1. luukku – Haastattelussa lempparibloggaajat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää! Ihan huippua, että on jo joulukuu! Tosiaan, kuten eilen vihjasin niin päätin tehdä muutaman vuoden tauon jälkeen taas joulukalenterin tänne blogin puolelle. Joulukalenterin jokaisesta luukusta paljastuu joku jouluinen hyvän mielen juttu ja toivon, että tämän kalenterin seuraaminen saa sekä minut, että teidät kuun mittaan joulumielelle! <3 Kalenterista tulee löytymään tosi erilaisia juttuja ja toivon, että sieltä löytyy jokaiselle jotain mielenkiintoista. Ensimmäisessä luukussa on otsikon mukaisesti pienessä haastattelussa (jouluteemalla tietenkin…) rakas ystäväni Iina But I’m a human not a sandwich -blogista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jos saisit syödä jouluna vain kahta ruokaa, mitkä ne olisivat? Graavilohi ja lanttulaatikko.
Mikä on sinulle tärkein jouluperinne? Tärkein on yhteinen ateria. Hauskin on pulkkamäki ennen joulusaunaa ja yhteistä ateriaa!
Mikä on lempijoululaulusi? Katri Helenan laulamana Joulumaa.
Jos saisit ostaa vain yhden joululahjan, mikä se olisi ja kenelle? Ostaisin lapsille jonkun ihanan paksun satukirjan jossa olisi tosi paljon iltasatuja.
Missä on mielestäsi ihanin joulukatu, näyteikkuna tms koristelu? Helsingissä, sekä Aleksanterinkatu että Esplanadin puisto on laitettu mielettömän kauniiksi. Stockmannin jouluikkuna on pakko tsekata joka vuosi ja niissä on aina kaikkea yli-ihanaa!
Mitkä värit ja kuviot kuuluvat unelmiesi joulukattaukseen? Musta, valkoinen ja kulta. Kuvioista Marimekon siirtolapuutarhakuosi!
Kiitos Iina <3 Ihanaa joulunodotusta teille kaikille! Näitä minihaastiksia tulee vielä lisää ja luukkujen lisäksi blogiin tulee kyllä myös normipostauksia, eli no worries, jos joku ei ole yhtään jouluihminen! 😉

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Oletko uskovainen tai onko myös perheesi uskovainen? Ajattelin vain kun tässä nyt blogia pari vuotta seuranneena olen pannut merkille jotenkin pinnan takaa huokuvan uskovaisuuden. Olen huomannut, että ennen halloweenia höpisit kamalasti joulusta ja pikkujouluista, olitte pukeutunet raamatulliseen asuun halloweenina, siskosi pitää blogia nimellä ”hedelmistään puu tunnetaan”, teidän lapset on kastettu ja sitä rataa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä