All kinds of dim and dark

Huh mikä viikko. En ole taas jotenkin pystynyt kirjoittamaan mitään, kun olen jotenkin oikein pyrkinyt pitämään itseni tosi kiireisenä ja koko ajan menossa, koska joka kerta kun istahdan paikoilleni ja yritän kirjoittaa, iskee ihan hirveä ahdistus ja stressi ja tuntuu siltä, että en tiedä haluanko hypätä alas parvekkeelta, hakata päätä seinään, vetää kännit vai syödä viisi kiloa suklaata. Tämä lasten tilanne ahdistaa miljoona kertaa enemmän kun mikään oma ongelmani, mutta tilanteen aiheuttama stressi on valitettavasti myös pahentanut nivelkipujani X miljoona. Ja yhdistettynä vielä tähän kosteaan säähän…. Noh, panacodit on loppu ja burana ei auta yhtään mitään. Sirdaludeja on mennyt ihan luvattoman paljon ja pitäisi taas soittaa lääkäriin ja pyytää joku uusi lääke testiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Halusin vielä kiittää teitä kaikesta tuesta ja tsempistä. Arvostan sitä todella paljon! Mutta lisäksi haluan vielä korostaa, että ymmärrän uteliaisuuden, mutta tällaisesta harvinaisesta tilasta puhuminen ei ole päätös, jonka tahtoisin tehdä toisen ihmisen puolesta, joten en tule sitä Nompun leikkaukseen johtanutta syytä kertomaan. Ymmärrän, että tällaisessa tilanteessa moni heti ajattelee, että ehkä meidänkin lapsella on sitten tämä, mutta sanon nyt vain, että en usko, että kellään on juuri tätä vikana. En valitettavasti nyt jaksa vastata viesteihin, joissa kysellään lisätietoja Nompusta vaan toivon, että kaikki lukevat tämän.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Me yritetään nyt mahdollisimman paljon vältellä kaikkia tauteja, jotta lapset olisivat sitten terveinä leikkauksen tullessa ja ylipäätänsä arki on todella stressaavaa, kun kaikenmaailman näytteet ja ajanvaraukset kuormittavat edelleen elämää, mutta on meillä paljon hyvääkin edelleen arjessa! Eilen käytiin juhlimassa kummipojan puolivuotissynttäreitä ja tänään mennään kummitytön 3 -vuotisjuhliin. Lauantaina sitten taas meillä on kahdet tuparit+synttärit ja jännittää ihan hirveästi laittaa lapset hoitoon. Ei muuten, mutta musta on tullut nyt viime aikoina todella takertuva, osasyy siihen etten ole nyt oikein käynyt Helsingissä töissä… Päiväkotiin jättäminenkin on ollut todella vaikeaa ja ollaankin menty päiväkotiin nyt vasta suoraan lounaalle… Jotenkin vaan kammoan niin paljon sitä hetkeä, kun pitää jättää ne pienet sinne leikkaussaliin, että haluan nyt vain jotenkin imeä varastoon sitä läheisyyttä. Mulla on nyt vielä sopivasti ovis menossa ja olen tosi tunteellinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dress – Vila / Coat – Second hand / Boots – Nokia* / Umbrella – Tosca Blu* / Gloves – Sauso* / Bag – Michael Kors

*gifted

Nyt kuitenkin toivotan teille kaikille aivan ihanaa viikonloppua, vaikkakin yritän kyllä myös viikonlopuksi saada vielä pari postausta! Pitää ottaa kiinni tätä hiljaisuutta näiltä TYKSin täyteisiltä päiviltä. Thank god it’s friday <3

Kommentit

12 kommenttia
Avatar

Kiitos vinkeistä! Täytyypä lähteä ostoksille 🙂

Avatar

Moikka. Hei mä haluaisin tietää et millasia alusvaatteita käytät tämmösten pitkien ihonmyötäisten mekkojen kanssa? Aina tämmösist tuntuu kaikki meinaan itelläni näkyvän läpi.

Avatar

Heippa, pakko vinkata tähän väliin vaikken Emilia olekaan, että esim Ginalta saa mielettomän hyviä täysin saumattomia stringejä ja muita alushousuja jotka on parhaat ihonmyötäisten vaatteiden kanssa! Ei näy rajat 😉

Avatar

Mä ostin juuri Lindexiltä sellaisen vähän muokkaavan alushameen just tällaisten tyköistuvien tunikoiden alle. Pysyy misukat kurissa. 😀 35€ muistaakseni maksoi ja on ollut kyllä hyvä, pysyy paikallaan ja muokkaa, mutta on silti mukava päällä.

Avatar

Oon lukenut sun blogia jo vähintäänkin vuodenverran aktiivisesti, mutten koskaan kommentoinut mitään. Noh asiaan kumminkin.. En oo varma, ootko jossain aikasemmin ehkä maininnu mitä kaikkia hoitomuotoja oot kokeillut sun nivelkipuihin? Mulla itsellä tuli mieleen urheilijoidenkin suosima Haikon Kartanon huippukylmähoito, oot siitä varmaan kuullutkin? Hoidosta on ollut apua juurikin lihas -ja nivelkipuisille, reumaa sairastaville etc. Oli vaan pakko päästä mainitsemaan JOS se olisikin päässyt jotenkin sulta ohi 🙂 Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, vaikka siellä -110 asteessa ei ehkä niin lämpimät tunnelmat ehkä olekaan 😀

Avatar

Hui miten hurjalta tuo kuulostaa 😀 -110C, eikö siellä jo palellu ihan oikeasti?

Avatar

Kurjaa että nivelkivut ovat pahentuneet 🙁 Oletko koskaan koittanut aloevera tuotteita niihin? Anoppini löydi Foreverin tuotteista avun itselleen pahaan reumaan. Suosittelen edes kysymään lähimmältä forever myyjältä että mitä hän suosittelee koittamaan 🙂

Tsemppiä tulevaan, toivottavasti pian kaikki olisi taas paremmin <3

Avatar

Moi! Pelkäätkö, että jäät koukkuun lääkkeisiin? Mulla on itselläni sellainen kokemus ja pelkään lääkkeitä. Sen takia kysyn 🙂

Avatar

Moikka!
Nivelkipuihin minulla (immuunipuutossairaus ja yliliikkuvat nivelet molemmat aiheuttavat nivelkipuja) auttaa Arcoxia-niminen lääke. Harvat lääkärit määrää sitä ellei itse tajua pyytää. En tiedä mistä se johtuu, sillä tuo lääke ei ole mitenkään erityisen haittavaikuttesta tms. Ja Avalla kyseessä taitaa olla siis ihan vaan vatsalaukun ja ohutsuolen tähystys? Minulle se on tehty monesti, ja koepalat voidaan ottaa jopa hereillä ollessa eikä se satu ollenkaan. Kyseessä ei siis onneksi ole mikään leikkaus, vaikka se lapsille nukutuksessa tehdäänkin ja se toki jännittää. Kovasti tsemppiä teille, suosittelen todellakin että kokeilet tuota arcoxiaa, sen myötä minulle aukeni taivas kun nivelkivut loppuivat jopa kokonaan!

Avatar

D-vitamiini reiluina annoksina auttaa kipuihin. Itse käytän 125 mikroa päivässä.

Avatar

Unohdin vielä mainita, että näytät kuvissa upealta, kuin elokuvatähdeltä. Tällainen lookki sinua todella pukee.

Avatar

Vautsi, näytät tosi upelta. Tsemppiä hurjasti tulevaan!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä