Pretty in black

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Listasin aiemmin täällä Nellyn valikoimista löytyviä ihania pikkujoulujuttuja, sekä uudenvuoden asuja ja minulla olikin ostoskoriini klikattuna jo vaikka mitä, kun eksyin urheilupuolelle. Ihastuinkin yllättäen niin paljon Nellyn omiin NLY Sport -vaatteisiin, että klikkasin kaikki juhlatamineet pois ostoskorista ja tilasin nämä ihanat treenivaatteet! Kahdet näyttävät, mutta kuitenkin yksinkertaiset trikoot ja hauskan avoselkäisen paidan. Rakastan tällaisia monipuolisia treenivaatteita, joita voi käyttää myös arkena. Etenkin nuo läpinäkyvillä yksityiskohdilla varustetut mustat trikoot pääsevät käyttöön monessa eri tilanteessa. Tai ovat päässeetkin jo ja esittelen niitä sitten myöhemmin kuvissa päälläni, kunhan itsetuntoni (eli painoni) on siinä kunnossa, että uskallan taas alkaa kuvata asuja.

Harmaa-mustat trikoot TÄÄLTÄ
Mustia trikoita vastaavat TÄÄLTÄ
Musta paita TÄÄLTÄ

Onko teillä kokemusta NLY SPORT -vaatteista? Tai muista edullisista treenivaatteista, jotka sopisivat myös arkeen?

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä