All time favourite

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minua ei olekaan 2,5 vuoteen nähty montaa kertaa ilman ripsienpidennyksiä, sillä pieniä taukoja lukuunottamatta olen aivan koukussa tähän taivaalliseen arjenhelpottajaan. On niin ihanaa, kun valmistautuminen on aina todella nopeaa! Näissä kuvissa minulla on juurikin se ainainen arkimeikkini, johon kuuluu kulmaväri ja joskus alaripsien ripsari. Eli ei kauaa nokka tuhise aamulla meikatessa. Ripsienpidennykset on superhelppo tapa olla edustuskunnossa siitä huolimatta, ettei laittautumiseen ole lasten ja kiireisen arjen kanssa oikein aikaa. Ripset avaavat katsetta niin hyvin, että en kyllä ole kaivannut erikseen mitään juhlameikkiäkään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen käynyt aina laitattamassa ripseni samassa paikassa, rakkaan ystäväni Ennin Kauneushoitola Melonissa. Melonin Enni ja Anna tekevät molemmat sekä tavallisia, että volyymiripsiä. Ja tietty niitä aiemmin täällä nähtyjä kulmientuuhennoksia! Sen jälkeen kun kerroin täällä Melonista, olen kuullut myös hirveän monilta lukijoilta hyvää palautetta ja onpa mulla jo puolet kaveripiiristä ja suvustakin Melonin asiakaskunnassa 😀 Ihan todella lämpimästi siis edelleen suosittelen kaikille! Ennin ja Annan filosofia on tehdä laadukkaita ripsiä kohtuuhinnalla; Kysyin joskus edullisista hinnoista Enniltä ja hän sanoi, ettei hän itsekään tahtoisi maksaa ripsistä yli satasta, joten hän ei ikinä pyytäisi sitä muiltakaan. Melonissa siis tavalliset ripsienpidennykset maksavat 80 euroa ja volyymit 95 euroa. Tavallisten huolto sitten taas on 45-55 euroa ja volyymien 60-75 euroa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ainoa ongelma, joka minulla on ikinä tullut vastaan ripsien kanssa, oli pieni allergia. Luulin ensin, että olen liimalle allerginen ja ehti jo tulla pieni pelko, että tähänkö tämä sitten jäi, mutta Enni onneksi keksi, että allergiani johtuikin ripsienpidennyksiä laittaessa alaripsiä suojaavasta liimalapusta. Sen jälkeen ollaankin käytetty sitten ihoteippiä ja allergiat jäivät siihen. Ja syy siihen, että nyt taas kirjoittelen teille paremmin Melonista on siinä, että halusin vain sanoa, että jatkossa pääsette helposti Melonin nettisivuille myös täältä blogista! Nimittäin tuossa sivussa kiikkuu nyt Melonin mainospaikka, johon yritän muistaa aina päivittää niitä mahdollisia tarjouksia, joita aina välillä tulee etenkin ripsienpidennyksiin! 🙂

Ps. Mulla on nykyään volyymiripset, mutta niistä kyllä saa paaaaaaaaljon tuuheammat! Mä en ole pitänyt parin vuoden aikana kertaakaan taukoa (aina välillä pitäisi antaa ripsien uusiutua rauhassa…) ja nyt mun ripset onkin harventuneet aika reilusti… 😀 Enni aina päivittelee, että miten mulla onkin yhtäkkiä ripsissä niin paljon kaljuja kohtia, niitä on ilmeisesti todella ärsyttävä yrittää peittää… 😀 Mutta nyt kyllä pidän sen kuukauden tauon tässä talven aikana heti kun ei ole niin paljon menoja!! Sitten on taas ripset entisellään 😉

Kommentit

9 kommenttia
Avatar

Todella ihanat ja kauniit ripset! 🙂 Osaatko antaa hyviä vinkkejä, tai tiedätkö muutamaa syytä miun ripsikadolleni? 🙁 Oon käyttänyt päivittäin kahden vuoden ajan tekoripsiä. (jotka itse liimataan) Oon irroittanut meikinpoistoaineella ne aina iltaisin, mutta nyt miulla lähtee joka ilta meikkejä pestessä ripsiä, tai kun irroitan nuo tekoripset.. 🙁 Oon ihan kalju ripsistä ja tiien miehän oon noit käyttäny mus syy 😀

Niin osaatko kertoa mitenkä saisin omat ripset kasvamaan, tai kauan kestää että ne tulee ”normaaleiksi”. Ja liimataanko tuo tekoripsi siihen luomelle vai ripsien päälle kiinni 😀 Voi kauhee ku mie en osaa selittää tätä..
Miten sie, huomaatko että sulta lähtis ripsiä normaalia enemmän? Tai mitkä syyt saa ne katkeilemaan :((
Siun blogi on ihana! Jatka samaan malliin 🙂

Avatar

Oot ihan superkaunis! <3 Itsekin oon jo pidempään himoinnut ripsiä mutta ei vaan viitsi "tuhlata" niihin niin paljon...:(

Avatar

Pari vuotta sitten löysin Melonin blogisi kautta ja sen jälkeen olen ollut niin koukussa näihin ripsiin ❤️ Enni loihtii joka kerta aivan uskomattomat ripset!! Volymit nyt itselläkin ja en voisi enää kuvitella eläväni ilman näitä! Vaikka täytyy varmaan itsekkin nyt joku pieni tauko taas pitää..

Avatar

Oon niin paljon harkinnut tollasia ripsiä, mutta rahoitus vaan on uupunut. Ja uupuu edelleenkin, mutta onhan tuo joulu tulossa, ja kosmetologi (lähin sellainen) sijaitsee vain parin sadan metrin päässä, ja sieltä kuulemma saa laadukasta työtä.
En tiiä olisiko se sitten oudon näköistä miulla tommoset upeat ripset, kun en ikinä nää minkään vertaa vaivaa ulkonäköni eteen.

Avatar

En usko, että näyttäisivät yhtään oudolta, päin vastoin jos et muuten tykkää meikkailla ja haluaisit jotain pientä piristystä ilmeeseen niin ripset on mitä mahtavin keino siihen. Eihän Emiallakaan näissä kuvissa kertomansa mukaan ole mitään muuta meikkiä, kuin kulmaväri ripsien lisäksi eikä näytä yhtään hölmötä vaan on oikein nätti ja luonnollisen huoliteltu look 🙂

Avatar

Mistä tuo paitasi on? Näyttää kauniilta 🙂

Avatar

Mun mielestä toi on just sopiva meikki niin arkeen kuin juhlaankin. Tietenkin, jos vielä ehostusta kaipaa johonkin juhliin niin laittaa sitten vaikka luomiväriä. 🙂
Koska voisit tehdä ”meidän päivä” postauksen. P.S. Mistä tuo ihanan näköinen neule?
Tsemppiä lasten leikkauksiin! <3<3

Avatar

Onpas söpö paita, ja söpö Emilia! :–)

Avatar

Oot ihan serkkusi jennin näköinen 🙂 ootteko tekemisissä? Ois kiva jos tekisitte jonkinlaisen yhteispostauksen 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä