19. luukku – Muista läheistä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka joululahjoja ei pystykään kaikille rakkaille ostamaan niin minusta on ihanaa yrittää muistaa läheisiä jollain pienellä jutulla jouluisin. Viime jouluna teinkin kummeille, isovanhemmille ja muille läheisille sukulaisille ihania minttukaakaolusikoita, joista kaikki pitivät kovasti. Ja itsekin kokeilin muutaman ylimääräisen ja oli kyllä ihan sairaan hyvää! Olen niin tyytyväinen tuohon toteutukseen ja reseptiin, kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa tästä postauksesta ohje.

20141223_193955

Tänä vuonna ajattelin sitten taas tehdä jotain muuta, saa nähdä mihin aika riittää kaiken kiireen keskellä, mutta suunnitelmissa oli kääräistä sellofaanin sisään tällä kertaa keksejä. Kehitin taannoin maailman parhaan keksireseptin, joka on vielä gluteeniton, ja niistä saa kauniilla pakkauksella ja pakettikortilla ihania muistamisia läheisille! Kannattaa käydä lukemassa keksien resepti puolestaan tästä postauksesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olisiko teillä muita hyviä ideoita vastaaviin suht edullisiin pikkulahjoihin?

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Tee noita keksejä ja koristele ne pelkillä punaisilla ja vihreillä m&m’sseillä! Tulee ihanan jouluisia <3

Avatar

Mä teen Siemennäkkileipää 🙂 paketoin kauniiseen sellofaanipakkaukseen, ohje mukaan kauniisti kirjoitettuna ja tykö voi ostaa juustoja jos haluaa 🙂

Avatar

Jouluinen rocky road, vaikka valkosuklaata, piparin paloja ja kuivattuja karpaloita. 🙂 Me tehtiin tänä vuonna pienet pullot kermalikööriä itse ja saaristolaisleipää..:) Itse sain just yhden purkin, jossa oli kuivakakkuaineet, kiva sekin musta…:)

Avatar

Itse päätin antaa vihdoin tänä jouluna kaikille kirkon ulkomaan apu lahjanhttps://www.kirkonulkomaanapu.fi/lahjoita/?gclid=CPmo2LSa68kCFcT2cgodekcFhw uskon että heille kelle lahjan näin annan arvostaa sitäsuuresti. Siellä myös pienelle budjetilla sopivaa! Ihanaa joulun aikaa ja taikaa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä