14. luukku – Lahjaidea

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meidän muksut halusivat tehdä vielä uuden lisäyksen kirjeisiinsä joulupukille innostuttuaan uudestaan junista. Saatiin Briolta ihana junajoulukalenteri, jota lapset ovat availleet joka päivä ja sitä myötä junat ovat löytäneet lopullisesti tiensä heidän sydämiin. Aiemmin he ehkä olivat vähän liian pieniä leikkimään junilla, kun radat ja junat eivät pysyneet koossa heidän rajussa käsittelyssä. Kalenterista tulee joka päivä erilaisia lisiä meidän junasetteihin ja siirrettiin jopa ruokapöytää, että lapset mahtuvat rauhassa leikkimään junilla kuusen ympärillä. Nämä Brion junat on kyllä niin ihania, tulee niin kivasti oma lapsuus mieleen, me kun jatkuvasti rakenneltiin erilaisia junaratoja siskojen ja serkkujen kanssa <3 Rakastan <3 Aina loistava lahjaidea joka lapselle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toisissa asioissa: Kirjoitin tänään todella henkilökohtaisen ja tärkeän postauksen hyvinvoinnistani ja toivon, että kävisitte kaikki lukemassa sen tästä linkistä, jotta tekin olisitte kartalla, kun myöhemmin aiheesta on kuitenkin juttua <3

”Lääkärin jälkeen menin seuraavana päivänä takaisin neuvolaan ja täyteltiin yhdessä papereita. Papereita, joissa näkyi iso ja pelottava mörkö. Mörkö, joka laittoi kylmät väreet menemään pitkin selkärankaa. Mörkö, jonka tajusinkin olevan pelastava enkeli. Joka vain näyttää möröltä. Tehtiin neuvolassa yhdessä lastensuojeluilmoitus.”

En ole täällä ilmeisesti vielä kertonutkaan, mutta päätin laajentaa hyvinvointiin liittyvät jutut Project Bootyn puolelle, joten jos ette vielä seuraa niin kannattaa seurailla Facebookissa, Instassa @projectbooty ja Bloglovinissa. Tämä postaus tosiaan liittyy omaan hyvinvointiini, uuteen lääkitykseen ja aika äärimmäisiin toimenpiteisiin. Päätin julkaista sen hyvinvointipuolella, mutta aihe kuitenkin liittyy kummankin blogin repertuaariin, joten saatan vähän poikkoilla kummankin puolella jatkossa.

Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille <3

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Olen lukenut blogiasi aina satunnaisesti alusta asti. Kertaakaan en ole kommentoinut, mutta nyt on pakko.
Olet TODELLA rohkea, kun kerrot masennuksesta ja muistakin aroista asioita joita yleensä ihmiset salailevat ja peittelevät. Toivottavasti asiat menevät parempaan suuntaan nyt! Hyvää Joulua ja parempaa ensi uutta vuotta !

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä