10. luukku – Minun joululahjatoiveeni

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitäs minä sitten oikein toivon joululahjaksi? Vaikka meillä ei joululahjoja vaihdetakaan sen aiemmin vinkkaamani kympin lahjan lisäksi, niin on silti hauska miettiä, mitä minä toivoisin itse lahjaksi. Toki muutamalla isovanhemmalla on kylläkin ollut vaikeuksia noudattaa tätä meidän ”ei lahjoja” -politiikkaa…. Aikuisten joululahjatoiveet on aina niin hauskan erilaisia, siinä missä lapset tuntuvat toivovan joka perheessä vain Frozen -kamaa ja Ryhmä Haun vahtitornia. Niinpä päätin nyt listata 5 mieluisinta joululahjatoivetta itselleni. Ja näiden viiden lahjan jälkeen tulee sitten vielä lista siitä, mitä minä toivoisin joululahjaksi, jos kaikki läheiseni olisivat miljonäärejä 😉

1. Villasukat ja pörrösukat. Villasukkia ja muita lämpimiä sukkia on aina niin ihana saada. Muistan kuinka lapsena niitä avasi paketista sillaisena vähän pettyneenä, mutta nykyään olen aina onnellinen saadessani villasukkia. Varpaani palelevat aina, etenkin kun pysyn paikoillani koneen ääressä, joten lämpimät sukat lämmittävät lisäksi myös mieltä.

2. Suklaa. Suklaan kanssa ei voi mennä pieleen. Joulusuklaata ei lasketa laihiksella.

3. Lapaset. Mamman tai tädin kutomat vanttuut on tietty parasta maailmassa.

4. Herkkulahjakortti. 5-10 euron arvoiset lahjakortit karkkikauppaan, Arnoldsiin, Jungle Juice Bariin tms ovat ihania. Kun shoppailureissulla muistat yhtäkkiä laukussa polttelevan lahjakortin ja saat istahtaa hetkeksi rentoutumaan, mielessä kiittäen lahjan antajaa.

5. Mitä tahansa itsetehtyä. Itsetehdyt lahjat ovat ihania, koska itse kun en ole mikään käsityöihminen niin arvostan hirveästi muita, jotka saavat luovia ideoita ja osaavat toteuttaa niitä.

Mitäpä sitten toivoisin lahjaksi, jos rahaa olisi kuin roskaa?

1. Uuden kameran. Ammattilaiskamera olisi niin upea. Saisin toteuttaa itseäni ihan kunnolla ja keskittyä enemmän kuvaamiseen. Nyt siihen ei ole varaa. Olympus OM-D E-M1, Nikon D750, Canon EOS 6D ja Canon EOS 7D Mark II ovat vain muutamia kuolaamistani rungoista.

2. Uusia objektiiveja tämän hetkiseen Olympus OM-D E-M10 -runkooni. Olisi ihanaa saada Olympuksen 12-40mm F2.8, 8mm F1.8 Fisheye, 75mm F1.8 ja 12mm F2.0.

3. Matkan. Voi kuinka ihanaa olisikaan päästä etelän lämpöön lasten kanssa. Hiekkalinnoja rakentamaan kirkkaiden vesien äärelle.

4. Uusi tietokone. Tämän hetkinen koneeni reistailee ja sekoilee kooooooko ajan. Ärsyttävää!

5. Uusi keittiö. Meidän keittiö on ihan hirveä, samaa luokkaa vessan kanssa. Sen laittaminen vaan tulee niin kalliiksi, että haaveiluksi jää. Kaikki kun pitäisi repiä pois ja asentaa kokonaan uusi keittiö, tämä on niin järjettömän vanha ja kaikki osat on ihan outoja mittoja, eikä lähelläkään standardeja.

Olisi todella hauskaa kuulla, mitä te toivotte joululahjaksi? Meneekö ihan erilaisiin juttuihin?

Ps. Huomenna on toinen yritys sen Avan tähystyksen kanssa, pitäkää peukkuja!! 

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

heippa,
uteliaisuuttani kyselen…näkyikö taannoisessa padi aiheisessa kirjoituksessasi vähän teidän keittiötänne…jos näkyi niin minä juuri ihastelin, että näyttääpä mukavalta! vaan eipä siinä toki koko keittiötä näkynytkään. Olisi muuten tosi kiva jos joskus laittaisit kuvia kodistanne enemmänkin…

Avatar

Minkä kokoinen jalka sulla on?

Avatar

Toivon lahjaksi Aina sukkia, niitä ei ikinä raaski ostaa. niin kalliita suomessa.
Toivon lahjaksi että lapseni isä raitistuisi. Saisi voimaa siihen.

Ps. Meille tuli viime vuonna perinteeksi teidän voi nakit. (:
Lapsille upposi.

Avatar

Voi että 😀 Luin tossa yhdessä kohtaa että ”lapset” kun luki lapaset ja heti olin sillee et wau, niille tulee vielä lisaystä perheeseen

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä