Halloweenfiiliksiä

bty

Tällaisissa fiiliksissä mentiin tänään Indiedays Inspiration Day -tapahtumassa ja oli kyllä  niin mahtava porukka kasassa, että oli väkisinkin ihan älyttömän hauskaa! Tässä juuri hengaillaan hotellissa ja yritän jaksaa nousta tästä sängyltä, että voisi ruveta meikkailemaan ja valmistautumaan iltaa varten. Meillä on aika erilaiset naamiaisasut ja vähän kyllä jännittää, mitä tästä tulee 😀 Veikkaan, että osa nauraa ja osa on vaan ihan WTF. Ihanaa halloweenia teille kaikille ja muutenkin mahtavaa viikonloppua! Pus!

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Sulle sopii ihan älyttömän hyvin noi lasit, VAU! 🙂 Hauskaa halloweenia!!

Avatar

Noi silmälasit sopii sulle ihan super hyvin! Ihanan fressin näkönen oot muutenkin 🙂

Avatar

Onpa ihana kun sun ei tarvi enää hymykuvissa pelätä että hampaat näkyy! kivaa viikonloppua myös sinne <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä