Me tytöt vaan

hdr hdf

Tässä on ollut tosiaan todella rankka vuosi menossa ja kaikenlainen pieni lisä arkeen tuo ihanaa piristystä väsymyksen keskellä. Reilu viikko sitten piristyin vähän eri tavalla siskoni Annin ja ystäväni Hennin kanssa kun lähdettiin tyttöjen kesken Helsinkiin katsomaan Jokereiden peliä! Ja oli muuten ihan älyttömän hauskaa. Tämä oli toinen kertani Jokereiden pelissä, eikä jää viimeiseksi. Minähän en kauheasti seuraa jääkiekkoa, seuraan vain MM -kisoja, mutta tykkään silti katsella pelejä, etenkin kun siitä pelistä tehdään oikeasti kunnon tapahtuma. Jokereiden peleissä on jotenkin kaikkeen panostettu niin paljon, valoja ja musiikkia myöten! Ruokaa on tarjolla monipuolisesti ja kaikki oli hyvää. Hartwall -areena on upea ja peleissä on osattu ottaa siitä kaikki irti. Tunnelma areenalla on ihan huippu ja se tekee pelistäkin vielä mielenkiintoisempaa. On kyllä tosi kiva, että Jokerit pelaavat nykyään KHL:ssä.

Kuvasin tuon ylemmän kuvan tällä Honor seiskan valotoiminnolla näyttääkseni vähän paremmin niitä valaistuksia! Ei sitä oikein osaa selittää, eivätkä miehet varmasti kiinnitä tällaiseen huomiota, mutta itse sitä jotenkin aina seuraa sitä kokonaisuutta tosi tarkkaan. Oli muuten hauska huomata, kuinka paljon omia lemppareita tuolla oli esillä, nimittäin sponsoreina/yhteistyökumppaneina olivat Honor ja Viaplay, joista mun on pitänytkin postata! Tässä kohtaa olisi hyvä vielä sanoa, että jos jotain kiinnostaa Honor 7 -puhelimen ominaisuudet niin vielä ehtii hyvin kysyä, kun en ole saanut postausta kaiken sairaalakiireen keskellä valmiiksi!

 

MUTSIS ON14 MUTSIS ON15

 

Millaisia juttuja te tykkäätte tehdä tyttöjen kesken? Suosittelen todellakin kokeilemaan välillä jotain erilaista! Vaikkapa Jokerien peliä 😉

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Heippa! Et oo tekees enää honor7 postausta? 😮 olis kiva jos viäl tekisit 🙂

Avatar

Jääkiekko ja ylipäätään kaikki yleisötapahtumat on kiva tapa viettää aikaa, koska niissä on aina yleisön luoma erityinen fiilis! Sopii hyvin tyttöjen iltaan, samoin kuin teatteri, pitkät kahvilareissut, yhdessä kokkaaminen yms. Mun kaveriporukassa myös piirretään paljon yhdessä 😀 Viimeisimpänä tyttöjen iltana tehtiin ja kasattiin piparkakkutaloja!

(Mainosmainos: jos haluaa muuten seurata mun blogissa alkavaa sarjakuvajoulukalenteria niin osoite on muikku.sarjakuvablogit.com)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä