Putting on the face

[mittaustagi]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla on pitkään ollut ongelmainen iho. Atooppinen ja kuiva, ekseemalla kyllästettynä. Ekseema siis on atooppista ihottumaa, jota mulla on läpi vuoden eri kohdissa. Etenkin talvisin ihoni on ollut aina aivan järkyttävä. Ihan rikki, rutikuiva ja niin kipeä. Vuosi sitten aloin käyttää Estelle&Thildin tuotteita, enkä ole sen jälkeen kärsinyt kuivasta ihosta kertaakaan! Luonnonkosmetiikka todellakin pelasti kasvoni ja olen totaalisen rakastunut Estelle&Thildiin. Nyt ajattelinkin tehdä pienen postauksen siitä, mitä tälle naamalle oikein tapahtuu suihkussa ja suihkun jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuorin suihkussa aina kasvoni Estelle&Thildin Micro Polish -kuorinnalla ja silloin tällöin käytän vielä sen päälle taustalla näkyvää Madaran kirkastavaa maskia. Suihkun jälkeen kosteutan kasvot Estelle&Thildin Biodefence -sarjan päivävoiteella, mutta jos ihoni tuntuu kaipaavan erityistä huolenpitoa, laitan alle saman merkin öljyä tai parantavaa seerumia. Käytössä on myös Biodefense -sarjan silmänympärysvoide, joka on aivan ihana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Normaaliin päivämeikkiini ei kuulu mitään muuta kuin kulmaväri. Näissä kuvissa kulmani ovat vähän paksut, koska ostin uutta kulmaväriä, jota totuttelen vasta käyttämään, mutta se on aivan huippua! Tarvitsen vain ehkä paremman siveltimen, tämä nykyinen on niin tönkkö. Olen tätä ennen käyttänyt Lorealin vaha+kulmaväri -yhdistelmää, mutta tämä Anastasia Dip Brow Pomade on aivan järjettömän hyvä, ei ihme että se on yksi tämän hetken kuumimmista tuotteista. Oma sävyni on Taupe, joka on todella kylmä, vähän harmahtava sävy, joka menee täydellisesti hiustenvärini kanssa, mun oma värini kun on tällainen kylmä ruskea. Tätä väriä saa kulmia laittaessa harjalla helposti muokattua niin vaaleaksi tai niin tummaksi kuin haluaa, joten sävyn valitseminen oli aika helppoa, kun siinä on vaikea mennä ihan vikatikkiin. Light Brown ja Dark Brown olivat myös sellaisia aika perussävyjä, kuten tämä Taupe, mutta päädyin tähän, koska mun hiukset taittavat tosi paljon harmaaseen. Auburn sitten taas oli todella ihana vähän lämpimämpi sävy, joka näytti siltä, että sitä saa myös harjattua aika vaaleaankin tukkaan sopivaksi, vaikka tietty aivan blondiin sopii parhaiten ne vaaleimmat sävyt. Aion kyllä jatkaa tämän värin käyttämistä, etenkin kun se on vielä vedenkestävä, eikä tarvitse varoa kulmia vaan voi huoletta rapsuttaa, jos vähän kutisee. Muutaman kerran meikit naamalla nukahtaneena voin myös sanoa, että priimalta näyttää aamullakin…. 😀 Mä kun en yleensä tosiaan käytä muuta meikkiä kuin kulmaväriä niin hyvin voin nukkua kulmat naamalla kun nämä samat kestävät pari päivää, hehe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos haluan piristää kasvoja enemmän niin peitän ensin leuan finnit Isadoran peitevoiteella ja sitten muotoilen kasvoja Anastasia Contour Kitillä. Mulla on luonnostaan tosi tasainen iho lukuunottamatta näitä leuan finnejä, jotka ovat ilmestyneet kierukan poiston jälkeen, joten en yleensä jaksa käyttää meikkivoidetta vaan käytän ainoastaan näitä puuterimaisia contour -sävyjä. Jos kuitenkin haluan peittävämmän meikin, käytän Exuviancen ja RVB LABin meikkivoiteita. Tämä Anastasia Contour Kit on kyllä paras meikkiostos ikinä! Sillä saa tosi helposti mieleisensä meikin aikaan, joko näyttävämmän tai todella luonnollisen lopputuloksen. Sävyt ovat tosi luonnolliset ja mikä parasta, tähän voi ostaa yksittäisiä täyttönappeja sitten kun joku sävy loppuu. Meikkivoiteen päälle laittamalla saa tosi peittävän ja viimeistellyn lopputuloksen. Pelkällä kitillä sitten taas saa todella luonnollisen, mutta täydellisesti hehkuvan ihon. Näissä kuvissa mulla on naamassa vain ja ainoastaan kitin sävyt. Olen tähän palettiin aivan rakastunut ja suosittelen sitä jokaiselle, todellakin hintansa arvoinen. Mulla on sävynä tämä Light ja se kyllä sopii ihan täydellisesti. Tuo tummempi paletti on sellainen, että saa kyllä olla tosi tumma hipiä. Tämä vaaleampi sopii mulle kyllä täydellisesti sitten vielä kesälläkin kun on ihan ruskettunut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meikin levittämiseen käytän pääosin näitä Cailapin suteja, jotka on ollut tosi huippuja. Niiden lisäksi mulla on käytössä muutama muu perussuti ja sitten tietenkin Beautyblender, joka on kyllä aivan must, kun kaipaa luonnollista tulosta meikkivoiteen kanssa. Näissä sudeissa on hinta-laatu -suhde kunnossa ja camoon, ne on älyttömän söpöjä.

MUTSIS ON16 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yleensä meikatessa laittaisin ensin pohjan ja sitten kulmat, mutta koska tämä kulmaväri on mulle vielä uusi ja teen nyt kulmat eri tekniikalla niin laitoin ensin kulmat, jotta voin huoletta pyyhkiä ja korjailla ylimenneitä kohtia. Anastasian paletin sävyt on onneksi helppo laittaa kulmien jälkeen, koska ne eivät sottaa yhtään. Jos kaipaan vähän enemmän syvyyttä katseeseen, käytän yleensä ruskeita luomivärisävyjä, koska niillä on helppo tehdä rento silmämeikki. Harmaat ovat mun makuun vähän turhan näyttäviä, kun en yleensä käytä kauheasti meikkiä. Normipäivinä menen kyllä ihan vaan ripsienpidennyksillä, nyt on jo yli pari viikkoa viime huollosta, mutta hyvältä näyttää edelleen, Enni on paras! Luomivärin alle käytän Lumenen pohjustusta, joka on ollut tosi hyvä. Tosin tämä NYX paletin luomiväri pysyy ilman pohjustustakin superhyvin! NYX oli mulle aiemmin ihan uusi merkki ja pienellä varauksella tilasin joskus tämän paletin, mutta olen ollut siihen tosi tyytyväinen. Kaikki sävyt on tosi hyviä, pysyvät pitkään ja levittyvät nätisti. Mattasävyt ovat todellakin mattaa, eivätkä nuo kimaltavammat värit ole överejä, vaan ihan nätisti väriä korostavia. Esimerkiksi tässä on ihana NYXin luomiväripaletti, jolla saa paljon aikaan helpolla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sitten tietty vielä se huulipuna! Tykkään yleensä käyttää korallisia vaaleampia sävyjä, mutta tämä RVB LABin huulipuna on niin kestävä, että sen helppouden takia olen viime kuukausina käyttänyt vain tätä. Pitää ehdottomasti hankkia tätä useammassa sävyssä!

Kauneusteemalla jatkaen ajattelin näiden meikkijuttujen lisäksi kirjoittaa seuraavaksi postausta luonnonkosmetiikasta etenkin ihonhoidon suhteen ja sitten tietty vielä hiusjuttuja, kun sekin on mulle ajankohtaista! Meikkitutoriaaleja mun on turha alkaa tekemään, kun niitä löytyy niin paljon ihmisiltä, jotka oikeasti osaavat meikata. Mitäs tykkäsitte, onnistuiko ensimmäinen tämän tyylinen postaukseni yhtään?

Postaus sisältää affliate-linkkejä

Kommentit

12 kommenttia
Avatar

Hei mistä tuo peili on??? 🙂

Avatar

Noi estelle&thildin tuotteet on vaa aika hintavia..:/ satuks tietää mistä sais testeriä enne ku ostaa? Itel käy monesti nii et laittaa rahaa johonki ja menee si hukkaan.tai oks noista myynnis halvempii minikokoi? Entä tiedätkö mistä noita saa ihan ostettua paikan päältä?

Avatar

Ja postaus oli kiva:) kiinnostaa todella kuulla lisää luonnonkosmetiikan kokeiluista:)

Avatar

Myyjät antavat kyllä näytteen mukaan niin saat rauhassa tutustua tuotteeseen ennen ostopäätöksen tekemistä Valmiita näytteitä ei jokaisesta tuotteesta ole mutta testeristä laittavat purkkiin tuotetta mukaasi.

Avatar

Ooo makee toi huulipuna 🙂 miulla myös Anastacian kulmaväri,vaatii kyllä harjoittelua vielä,meinaan monesti laittaa sitä liikaa

Avatar

Lisää vain tämän tyylisiä postauksia !
Itseä kiinnostaa etenkin hiusaiheet 🙂

Avatar

Omaan makuuni kulmasi eivät ole riittävän luonnollisen näköiset, saako tuota kulmakynää vielä vaaleammassa sävyssä, tiedätkö? Ja onko sitä helppo ns. häivyttää tuosta kulmien alusta? (Kuvissa tuote näyttää hyvin paksulta ja vaikeasti häivytettävältä)

Avatar

Tää oli tosi kiva postaus!
Ite oon alkanu käyttää luonnonkosmetiikkaa kun tuntuu omalle iholle paljon paremmalta

Avatar

Luulin, että tämä on treeniblogi ja toinen blogisi enemmän lifestyleblogi, mutta ei taida meikki- ja hometalopostaus oikein kuulua treeniblogiin? Tai no toki homeongelmat vaikuttaa terveyteen ja terveys treeniin tai sen puutteeseen, mutta silti… Miksi sulla siis on kaksi eri blogia kun niissä ei ole minkäänlaista ns. jaottelua, tyyliin toisessa blogissa lifestylejuttuja ja toisessa treenijuttuja, vaan molemmissa blogeissa samantyyliset aiheet?

Emilia Huttunen

Kirjoitin aiemmin, että koska treenaaminen ei nyt kuulu elämääni, laajensin tämän blogin sisältöä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, eli täältä löytyy kaikki hyvinvointiaiheiset jutut 🙂

Avatar

Mun mielestä teet kulmistasi liian isot ja kulmikkaat. Omat kulmasi ovat todella sirot ilman meikkiä, joten korostaisin vain niiden luonnollista muotoa. Nyt kulmakarvat ovat ne johon katse osuu ensimmäisenä kauniiden silmiesi sijasta.

Avatar

Kiva postaus! 🙂

Sinulla on todella kauniit silmät! Jos kulmasi olisivat luonnollisemmat ts. sirommat, pääsisi silmäsi selvästi paremmin esille. Tällä hetkellä huomio kiinnittyy kauniiden kasvojesi sijaan ensimmäisenä kulmiisi. Vaikka toki välillä on kiva kokeilla erilaisia meikkityylejä, vaihtelu virkistää! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä