Topiaksen vastaukset osa 2

[mittaustagi]

Mikä on lempileffasi? no on aika monia mutta vaiks The Dark Knight

Mikä on sun bravuuri ruoka? Muusi ja lihapullat

Jos saisit valita ihan minkä vaan maan, minne voisit matkustaa, niin mikä se olisi ja miksi? Jenkkeihin kattomaan hyvää lätkää

Onko joku sellainen inhokki ruoka, mitä et söisi mistään hinnasta? No tä on vähän harvinaisempi mut kerran maistoin hyljettä ja se maistu sit niin oksettavalta etten söis sitä enää mistää hinnasta

Mitä ajattelet naisten ulkonäköpaineista ja ihanteista? Millä lailla pidät huolta itsestäsi? Omasta mielestä aika turhan korkeet paineet naisilla on. Ei me miehet niin tarkkaa syynätä teit et teiä tarvis monta tuntii tälläytyy kun meette ulos yms. No aika huonosti liikunnan osalta tällä hetkellä pidän huolta tän jalan takia. Mut on Emilia kaikkia kasvomyrkkyjä ostanu mulle mitä käytän aina välillä. 

Mikä on ihana puoli Avassa? Hän on useimmiten kiltti ja ottaa muut huomioon. Esim jos Aval on jotain mitä Nompulla ei ole niin tosi usein hän antaa Nompulle sen ja on itse ilman.

Mikä on ihana puoli Noassa? Tykkää köllötellä sylissä paljon

Mikä on parasta isyydessä? Lapset?

Haluaisitko juhlia enemmän? Kyl sitä nykyäänki pääsee tarpeeks usein ulos

Oletko kokenut jääväsi jostain paitsi? No eipä tuu mieleen ainakaan kauheen monta asiaa

Mitä tekisit ilman lapsia viikonloppuisin? Rentoutumista. Leffaa, safkaa, kavereitten näkemistä yms.

Miltä tuntuu kun Emilia valitsee vaatteesi? No paremmin se ne osaa valita kun mä….

Millainen olisi täydellinen kesäpäivä? Mökillä perheen/kavereitten kans. Ruisrock on yleensä ollu täydellinen kesäpäivä.

Minne mieluiten haluaisit viedä perheesi? Johonkin rantalomalle. Ei oikee väliä mihin, vaikkapa Kreikkaan.

Missä näet itsesi 5vuoden kuluttua? Jossain hyväpalkkaisessa unelmien ammatissa (toivottavasti) 

Suurin unelmasi? Vaikkapa siitä edellisestä kysymyspostauksesta se unelmientalo.

Millä viidellä adjektiivilla kuvailisit itseäsi? *googlettaa mikä olikaan adjektiivi  Huumorintajuinen, ystävällinen, kaksimielinen, pitkä, laiska välillä

Millä viidellä adjektiivilla kuvailisit Emiliaa? Sisukas, itsepäinen (välillä), kaunis, huumorintajuinen, suklaastapitävä/suklainen 😀

 Tykkäätkö syödä ulkona vai kokata itse? Ulkona, kunhan ei tee liian usein sitä. Tykkään myös kokkaamisesta

Luettele neljä lastenvaatemerkkiä jotka tulee ensimmäisenä mieleen? Reima, meandi, newbie, kids by lindex (kaks viimistä mä kaivoin viereisestä vaatekasasta)

Mikä on parasta mitä Ava on sinulle koskaan sanonut? Minä rakastan sinua

Entä Nomppu? Minä rakastan sinua

Olisitko voinut kuvitella kymmenen vuotta sitten olevasi tässä tilanteessa? En todellakaan… Iha eri asiat pyöri mieles sillon mitä tekis 10vuoden pääst

Mikä on paras vuodenaika? Suomen kesä. Lyhyt ja vähä luminen.

Mitä halveksit? Noh nyt on aika pinnalla ollu nää pakolaiskeskustelut niin sanotaan nyt vaikka pakolainen joka ei kunnioita Suomen lakia.

Jos kuulisit Emilian olevan raskaana nyt, mikä olisi ensireaktiosi? Ei saatana. Rantapalloon kattoo lento johonki kauas. Noeikai vitsivitsi

Missä tapasitte ensimmäisen kerran Emilian kanssa ensimmäisen kerran ja kumpi teki aloitteen? Kaverin synttäreillä. Emilia varmaan teki

Mikä/mitkä asiat kiinnittivät huomiosi Emiliassa? Eiköhän se ollut ulkonäkö

Oletko harkinnut missään vaiheessa jatkokouluttautumista? Olen kyllä. Mutta ei tällä hetkellä pysty siihen.

Minkä asian muuttaisit elämässäsi, jos voisit? Pienet töppäilyt korjaisin

Oletko haaveillut joskus ammattiurheilijan urasta? Heh joo joskus lapsena ehkäpä. Se ois kyl niin siistiä.

Lempi tv-ohjelmasi? Katon aika vähän telkkaria mut tykkään esim voice of finlandin niistä ääniratkaisee jaksoista. Ja muutenki pidän kyseisestä ohjelmasta, jenkkien ja brittien versiot on tosi hyviä.

Jos teillä olisi vapaa viikonloppu ilman lapsia, mihin veisit Emilian? Leffaan niinku eilen. Tai siis Emilia vei mut leffaan, mut kumminkin. Tai sit johonki hemmottelulomalle.

Noniin eli vietät kaksi viikkoa tyhjässä huoneessa joka sisältää kyllä vessan ja keittiön. Saat valita yhden henkilön mukaan, yhden biisin jota kuuntelet nonstoppina, yhden ruuan mitä syöt ja juoman. Mitkä ovat vastauksesi ja miksi? Ensinnäkin huikee kysymys, vaikkakin aika paha. Hmmmm me varmaan Emilian kanssa alettais riitelemään kun oltais kaks viikkoo neljän seinän sisällä, et ehkä ottaisin jomman kumman muksuista vaiks nekin alkais hyppimään seinille. Sit kuunneltais varmaa sitä Frozenin Let it go-biisiä. Ja syötäis perunamuusia ja lihapullia ja juotaisiin maitoa.

Miten nämä kaikki vastoinkäymiset sekä sairaudet ovat mielestäsi vaikuttaneet lapsiinne? No ei mun mielestä juuri mitenkään.

Oletko ammatiltasi rakennusmies vai puuartesaani? En kumpikaan. Puuseppä ja sähköasentaja.

Kommentit

9 kommenttia
Avatar

Tossahan nimenomaan sanotaan että kun pakolaiskeskustelut on pinnalla et sanotaampa vaikka…
Tarvi tylsien anojen heti alkaa hernettä nenään vetelee xd

Avatar

Huippua Topias!
Niin hyvin vastauksia, näitä tälläsiä lisää. Mahtavaa saada mies energiaa Empun blogiin!
Vitsi toi ”googlettaa sanan adektiivi” aloin vaan nauramaan 😀 hyvä sä!

Avatar

Hauska postaus.. Jos tulee lisää niin
Minkä asian muuttaisit elämässäsi, jos voisit? Pienet töppäilyt korjaisin
Mitkä töppäilyt? 🙂

Avatar

miksi nimenomaan pakolainen, joka ei kunnioita suomen lakia? vähemmän halveksuttavaa esim. raiskata jos on kantasuomalainen?

Avatar

Hahah, ihan mahtavia vastauksia 😀 Tuo ”kaksi viikkoa tyhjässä huoneessa” -vastaus on kyllä mainio! Saattapi tulla lihapullat ja Let it go:t korvista ulos parin viikon jälkeen :’D

Avatar

Mäkin kuvittelin oikee ton tyhjä huone kaks viikkoa- vastauksen 😀 huippu kysymys ja yllätti kyllä tuo vastaus!

Avatar

Hänhän sanoi, että pinnalla olleiden keskusteluiden seurauksena tämä ajatus. Ja olen Topiaksen kanssa hyvin samoilla linjoilla. Ja sinun kanssasi myös: raiskaus on tuomittava teko. Teki sen kuka hyvänsä. Erityisen kuvottavaa ja tuomittavaa se on, kun kyseessä on joukkoraiskaus tai -ahdistelu. Eikä tämä viimeksi mainittu ole tyypillinen ilmiö kantaväestön keskuudessa.
Et se siitä.

Avatar

Saisko ruokareseptejä Topiakselta?! Ihan vaikka miten teet lihapullat.. Välillä ois kiva tehdä lihapullat toisellakin tapaa kuin miten nyt olen pitkään jo tehnyt..

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä