaista kun varmasti tietää jo kirjoittaessa, että loukkaa toista.. Miksi pitää tahallaan loukata ja satuttaa toista?? En ymmärrä, enkä varmasti ikinä tule ymmärtämäänkään. Sun blogi on yks parhaista blogeista mitä käyn lukemassa, tekstit ja kuvat normaalista elämästä. Ja muista, että olet kaunis juuri tuollaisena ja jatka ylpeänä uraasi blogistina, jätä omaan arvoonsa nuo paskanjauhajat (tiedän, se on vaikeaa). Fb-kommentointi kyllä piisaa minunkin mielestä, nimellä ja kuvalla varustettuna.
Iloista syksyä sinne 🙂

Avatar

Voi ei, osaapa ihmiset olla inhottavia. :/ Ei kukaan voi sua tosissaan lihavana tai rumana pitää, veikkaan vaan kateutta sitä kohtaan että olet saanut blogis näin hyvin menestymään. Tai sitten joku vaan nauttii kun saa pahoitettua toisen mielen ja säälittävintä on tehdä se vielä nimettömästi. Ihan varmaan joku näistä on vielä niin kaksnaamanen että täällä blogin puolella anonyymisti haukkuu ja facen puolella omalla nimellään kannustaa ja kehuu. Mutta pidät blogin kommentoinnin kiinni jos niin paremmalta tuntuu! Tsemppiä, olet ihana ! <3

Avatar

Käsittämättömiä idiootteja :o. Kommentointi vaikka kokonaan pois päältä ehdottomasti. Ne jotka haluaa kommentoida voi tehdä sen facebookissa asiallisesti 🙂

Avatar

Facebook riittää ehdottomasti! Voimia <3

Avatar

Onhan se vähän outoa jos ei enää blogipostauksiin voi kommentoida ja kertoa omia mielipiteitään tai kokemuksiaan ja jotenkin se luo kyllä ison kuilun bloggaajan ja lukioiden välille. Kuitenkin jos päätät sulkea kommentoinnin lopullisesti niin onhan se parempi vaihtoehto kuin että lopettaisit kokonaan! Sun blogia on kyllä aina niin kiva lukea ja musta oot todella upea ja itsevarma nainen sekä vaikutat todella hyvältä ja rakastavalta äidiltä. Tiedän ettei tälläinen yksittäinen kommentti varmastikkaan paljoa piristä haukkujen keskellä mutta halusin vain sanoa 🙂

Avatar

Kommentointimahdollisuus facen kautta riittää mainiosti! 🙂
Älä hyvä ihminen hajota itseäsi aivan totaalisesti, please!

Avatar

Niin ikävä lukea näitä juttuja. Vaikea käsittää, miten ihminen voi olla niin kamalan julma. Oon monesti miettinyt tätä just noiden ilkeiden anonyymikommentoijien takia, ja yrittänyt päästä niiden pään sisään. Ei oo helppoa ei. Siis KUKA jaksaa, viitsii ja kehtaa tarkotuksellisesti ja aktiivisesti tuhlata aikaansa kommentointiin, jonka tarkotuksena ei näytä olevan muu, kuin saada toiselle aikaan kurja mieli ja muutenkin pelkkää huonoa?! Haluaisin niin kovasti nähdä, miltä nää kyseiset ihmiset näyttää, kuulla mitä niiden elämään kuuluu ja ennen kaikkea kuulla MIKS ne tekee tällasta. Minkä ne luulee tuovan heille oikeutuksen tällaseen käyttäytymiseen? Haluaisin niin päästä sanomaan sanomaan näille idiooteille tästä.
(Ai mutta hei – tietty te kyyläätte Emilian kommenttiboksia. MIETTIKÄÄ hei hetki – asettukaa toisen asemaan, kuvitelkaa miltä itsestänne tuntuis. Tai jo että kyseessä ois joku läheisistänne. Lukekaa aina kommenttinne moneen kertaan ja miettikää, että a) onko sen julkaisu tarpeen ja b) onko olemassa mahdollisuus, että se loukkais jotakuta. Kyllä aikuisten ihmisten – oletan näin – täytyis olla jo oppinut käyttäytymään. Ja missä on empatian taito? Etenkin jos toinen ihminen kertoo voivansa henkisesti pahoin, KUKA vähänkään täysijärkinen hyökkää henkisen väkivallan keinoin kimppuun ja pahentaa tilannetta entisestään? Niin, kysympä vaan.)

Ja Emilialle: tee kuten parhaalta tuntuu. Jos fb-kommentointi todella on ainoa keino saada anonyymien haukut pois sun silmistä, niin tee ihmeessä se! Sä et missään nimessä ansaitse lukea niitä, eikä varmaan kukaan muukaan sellaisia kommentteja halua nähdä. Ikäväähän varmasti voi olla se, että fb:ssä eivät kaikki ole, tai vaihtoehtoisesti osa saattaa kokea sinne kommentoinnin suuremmaksi vaivaksi, jolloin saatujen kommenttien määrä todennäköisesti vähenee. Jos sulla kuitenkin näin säilyisi into, motivaatio ja jaksaminen ylipäätään tehdä työtäsi ja ansaita elantoa juuri sillä mistä tykkäät, niin kannustan kovasti pitämään blogikommentoinnin suljettuna. Suututtaa kyllä niin paljon nuo häirikkö- ja kiusaajakommentoijat. Voimia sulle joka tapauksessa!<3

Avatar

Komppaan edellisiä! Se on kyllä niin totta, että jos jotain mukavaa sanottavaa ei ole, niin parempi pitää se suu supussa. Tämä on yksi mun lemppari blogeista ja suorapuheiset ja kantaaottavat teksit ihan mahtavia! Eli siis ei kannata niitä ilkeitä kommentteja kuunnella, usein ihmiset purkaa sitä pahaa oloaan sellaiseen joka voisi kommenteista haavoittua. Vaikka mietit, että nyt kroppa ei näytä siltä kuin mieli haluaisi, haluan omana kommenttina omalla nimelläni kertoa että olet ihan mielettömän upea ja toi booty (kateellinen!!). 🙂 Stemppiä!

Avatar

Parempi ehkä pitää kommentointi päällä vain facebookissa, ainakin vielä jonkun aikaa. Harmittaa sun puolesta kun joudut tollaista kokemaan. Niin ihana ihminen ja hyvä kroppainen olet. Edellisen postauksen kuvat ovat jotain niin VAU! Ei kannata uskoa ihmisten vihapuheita, vaikka vaikeaa se onkin. Toivon mukaan tämä kiusaaminen laantuu pian.
<3

Avatar

Ilman muuta sitten ihan vaan facen puolelle! Ei siun tarttee kaikkee paskaa kestää, jos jotkut ääliöt eivät osaa olla asiallisia kommenteissaan. Ei niistä kukaan kehtaisi omalla naamalla niitä juttuja sanoa. Joten kannustan siuta jättämään kommentit pois täältä blogin puolelta, jos ne kommentit on niin hirveitä. Mielelläni siirryn facen puolelle kommentoimaan, jotta paskamyrsky vähenee siun suuntaan. Tekisin ite ihan samoin, jos olisin siun tilanteessa. Negatiivisia kommentteja ei kukaan jaksa ikuisesti!
Tsemppiä siulle kovasti! Olet ihana 🙂

Avatar

Fb-kommentointi riittää, sun ei tartte sietää muiden paskaa ja pahaa mieltä. Saavat fb:ssa laittaa ihan omalla nimellä kommentit jne.

Sosiaalinen media tuo ihmisissä esiin todella ruman puolen. Unohdetaan helposti, että toinenkin on tunteva ja elävä otus.

Stoppi anonyymien järkyttävälle ”pönkitän tällä haukkumisella omaa egoani”-käytökselle!

Avatar

Ymmärrän pointin että kommentointi vaan facebookin kautta ja varmasti tehnyt hyvää itsellesi! Mutta niinkuin aina nytkin on asialla toinenpuoli, entä ne lukijat jotka eivät käytä facebookia? (koska ihan varmasti niitä on ja varmasti semmoisia jotka eivät lähetä mitään vihapostia vaan asiallisia kommentteja) Ja varsinkin se että kun teet tätä työksesi niin olisi ihan kiva että kommentointi olisi avoin ja niinkuin joku sanoi että se luo tietynlaista kuilua lukijoiden ja bloggaajan välillä.

Avatar

Ihan pakko sanoa, että on kyllä todellä järkyttävää miten ihmiset voi olla noin hirveitä. Usein tollanen kuitenkin kertoo nimenomaan kateudesta, enkä ihmettele yhtään kun oot noin kaunis ja sullahan on upeat muodot!! Toivottavasti moinen loppuu, tai siihen löytyy joku ratkaisu. Kaikkea hyvää sulle, nauti itsestäsi sekä ihanasta perheestäsi!

Avatar

En tiedä minkälaisia kommentteja olet saanut mutta ilmeisen julmia. Tämä on ensimmäinen kerta kun kommentoin vaikka pitkään olenkin blogiasi lukenut. Oletan että pahimmat kommentit ovat liittyneet ulkonäköösi ja mun täytyy nyt sanoa että sä olet UPEA! Varmasti tämä minun yksittäinen kommentti ei auta unohtamaan kaikkea paskaa mitä niskaasi on satanut ja sataa mutta ajattelin kuitenkin jättää kommenttini.
Minun mielestä näytät paremmalta kuin koskaan! Sinun tulisi olla ylpeä upeista muodoistasi! Voimia ja tsemppiä ja toivon että blogi ei jää uudestaan tauolle vaan saat jostain sen jonkin mikä peittoaa kaiken paskan ja antaa voimaa puskea eteenpäin.

Avatar

Ei voi vaan ymmärtää mistä tuollaisia ilkeitä ihmisiä löytyy! Varmasti vain kateellisia. Tsemppiä Emilia!

Facebookissa kommentointi riittää ehdottomasti 🙂

Avatar

Kommentointi fb riittää mainiosti. Niillä joilla on oikeasti postauksista, tai mistä vaan sanottavaa voi varmasti tehdä sen omalla naamallaan siellä. 🙂 tollanen kasvoton ilkeily ja kiusaaminen on niin lapsellista kuraa, että ei niiden takia todellakaan kannata pitää kommentointia blogissa auki ja murehtia kamalia kommentteja!
Halauksia Emilia, sä olet upea nainen! <3

Avatar

Kaikki ”läski” ”ruma” kommentit, mitä kuulemma olet saanu on kyllä varmasti todella turhauttavia ja hajottavia. Mutta samalla sä itse tiedät sen mitä sä oot, niin miksi ottaa niistä itseensä? Ja tajuun että ei kyse ehkä oo just siitä mitä negaa sanotaan, vaan siitä että sitä joutuu aina lukemaan.. Mun mielestä kritiikkiä pitää osata ottaa vastaan, kunhan se on asiallista. Blogimaailmassa on vaan se tosiasia että sitä monenlaista kritiikkiä tulee ja se pitää kestää. Jos et kestä niin varmaan sitten oikea ratkaisu on vähintään ottaa ne kommentit pois, tai jopa lopettaa kirjoittaminen hetkeksi?
Siellä takana voi olla 15v teinejä kuluttamassa aikaansa juuri tollasiin turhiin juttuihin, ja todellisuudessa sä olet miljoona kertaa varmempi ihmisenä kuin niistä kukaan. Sä olet avopuoliso ja äiti, ja sulla on tärkeä tehtävä elämässäs mitä juuri elät.
Mua henk.koht ärsyttää sun blogissa nykysin se, että keskityt teksteissäsi omaan pahaan oloon ja vetoat aina milloin mihinkin ongelmaasi, Ja kaikki muu kirjoittelu on jäänyt vähemmälle. Jos olet noin väsynyt niin hae ammatti-apua ja jätä sitten blogi hetkeksi tauolle, vaikka taloutenne osatulo onkin tästä
tästä peräisin. (päiväkirja yksityisesti parempi) sinun oma terveys tulee aina ensin!! Sä kirjoitat hyvin, ja olet varmasti aivan ihana tyyppi mutta tuntuu pahalta jatkuvasti lukea kirjoitelmia vain omasta huonosta olostasi. Tsemppiä sinne!<3

Emilia Huttunen

No valitettavasti se nyt vaan on se mun juttu, että mua ei kiinnosta esittää mitään vaan haluan olla rehellinen ja avoin. Ja valitettavasti mulla on ollut todella rankkaa ja se kyllä sitten näkyy. Kiitos kehotuksesta, olen jo hakenut ammattiapua. Ja taloutemme suurin tulolähde on blogini, joten helpommin sanottu kuin tehty….

Sori jos oon kärkäs, oon tosi paskalla tuulella niiden kommenttien jälkeen. Kiitos kuitenkin myös kauniista sanoista <3

Avatar

Facen kautta vaan! Ei kenenkään tarvitse sietää tuollaista, varsinkaan sinun ketä omaa kauniin naisellisen vartalon! Terkuin 19v tyttö joka on kateellinen kropastasi 🙂

Avatar

sulje kommentointi. Ei kenenkään kuulu saada niin paljon paskaa. Bloggaa tai ei. Kommentointi voi ihan hyvin käydä fb kautta. Ihan vaa sunkin vuoksi<3

Avatar

Apua, miten ihmiset kehtaa?! Eikö blogin kommentointiin saa sellasta vaihtoehtoa, että anonyymit eivät voi kommentoida? Tai siis että pitää olla esim. google-tilillään kirjautuneena, jotta voi kommentoida? Mutta mä kannatan tuota, että kommentointi sitten vain fb:n puolella! Ei kenenkään tarvitse saatika kuulu kestää tuollaista.

Avatar

Facen kautta on hyvä! Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin ei ne ihmiset nää sitä vaivaa tehdä sitä omalla tai ”omalla” nimellään tuolla naamakirjassa. Ihana olet!

Avatar

Ehdottomasti suljet vain tämän blogin kommentoinnin. Kaikki jotka ajattelevat sinusta positiivisesti, eivät ota pahakseen vaikka suljetkin tämän. Tässä tilanteessa ymmärrän paremmin kuin hyvin miksi haluat täysin nollatoleranssin anonyymien paskakommentoinnille! Tsemppiä sinulle Emilia! Muista se että olet upea juuri sellaisena kuin olet, kukaan ei sinua voi arvostella ulkokuoren perusteella. Vain sinut oikeasti tuntevat tietävät millainen todella olet joten voit huoletta unohtaa anonyymit ja kateelliset kommentit! Ymmärrän toki että niiden jokapäiväinen esiintuleminem alkaa jossakin vaiheessa lamaannuttaa kuten sinulla nyt. Ihminenkin on vain ihminen eikä kestä mitä tahansa vaikka kuinka yrittäis. Se olisi hyvä takoa näiden anonyymien päähän..

Avatar

Pakko kommentoida tätä, ehdottomasti laittaisin kommentoinnin vain fb. Ihan oman mielenterveyden vuoksi, ne jotka sitä p*skaa tänne jatkuvasti suoltaa voi kommentoida sinne omalla naamalla. Kommentit lihomisesta ovat aiheettomia musta olet upea ja kurvikas nainen! Sun blogi on ihana ja mielenkiintoinen. Älä anna näiden idioottien pilata sitä! Kaikkea hyvää sulle ja teidän perheelle <3 Toivoo kuuden äiti.

Avatar

Hei, mä en usein kommentoi tänne, mutta ajattelin tulla sanoo kans tsempit! Kaikkien tyyli ei aina pure kaikkiin, mutta en voi minäkään ymmärtää kaikkia niitä jotka haluavat toisen mielen tahallaan pahoittaa. Oon niin pahoillani sun puolesta kaikesta mitä joudut kokea! Onneksi sinulla tuntuu olevan hyvä tukiverkko siellä!

Avatar

FB on ihan fine, itse en oikeastaan koskaan kommentoi tähän blogin kommenttiosioon:) ja muista Emilia, että olet aivan upea nainen muotoinesi! ottaisin sun pyllyn koska vaan!

Avatar

Emilia pistä asiat tärkeysjärjestykseen. Ihan tosissaan. Ei voi olla, että sä vaarannat omat hyvinvointisi ja mielenterveytesi _työn_ vuoksi. Kuka siitä kärsii? Sinä, perheenjäsenesi, parisuhteesi, äidin ja lasten suhde, koko lähiverkosto.

Mun mielestä on ihanaa lukea sun postauksia, mutta suututtaa ja surettaa ihmisten typeryys. Ihmiset voivat tällä hetkellä huonosti Suomessa, on epävarmuutta ja muutoksia ilmassa. Ehkä se heijastuu myös tänne blogiin siten, että ihmiset laittavat pahan olon kiertämään, kun heillä ei ole käytössä parempiakaan keinoja. Tuntui erityisen pahalta lukea, että ajattelet vihapuheen kumpuavan lihomisestasi. Luulen, että avoimuus heikkouksistasi on nyt käännetty aseeksi sinua vastaan, niin raukkamaista kuin se onkin.

Sinuna siirtäisin kommentoinnin facebookiin. Varmasti iso osa kommenteista jäisi saamatta, mutta uskon positiivisten vaikutusten painavan enemmän. Itse tuskin kommentoin enää, profiilini toimii samalla työvälineenä, enkä halua tuttujeni lukevan kommentteja. Tosin jos minulla on tärkeää sanottavaa, laitan varmasti yksityisviestiä 🙂

Tämän pitkän kommentin lopuksi haluan vielä sanoa, että kunnioita itseäsi ja rajojasi. Pidä blogia omilla ehdoillasi, siten kuten se sinulle ja perheellesi sopii. Kertoohan blogi kuitenkin teistä. Toivon todella, että saat kerättyä itsevarmuutesi ja voit olla aidosti ylpeä itsestäsi: niin sisäisestä kuin ulkoisestakin olemuksestasi. Olet upea ja näyttävä nainen, olit sitten hoikempi tai muodokkaampi. Sitä paitsi sisältö ratkaisee 😉 Häntä pystyyn!

Avatar

Vähän harmittaa, jos kommentointi siirtyy vaan Faceen, kun niitä kommentteja on sieltä sitten paljon vaikeempi seurata ja tehdä. Mutta ymmärrän, jos haluat siirtyä sinne, ei tartte kenenkään kuunnella niin paljoo paskaa, jossei oikeesti jaksa enää. Ihan oikeestiko joku idiootti suoltaa paskaa, vaikka tässä on toi sähköpostikin vaadittu kun kommentoi? Eikö sen kommentoijan henkilöllisyyden saa sitä kautta selville (esim. poliisin taholta) jotta voitaisiin tehdä kunnianloukkaussyyte? Tai jotain. Uskomatonta, että ihmiset jaksaa… Tai eikö tänne blogiin saa jotain asetuksia, että kommentoijien pitää olla jotenkin hyväksyttyjä ennen kuin voivat kommentoisa tms.? Jollei, niin sitten sulla ei varmaan oo muuta vaihtoehtoa. Mutta palaa sitten taas blogikommentteihin, kun olet henkisesti vahvempi ja jaksat suodattaa sen saapuvan paskamyrskyn 🙂 Jaksamista!

Avatar

En ole ennen kommentoinut, mut nyt oli pakko. 🙂 Kannattaa pitää kommentointi vain facessa. Onnea voitosta!!! 🙂

Avatar

Eikö blogissa oo mahdollisuutta laittaa kommentointia vain tunnuksilla, esim fb ja google+? Jos ei pysty sulkemaan vain anonyymeiltä niin kannattaa sulkea kokonaan ja heittää vaikka linkki fb-postaukseen blogipostauksen loppuun niin laiskemmatkin viitsii kommentoida fbssä jos eivät sua seuraa, mutta jää ne paskat pois. Älä ota tollasta taakkaa itselles. Kenelläkään muulla kun sulla ei oo mitään sanottavaa sun kropasta.

Avatar

Silloin kun se paha olo on niin se ei tuosta noin vain lähde ja blogi on hyvä paikka vuodattaa se paha olo pois. Tietenkin siihen sitten jotkut joilla on vielä pahempi olo tarttuu ja alkaa suoltamaan mitä sattuu, somessa kun suodatus ei toimi. Ehkä on viisainta laittaa hetkeksi kommentointi tuonne feissarin puolelle. Se saattaa rauhoittaa tilannetta. Saisit rauhassa laittaa oman mielesi kuntoon tai sitten vain blogata sellaisesta josta tulee sinulle hyvä olo ja saat voimia. Voimia sinulle.

Avatar

Oon itse miettinyt, että jos kommentteihin tulee paljonkin paskaa, niin se olisi helpointaa ulkoistaa jollekin toiselle. Jollekin, joka tajuaa ettei ne kommentit ole sille omistettuja, ja se sitten karsisi sieltä mitä poistellaan, eikä blogin kirjoittajan tartteisi itse käsitellä sitä kakkia.
Helpointa on toki poistaa kommentointi, jos siitä on enemmän miinusta kuin plussaa, tai pitää se siellä missä se on asiallista.

Ilkeille anoille terkkui: teidän kommentit kertoo yleensä enemmän teistä itestä kuin siitä, ketä ootte haukkumassa.

Avatar

Facebook kommentointi on hyvä ajatus!! Hitto sentään, jos jotakuta ihmistä niin ärsyttää sun blogi ja ulkonäkö niin miksi ihmeessä ne jaksaa tulla uudelleen ja uudelleen kommentoimaan?! Eräänlainen mielenterveysongelma sekin… Summasummarum oot ihan törkeen hyvännäköinen nainen ja muutaman kerran olen sut livenä nähnyt tässä syksyllä ja ethän sä oo ees läski!!! Ihan kurvikas kaunotar!! Ja mitä sun äitiyteen tulee ni mä olin oman vauvan kanssa edellis kesänä h&m kaupassa ja sä olit nompun ja avan kans meitä edellä kassalla ja täytyy nostaa hattua miten kärsivällisesti annoit avan maksaa omat ostoksensa!! Oot mahtava ❤️

Avatar

Ei tänne blogiin sit sais jonkinlaistaa tunnistautumista ennen kommentointia, tai esim että pitäis kirjautua?ei ketään omalla nimellä uskalla tulla sanomaan, säälittävää..seisoisivat sit ees sanojensa takana.toivottavasti heillei oo omia lapsia, joille on sit paskana esmerrkkinä siitä,kuinka ei todellakaan kuuluis käyttäytyä.jokainen sais kyllä ennen kommentin lähettämistä miettiä että mikä ois oma fiilis jos tälläin joku sulle sanois. Tsemppejä!

Avatar

Mä harvemmin enää luen kommentteja sun jutuista,koska siellä asiallisten kommenttien joukossa on niin paljon kuraa,että itteenikin rupee todella vituttaan ihmisten ääliömäisyys.Jotenkin ihan käsittämätöntä.Koita jaksaa raskaassa elämäntilanteessa ja muista,että meitä jotka ei sitä paskaa heitä sun niskaan täällä blogissa on paljon enemmän kuin niitä idiootteja.

Avatar

Minun puolesta koko Facebook voidaan lopettaa, aivan paskaa täynnä, itse en ole siellä enkä koskaan liitykään. Ketään ei saa haukkua eikä mollata, lippu korkealle vaan ja tsemppiä sulle.

Avatar

facebook kommentointi on hyvä!
En jaksanut lukea kaikkia kommentteja mutta muutama bloggaaja on tehnyt ihan rikosilmoituksia törkeästi käyttäytyvistä anonyymeistä. Rumat kommentit on loppunun siihen!

Avatar

Kommentoinnin osalta on ehkä hyvä tapahtua facen kautta kun jotkut ihmiset eivät osaa ajatella mitä voi ja mitä ei voi sanoa anonyymia, saatikka kuvallaan. Harvemmin sitä ihmiset jaksavat alkaa kommentoida omalla nimellään, koska siitä syyttyy heille se pelko että he saavat sitä p*skaa jota muille jakavat omaan niskaansa, joka olisikin hyvä heille. Mutta hei tsemmiä sulle ja ihana lukea tätä sun mahtavaa blogi (: <3

Avatar

Käsittämätöntä, että joudut kuuntelee tollasta p*skaa! Oot upea ja aito nainen. Sulje vaan kommentointi blogissa, facebook riittää. Ihan sun oman mielen ja jaksamisen takia. Sun blogi on tällä hetkellä ainoa mitä jaksan lukea, koska olet niin aito ja rehellinen, etkä vain kiillota pintaa. Tsemppiä ja paljon voimia sulle ja teidän perheelle. <3

Avatar

En nyt kyllä ymmärrä mistä taas kerran urputat. Selasin viimesimpien postausten kommentit läpi ja oli pelkkää positiivista. Vedätköhän palkokasvia nenään vähän liian helposti? Relaa jo hyvä tyttö! Ja kommentointi täällä ois ihan hyvä juttu, kaikilla ei siltikään nykypäivänä ole facea.

Emilia Huttunen

Ööö luuleeko ihmiset tosissaan, että mä julkaisen ne paskat?

Avatar

Emilia oot kaunis ja ihana ihminen! En ymmärrä miksi jotkut ihmiset purkavat pahaa oloaan toisiin ja kirjoittelevat typeriä kommentteja. Tykkään hirveästi lukea sun blogia, tsempit sinne! <3

Avatar

Hei!

Halusin tulla sanomaan, että olet aivan upea ja ihana! Sinulla on aivan täydellinen vartalo ja kannat sitä juuri niinkuin kuuluukin! Tsemppiä kovasti raskaaseen syksyyn teille!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä