Blogihistoriaa

Kai tässä ollaan nyt vähän niinkuin jotain blogihistoriaa tekemässä taas, tai ainakin mukana alan kehityksessä! Olen nimittäin löytänyt pysyvän ratkaisun kommenttiongelmaani ja olen niin helpottunut ja onnellinen! Vihdoin saan keskittyä ihan vaan siihen tärkeimpään eli bloggaamiseen, eikä tarvitse stressata yhtään kommentteja tai lukea mitään pahaa itsestäni!

Laitoin Facebookkiin pohdinnan jälkeen hakuilmoituksen ja ilmoitan nyt täällä, että tästä lähtien blogini kommentointia hallitsee ulkopuolinen moderaattori. Hän lukee ja hyväksyy/hylkää kaikki kommentit oman arviointinsa jälkeen minun ohjeistukseni pohjalta. Eli tästä lähtien minä en enää ikinä tule lukemaan yhtäkään kommenttia, joka kommenttiboksiin päätyy ennen kuin se on hyväksytty. Eli hyvästi negatiivisuus! Ilkeät kommentit menevät kuuroille korville, eivätkä päädy ikinä minun silmiini, joten uskon niiden päättyvän tähän. Sillä miksi kukaan enää vaivautuisi kirjoittamaan niitä, kun en kuitenkaan enää tule niitä näkemään? Keskusteluja itsestäni en lue joten halleluja, hyvästi negatiivisuus! Miksi en ryhtynyt tähän jo aiemmin, täydellinen ratkaisu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ulkopuolisen moderaattorin palkkaaminen tulee helpottamaan elämääni todella paljon ja mahtuu varmasti useimpien sitä kaipaavien bloggaajien budjettiin. Olen tähän ratkaisuun niin tyytyväinen, enkä malta odottaa tulevaisuutta. Tuntuu ihan absurdilta, että saan nyt ne kaikki bloggaamisen hyvät puolet, eikä tarvitse enää ikinä valittaa idiooteista! Ainakaan blogin puolilta, hah!

Aivan superhuippua päivää teille kaikille!! <3 Kommentointi saattaa olla tässä kohtaa vielä suljettu (ajastan tätä postausta sunnuntai-iltana), mutta se tullaan vapauttamaan heti, kun moderaattorin käyttöoikeudet saadaan kuntoon 🙂

Ps. En voi lakata hymyilemästä!! 

Kommentit

14 kommenttia
Avatar

Varmasti hyvä ratkaisu! Kyllä terveet rajat pitää bloggarinkin saada asettaa, mitä tahansa ei tarvitse sietää! Ja lukijoillekin on mukavaa, kun voit keskittyä itse blogin sisällön tuottamiseen, eikä energia kulu siihen inhottavaan nettikiusaamiseen.

Avatar

Hei! Mielessäni pyörii uusista postauksista huolimatta se Nompun sana-arvauskisa, aiotko selvittää vielä voittajan, vai jäikö se nyt uusien kuvioiden takia unholaan? 🙂

Avatar

On vaan todella karmivaa, että tuollaiseen ratkaisuun jouduit päätymään. Siis että noin ilkeitä ihmisiä voi olla olemassa.
Mutta täältä lähetän hurjasti positiivista energiaa koko teidän perheelle! 🙂

Avatar

Wau, eksyin ihan ekaa kertaa blogiisi ja huomasin heti kuinka kivan oloinen sun blogi on! Oot myöskin tosi kaunis ja tuo moderointihomma kuulostaa tosi fiksulle, jos sulle on tullut paljon negatiivisia kommentteja.

Avatar

IIIIHANA asu tässä kuvassa! Oot kyllä muutenkin oikein säteilevän kaunis! 🙂

Avatar

Oi, oot kaunis! Kaikki ihmiset ovat erilaisia ja omanlaisiaan. Ketää ei saisi haukkua tai pilkata toisten ulkomuodosta, vaatteista jne. Kivaa syksyä teillekin! <3
P.s Voisitko kirjoittaa teidän viikonlopusta, kun olitte Tampereella ja messuistakin olisi kiva kuulla jotain, jos siellä kerran olitte!?

Avatar

Hyvä ratkaisu! 🙂
Mistä tuo ihana takki on?

Avatar

Tosi hyvä juttu! Muo harmitti niin sun puolesta kun luin postauksen koskien tota kommentoiti asiaa. Nyt jäävät haukkujat nuolemaan näppejään! Hyvää päivänjatkoa! 🙂

Avatar

Jee!! P.S. Ihana takki mistä?! ♥

Avatar

Hyvä päätös! ♡ Itelle ei olis tullut mieleenkään että moinen olis edes mahdollista, mutta miksipäs ei.
Mutta asiasta toiseen, takkisi on aivan ihana! Mistähän se mahtaa olla? 🙂

Avatar

Kiva että löysit tavan jatkaa kommentointia blogin puolella! Itse en välttämättä Facebookiin kehtaa kaikkea kirjoittaa, kaikki kun pomppaa kavereiden seinille samantien…
Luin taannoin erään postauksesi kommentteja, joissa paljastit pituutesi ja painosi. Sitä seuranneet kommentit tuntuivat tosi pahalta, niin sinun kuin omastakin puolestani. Olen nimittäin melkein täsmälleen samoissa mitoissa kuin sinä ja sehän on painoindexin mukaan lievän ylipainon puolella. Vaikka välillä tunnen oloni todella lihavaksi, peilistä katsoo kuitenkin ihan normaalin kokoinen, kaunis nuori nainen, ihan niin kuin sinäkin olet!
Tsemppiä syksyyn, blogiasi on ilo lukea ! 🙂

Avatar

jes sä teit sen! Luin fb:stä jonkun kommentin aiheesta ja aloin miettimään, että Toijan on oikeesti hyvä idea 🙂 ehkä nyt saadaan puhdistettua tavallaan suomen blogikulttuuria ja kohta bloggaajan ei tarvitse kestää enää kaikkea sitä paskaa ”koska ite kirjoittaa julkista blogia” <3

Avatar

Mä mietin tätä vaihtoehtoa jo kun kyselit ehdotuksia ongelmaan,mutta ajattelin että jos tällainen ois mahdollista, oisit jo tehnyt niin ni en sit sanonu mittää. Mut ihanaa jos tää toimii! Ois kiva, jos esimoderointi vaikuttaisi positiivisesti myös kommentteihin vastaamiseen. Mielestäni sekin on osa bloggaajan duunia ja nyt kun sun ei tartte pelätä paskamyrskyä, ois kiva nähdä sut kommunikoimassa lukioiden kanssa enemmän.

Avatar

En yleensä Facebookissa mitään kommentoi/tykkää juurikin sen takia kun ne lävähtää aina ärsyttävästi kaikkien seinälle. Mutta tää moderointihomma oli pakko kommentoida ja täytyy sanoa että aivan mahtavaa että se onnistui sulla! 🙂 Oon jo pidempään ihmetellyt miksi blogimaailmassa se ei ole yhtä itsestäänselvyys kuin kaikkialla muuallakin internetissä. Myös Mungolife-blogi on tainut siirtyä tähän, tai ainakin harkitsi sitä jossain postauksessaan – en muista miten kävi. Tokihan se vaatii hieman enemmän resursseja mutta ehdottomasti ehkäpä yksi suurimpia työhyvinvoinnin parantajia. Kenties joskus jopa ne paskanjauhajatkin jättäisivät jopa kommentoimatta kun tajuaisivat että ne on yhtä tyhjän kanssa. Tuntuu että blogikommentit ovat nimenomaan levinneetkin käsiin kun on lähes ainoa kanava jossa pystyy huutelee ihan mitä sattuu. :/

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä