Miinus kuusi kiloa

Tämä ei oikeasti voi enää olla todellista. Kirjoitin pitkän postauksen tästä laihdutuksestani ja siitä, miten olen nyt onnistunut. WordPress sekosi ja koko postaus katosi kuin tuhka tuuleen, kaikki se työ hukkaan, tunteja, jotka olisin voinut viettää lasten kanssa. Aikani sitten surin ja vastustin halua heittää läppärini parvekkeelta alas, kävin syömässä, join lasin pepsi maxia ja aloitin kirjoittaa uudestaan, tällä kertaa Wordilla. Viisi pitkää kappaletta myöhemmin aiemmin aina moitteettomasti toiminut tietokoneeni sekosi. Virheilmoitus ja automaattinen uudelleenkäynnistys. Kaikki työni hävisi taas.

Ei voi oikeasti kellään olla näin huono tuuri! Aivan järjetöntä…. Kaksi kertaa olen jo turhaan kirjoittanut tätä postausta ja enää en vain jaksa. Olen muutenkin niin huonossa paikassa itseni kanssa, että en jaksaisi nyt yhtään ylimääräistä stressiä ja tällaista turhaa ajanviemistä, kun pitäisi vain keskittyä perheeseen. En tajua, mistä olen tätä surkeaa karmaa kerännyt. Mutta toivon, että sen pystyy jotenkin nukkumaan pois, jotta pääsen sitten edes huomenna kirjoittamaan… Toivottavasti jaksatte tulla huomenna lukemaan juttujani, vaikka onkin perjantai ja huonoin mahdollinen postauspäivä! Palaillaan siis toivottavasti pian niiden laihdutusjuttujen kanssa………

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Olin itsekin aika ihmeissäni tuosta vastauksesta. Itse en ainakaan tulkinnut joo:n kommenttia noin negatiivissävytteisesti. Ihan validi kysymys sinällään, sillä sain käsityksen, että tuo postaus olisi jo ajastettu tulevaksi. Ja nyt pitkä hiljaisuus jo takana tällä puolella. Ja tämän blogin puolella ei tosiaan hiljaisuutta ole perusteltu. Kirjoitettuna asiat voi kukin tulkita juuri omalla tavallaan ja toinen voi tarkoittaa viestin aivan erilailla kuin vastaanottaja sen tulkitsee. Ehkä näin kävi tässäkin. Vastaanottajan omat tuntemukset vaikuttivat mielikuvaan.

Avatar

”Toivottavasti jaksatte tulla huomenna lukemaan juttujani, vaikka onkin perjantai ja huonoin mahdollinen postauspäivä! ”

Eikö perjantai ollu ja menny?

Avatar

Odotin kans sitä perjantain postausta. Ei paha, vast viikko menny… 😀

Avatar

Tuleeko tämä luvattu postaus joskus?

Avatar

Miksei mun kommenttia julkaistu?

Emilia Huttunen

Siellä se sun kommenttisi on, rauhoitu. Postaaminen ei ole mun ensimmäinen prioriteetti silloin kun oma terveys pettää.

Avatar

En ymmärrä, miksi oot aina heti noin negatiivisesti vastaamassa kommentteihin, jos ne eivät ole sua ylistäviä. Eihän lukijat voi sun terveysongelmista tietää, ellet ole niistä täällä kertonut. Lisäksi sun instagramista on nytkin saanut monta päivää katsella kuvia kuinka olet ollut reissussa ja laskettelemassa. Ei siis tule heti mieleen, että terveydessäsi olisi ollut jotain postaamisen estävää, varsinkaan kun et ole siitä kertonut. Ja kyllä, olet voinut toisen blogin puolella ehkä kertoakin, mutta kaikki me emme seuraa molempia. Eli tiivistettynä: vaikket minulle töykeästi ole vastannutkaan, niin toivoisin kuitenkin asiallista ja mukavaa tyyliä sekä teksteihin että näihin kommentteihin, on mielestäni vähintäänkin ammattimaista.

Avatar

Kiitos Suvi! Menin myös hieman sanattomaksi vastauksestasi. Nimenomaan eivät kaikki voi terveydentilastasi olla kartalla jatkuvasti. Ja seuraan sinua myös instagramissa, mistä ei tosiaan ole saanut sellaista kuvaa, että terveytesi on pettänyt. Toinen asia on se, että jos kirjoitat tulevasi postaamaan huomenna, oletan lukevani postauksen huomenna ja sillä selvä. Ja ei sinun olisi tarvinnut käskeä rauhoittua, ihmettelin, kun kommenttiani ei näkynyt muutamaan päivään.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä