Pressipäivillä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilinen päivä vierähti Helsingissä tutustumassa kevään uutuuksiin ja fiilistelemässä samalla kaikkia ihania joulujuttuja! Kuvailin itselleni muistiin kaikkia ihania juttuja, joita tahtoisin hankkia ja ajattelin pitkästä aikaa laittaa näitä kuvia teillekin! Käväisin kahdilla pressipäivillä ja Björn Borgin muotinäytöksessä ja oli kyllä tosi kiva päivä siihen paluumatkaan asti. Parasta oli tietty nähdä kaikkia tuttuja ja tutustua taas paremmin uusiin tyyppeihin! Republic Pressin pressipäiviltä erityisesti ihastutti yllänäkyvä Huawein aktiivisuusranneke ja odotan innolla näkeväni tulevan älykellon! Lisäksi innostuin seuraavissa kuvissa näkyvästä mustasta Cubuksen mekosta, joka olisi täydellinen pikkujoulukautta ajatellen! Vaikka ei kyllä olekaan vielä yhtään pikkujouluja tiedossa, heh! Pitäisiköhän taas järkätä itse….. 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syksyn pressipäiviltä saa aina vähän toivoa tähän talvesta selviämiseen ja uskoa, että kyllä se kevät sieltä taas tulee. Mutta onneksi tässä kohtaa nämä joulujutut myös nostattavat fiilistä! Jouluun asti odotetaan ja fiilistellään siis sitä, sitten saa pari viikkoa jännittää uutta vuotta ja meidän kuudetta vuosipäivää, jonka jälkeen saakin taas suunnata katseen kevättä kohti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Milttonin pressipäivillä oli myös vaikka ja mitä ihanaa, mutta Polarn o Pyretin tuleva mallisto oli kyllä iiiiihana! Tuo pinkki mekko vinolla leikkauksella on ostettava Avalle. Ja mintunvihreä huppari olisi ihana molemmille! Ja kyllä nämä kaikki muutkin kelpaisivat, hah! Popin raidat on aina ollut kyllä ihania ja musta on kivaa, miten aina löytyy uutta, vaikka samalla se tuttu klassinen linja säilyy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Milttonin pressipäiviltä sai myös lähettää tällaisia ihania suklaapostikortteja ystäville ja musta tämä oli aivan mahtava idea!!! Lähetin kolme ja tuli itsellekin tosi hyvä fiilis. Ihana pieni arjen ilahduttaja ja helppo tapa muistaa läheisiä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä Timberlandin keväällä kauppoihin tulevat ihanuudet mun on aivan pakko saada. Siis ihan mun väriset ja niin täydelliset!! Haluanhaluanhaluan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oli ihanaa nähdä myös Stadiumin SOCin uutuuksia, kirjoittelinkin merkistä joskus treeniblogissa, tykkään hirveästi näistä kohtuuhintaisista, mutta samalla laadukkaista treenivaatteista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Björn Borgin muotinäytöksessä oli kyllä myös superihana ihastella kevään tulevia uutuuksia ja oli kiva päästä päivän päätteeksi ihan vaan istahtamaan. Täältäkin löytyi paljon suosikkeja, jotka olisi kiva hankkia, mutta söpöintä oli mun mielestä nuo kukkakoristellut mailat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olisiko teidän mielestä kiinnostavaa nähdä joskus ihan kunnolla, mitä tällaisen päivän aikana tapahtuu? Jos tekisin vaikka päivä mun kanssa postauksen seuraavilla pressipäivillä? 🙂

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Osaatko sanoa, mistä noita Timberlandi kenkiä saa sitten, kun tulee kauppoihin? Siis tuota nimenomaista väriä.

Avatar

Aawws nuo valkoiset karvaturrit olivat ehkä eilisen parasta antia. Melkein nappasin toisen laukkuun mukaan 😀

Avatar

Todellakin kiinnostaisi nähdä mitä kaikkea pressipäivillä tapahtuu. 🙂

Avatar

Rakastuin päätä pahkaa tuohon Cubuksen mekkoon kun näin täällä ja ryntäsin sitä hakemaan. Mutta johan hämmennyin myymälässä vastauksesta kun osoitin myyjälle myymälän seinällä isossa mainoksessa koreilevaa mekkoa: Vedetty pois myynnistä. What?? Ei osannut myyjä edes sen enempi kertoa miksi 🙁

Avatar

haha, mua jotenki rupes huvittaa ku laitoit alkuun, et oot kuvaillu mitä haluisit hankkii ja sit oot ottanu kuvan joulupukist :DDD okei, ajattelen ehkä vähä liikaa.. 😀
Muttamutta, ois kiva tietää enemmän mitä tommosissa tapahtuu! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä