Jälkipuintia

Mulle tuli jotenkin yllärinä, että niin moni järkyttyi tuosta eilisestä postauksestani! Jotenkin sitä on itse vain niin tottunut tähän huomioon, meille kun tämä on ihan perusarkea, niin ei ole tullut mieleen, että todella harva sitä oikeasti tajuaa, kuinka paljon bloggaaminen voi tuoda mukanaan. Tästä aiheesta heräsikin paljon mielenkiintoisia kysymyksiä, kuten on herännyt viime aikoina monesta muustakin aiheesta. Tätä miettiessäni tulikin jotenkin sellainen fiilis, että viime aikoina postaaminen ja tiedonkulku on ollut niin epätasaista, että tähän sopisi loistavasti pitkästä aikaa vanha tuttu kysymyspostaus. Jos et ole vielä ehtinyt lukea eilistä postaustani blogin tuomasta julkisuudesta niin klikkaa TÄSTÄ. Siinä on aika mielenkiintoista juttua stalkkereista ja mm. siitä, kuinka vieraat ihmiset tarjoavat sukulaisilleni rahaa juoruista. 

Eli jos on tässä viime aikoina jäänyt joku askarruttamaan, tai olet vaikkapa uusi lukija, joka tahtoisi kuulla lisää jostain, etkä jaksa selata vanhoja postauksia, niin nyt on mahdollisuus kysyä! Aikaa voisi olla vaikkapa tämän viikon loppuun, mutta jos sen jälkeen tulee vielä kysymyksiä niin kyllä minä niihinkin vastaan! 🙂

 

Kommentit

9 kommenttia
Avatar

Mua kiinnostaa tietää, miks luet, mitä susta kirjotellaan?

Avatar

Joo,Luin eilen tekstisi kiitos siitä.Se herätti kysymyksiä,mitä itse olen miettinyt vuosikausia.
Olen itsekin julkisuudessa ollut ja olen ammatiltani taiteilija ja muusikko.
Luennoin luontaishoidoista myös.Olen tehnyt aikoinani vlogia ja koin että se oli todella paljon aikaa ja energiaa vievää.lisäksi olen yrittänyt lähestyä monesti ihmisiä ja mediaa keskustellakseni negatiivisista asioista mitä bloggaamiseen tai vloggaamiseen voi liittyä ja tämä ei ole onnistunut yhtään.Siihen suhtaudutaan vähän niiku SITÄ TEHDÄÄN TAI EI TYKÄTÄÄN TAI EI,kriittinen keskustelu aiheesta ja sen varjopuolista ylensä sivuutetaan jopa valta mediassa.
Tuntuu että ihmisten realityviihde nälkä on loputon nykypäivänä.Kysyisin sinulta,että oletko sinä ajatellut tehdä joskus jotain muuta ja ottaa koko blogi pois?Ja kuinka paljon perheesi ja läheisesi ovat tottuneet siihen että vloggaat tai bloggaat?Itseäni aina mietityttää,että voiko moni lapsi esim vaikuttaa siihen mitenkään jos heidän vanhemmat heistä vloggaa tai bloggaa koska monissa blogeissa se vaikuttaa siltä,että eivät he voi.Ja olisi kiva kuulla se asia että mitä mieltä te olette siitä sillain oikeesti?

Terveisin!Saara the artist and exvlogger

Avatar

Ois kiva lukia tuosta stalkkeri- hommasta lisää. En ole tajunnutkaan että bloggaamisesta voi seurata tuommostaki :/

Avatar

Moi!

Edellinen postauksesi oli kyllä tosi hyödyllinen ja todella mietin että kuinka pitkälle ihmiset ovat oikeasti valmis menemään mustamaalatakseen toista ihmistä :/

Haluaisin kysyä kärsitkö vielä siitä sairaudesta, kun et saa öisin unta? :/ se postauksesi oli joskus hyvin pysäyttävä, kun kirjoitit että meikkaat välillä että mahdolliset tunkeilijat veisivät sinut eikä lapsiasi! Toivottavasti tilanteesi tämän sairauden kanssa on parantunut!

Jaksamisia perheellenne!

Avatar

Mua kiinnostais tietää että miten topias on suhtautunu sun blogin menestykseen, stalkkereihin ja lähimmäisten uhkailuun? 🙂 onko hän aina kannustanut jatkamaan tai ehdottanug lopettamista, blogi pistämistä yksityiseksi tms ? 🙂 tai oikeestaan kiinnostaa myös miten muut lähimmäiset suhtautuvat bloggaamiseen kun ovat joutuneet kiusan kohteeksi? :/ ihmiset on kyllä sairait, tsempit emilia ja kiva kun jaoit tän kirjotuksen! Ei mulle ainakaan oo tullu mieleen että se olis näin hullua ja outoa!

Avatar

No ottaako sukulaiset vastaan ne lahjulset mitä tarjotaan? Miten ne toimii?

Avatar

Paljon treenaat keskimäärin viikossa? Mikä on painosi ja tavoitepainosi?

Avatar

Kumpi teistä tienaa enemmän, sinä vai Topias?

Avatar

Mikä nykyään on haaveammattisi? Onko kätilö unohdettu?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä