3. luukku – Joulumusiikin helmet

Kolmannesta luukusta paljastuu tämän vuoden joulusoittolistani! Nämä ovat kaikki biisejä, jotka minun mielestäni luovat sitä kaipaamaani jouluista tunnelmaa ja saavat minut hyvälle tuulelle. Joulumusiikki on minulle vuoroin rentouttavaa ja rauhallista, ja sitten taas pirteää ja innostavaa. Joten luonnollisesti listaltakin löytyy molempia! Suuri osa biiseistä on englanniksi, koska nautin vain enemmän yleensä niiden sanoituksista, sillä suomalaisista tuntuu joskus jäävän se juuri oikea fiilis puuttumaan, jos joku käännös on häiritsevä. Näistä biiseistähän on toooosi paljon versioita, mutta nämä ovat ne itselle parhaimman kuuloiset. Osa biiseistä on pari kertaa listassa, koska eri esittäjien versioista vaan on joskus liian vaikea päättää! Laitoin jokaiseen biisiin suoran linkin, jotta löytyy oikea versio 🙂 Kuulisin tosi mielelläni myös teidän joulubiisisuosikkeja! Listalle mahtuisi todellakin lisää kuunneltavaa 😉

Carol of the Bells – Peter J. Wilhousky, John Williams

Have Yourself A Merry Little Christmas – Sam Smith

Santa Claus Is Coming To Town – The Jackson 5

White Christmas – The Drifters

All I Want For Christmas Is You – Michael Buble

It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas – Michael Buble

Silent Night – Michael Buble

Ave Maria – Michael Buble

Let Is Snow! Let It Snow! Let It Snow! – Frank Sinatra

When A Child Is Born – Il Divo

Last Christmas – Children Christmas Favourites

White Christmas – Christmas Favourites

Hallelujah – Christmas Favourites

All I Want For Christmas Is You – Mariah Carey

Have Yourself A Merry Little Christmas – Christina Aguilera

O come, o come, Emmanuel – Chritmas Music Piano

O Come All Ye Faithful – Nat King Cole

Please Come Home For Christmas – Charles Brown

Santa Claus Go Straight To The Ghetto – James Brown

We Three Kings – The Beach Boys

I’ll Be Home For Christmas – Bing Crosby

O Holy Night – Lea Michele

Heinillä härkien kaukalon – Jippu

Joulupuu on rakennettu – Club For Five

Joulupuu on rakennettu – Tapani Kansa

Jouluyö, juhlayö – Johanna Kurkela

Varpunen jouluaamuna – Saara Aalto

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Mun joulu ei ala ennen kuin saan kuunnella Jari Sillanpään ikivanhaa joululevyä! 😀 Levy taisi ilmestyä vuonna -96 ja äitini on siitä lähtien kuunnellut sitä joka ainoa joulu ja siinä ohessa aivopessyt mutkin ra-kas-ta-maan sitä levyä! Siltsu nyt iskee muhun kyllä muutenkin, joten ei ihme että tykkään. Tuo sun lista vaikuttaa hyvältä, pitää pistää kuunteluun heti tänään 🙂

Avatar

Mä rakastan Marco Hietalan Varpunen jouluaamuna -versiota ekalta Raskasta joulua -levyltä. Kaikista kaunein joululaulu, ja yksi mun lempparilaulajista, ja upea sovitus, jossa just sopivasti yhdistyy niin hiljaisempi, herkempi puoli kuin vähän hevimpikin osa. Muutenkin tykkään Raskasta joulua -biiseistä tosi paljon, kolmannen levyn Nisse-polkka on ihan paras, siinä alkaa itekin tanssia ja nauraa kun tulee vaan niin hyvä fiilis!

Avatar

Tänne myös lemppari on Marco Hietalan Varpunen jouluaamuna! 🙂 myös muut raskasta Joulua biisit.
Tonttu ja Sylvian Joululaulu iskevät myös. Perinteisen ihania, tuovat muistoja.

Avatar

Mä kuuntelen aina Antti Tuiskun joululauluja! Piti oikein käydä kuuntelemassa, että mikä niistä oli se mun suosikki, ja kyllä se on Minun jouluni 2 -levyltä Joulun tähti. Sellanen rakkaus- ja joululaulun hybridi 🙂

Avatar

Aivan mahtavia valintoja! Michael Bublea oli listalla oikein sopivasti, minustakin hän on i-h-a-n-a! Vaikka toisaalta taisi käydä niin, että kaikki hänen laulut kuulostaa korvissani nykyään joululauluilta 😉

Mukavaa joulun odotusta sinne 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä