Gorgeous in grey

[mittaustagi]
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen saanut näiden uusien asukuvien myötä paljon palautetta siitä, että puhun itsestäni hirveän negatiiviseen sävyyn ja onhan se ihan totta! Joten vähän positiivisimmissa merkeissä lähdin kehittämään tämän postauksen otsikkoa, sillä onhan tämä mielestäni ehkä jopa erityisen onnistunut asu, jossa tunsin oloni todella mukavaksi. Se on kuitenkin paljon sanottu, koska painonnousun myötä tunnen joka päivä olevani jumissa jonkun muun kehossa. Nyt kun minulla ei ole innostusta ja kiinnostusta vielä laihduttaa tehokkaasti, yritän kiinnittää huomiota pukeutumiseen ja kurvikkaan vartalon hyvien puolien korostamiseen, sekä tietenkin epävarmuuksien peittämiseen. Silti kuitenkin toivoisin luonnollisesti olevani siinä pienemmässä painossa, jotta voisin pukeutua vapaammin oman tyylini mukaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jacket – Only / Cardigan – Vila / Body – H&M (similar here, here and here) / Shoes – Dinsko (similar here and here) / Bag – Ralph Lauren / Skirt – Topshop

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No miten tässä asussa sitten näkyy kurvikkaan/ylipainoisen vartalon pukeminen? Pitkä maksihame peittää reisiä ja sääriä, mutta korostaa vyötäröä ja yhdistettynä hameen vekkeihin lisää huomattavasti tiimalasivaikutelmaa, sekä pidentää vartaloa ja jalkoja. Body tuo vastapainoa liehuvalle alaosalle ja pitää kokonaisuuden keveänä; jos yläosakin olisi liehuva, muuttaa kokonaisvaikutelma helposti suurentavaksi. Neuletakki sitten taas peittää käsiä, jotka ovat yksi suurimmista epävarmuuksistani ja samalla se on helppo vetää esimerkiksi istuessa pömppiksen peitoksi ja ylipäätänsä kääräistä ympärille tiukemmin, jos tulee sellainen olo, että kaipaa välillä enemmän peittoa. Korot tietty yleisesti pidentävät, hoikentavat ja tuovat ryhtiä. Hiukset jätin suoriksi, jotta ne eivät toisi lisäpainoa yläosaan, kun tällainen hame vaatii mielestäni tässä painossa mahdollisimman simppelin yläosan. Lisää kurvikkaan vartalon asuvinkkejäni voi muuten lukea tästä postauksesta, joka oli yksi suosituimpia postauksiani viime vuonna. Mielestäni nämä kuvat näyttävät ihan hyviltä, joten kaikenkaikkiaan sanoisin olevani jo aika taitava peittelemään näitä ylimääräisiä kiloja. Seuraava askel on sitten se korostaminen, mutta se saa odottaa sitä, että olen enemmän sinut itseni kanssa… 😉 En enää aio laihduttaa niin hoikaksi, mitä olen ollut, koska olen oikeasti tykästynyt kurveihin ja en enää näe itseäni tikkulaihana. Mutta tämä on jo liikaa, joten kyllä tästä pitäisi saada sen 10-15 kiloa pois!

Mitäs tykkäätte? Ajattelin yrittää jatkossakin laittaa näitä asupostauksia enemmän aina kun vaan on sellainen fiilis, että pystyy lähtemään kameran eteen (ja saa jonkun kuvaamaan). Näistä kuvista kiitos Iinalle <3

Postaus sisältää affiliate -linkkejä

Kommentit

19 kommenttia
Avatar

Älä piiloudu ja peitä liikaa. Olet upea. Oikeasti.

Avatar

Oi miten suloinen olet näissä kuvissa! <3 Tykkään! Kiitos muuten loistavista vinkeistä, pitänee kokeilla itsekin, miten saisi pömppistä piiloteltua vähän paremmin 🙂

Avatar

No words needed.. Olet aivan tajuttoman upea, juuri hyvä tuollaisena kurvikkaana! Itse vielä hetki sitten ihailin kaikkien fitness kisailijoiden vartaloita, kunnet palasin maan pinnalle ja ymmärsin oikean kauneuden, sinunlaisen muodokkuuden! Itse olen melko samaa kokoa ja aionkin nyt ruveta sen jatkuvan laihduttamisen sijaan opetella rakastamaan itseäni juuri sellaisena kun olen! Olethan sinä 100 kertaa upeampi kuin sellaiset luuviulut. Sinusta saa itsevarmuutta, kumpa näkisit itsesi niin kuin esim minä ja varmasti monet muutkin näkevät, jumalattarena!

Avatar

”Olethan sinä 100 kertaa upeampi kuin sellaiset luuviulut” todella inhottavasti sanottu kaikkia hoikkia kohtaan. Itse olen juurikin ”luuviulu” ja inhottaa omaan korvaan tuollainen, että samassa kommentissa kehut Emiliaa ja samassa kommentissa on pakko päästä vielä haukkumaan joitain ihmisiä… Olen itse sitä mieltä, vaikka hoikka olenkin, että jokainen ihminen on hyvä juuri sellaisenaan kun on. Olit sitten hoikka, siltä väliltä jotain tai kurvikkaampi. En halua tuomita ketään ihmistä, ulkonäön perusteella. Upea olet Emilia, ihania kuvia sinusta. <3 Olet kaunis, rohkene olemaan vain oma itsesi! 🙂

Avatar

En kyllä ajatellut kommenttia loppuun asti, tarkoitukseni ei ollut pahoittaa mieltä! Pahoitteluni. Tarkoitin vain, kun oman kokemuksen perusteella olen saanut kommenttia että tällaiset ”luuviulut” ajattelevat olevansa juuri sellaisia kuin kuuluisi olla, en pointtiani osaa selittää mutta en pahaa tarkoittanut, hieman kiihdyksissäni tämän kirjoitin! Jokainen on tottakai kaunis juuri omana itsenään, kun hyväksyy muutkin sellaisena 🙂

Avatar

Jestas toi kuudes kuva on upea!
Mä vaan jumituin katsomaan sitä 🙂
Olet Emilia todella kaunis. Monet tuntuu olevan sitä mieltä et harmaa on tylsä väri, mut mä oon eri mieltä, tykkään! Ja sulle kyllä sopii nuo värit!

Avatar

Odotin erilaisia asuja, mutta petyin kun kaikissa oli samat vaatteet. Kaunishan sinä olet! Jeij tunnut mahtavalta persoonalta, vaikka en tunne sua.
Voisin siis toivoa postausta arkipukeutumisestasi.

Avatar

Kauniita kuvia ja kamppeita, itseltä löytyy kait samanlainen takki. Olet kaunis ja ihan normaalivartaloinen. Pystyn kuitenkin hyvin samaistumiseen tunteeseen, kun oma kroppa ei tunnu omalta, ja se on inhottavaa jos painoon vaikuttaa sellaset asiat, joille ei voi oikeen mtn. Esim. raskaudet, sairaudet yms. 🙂

Avatar

Kuuluuko toi harmaa hame ja musta yläosa yhteen? Vai onko toi hame vaan hame? En saa kuvista oikein selvää et onks ne erillään vai yhdessä.

Avatar

Ihania kuvia ja ihana positiivisen fiiliksen postaus! Toi asu on ihan nappi! Oon ite enemmän värien ystävä mut tää harmaa ei silti näytä mun silmään yhtään tylsältä! Ja kivaa, että sulla on ollu fiiliksiä asukuvauksiin koska mä tykkään näistä postauksista tosi paljon! 🙂

Avatar

Mielestäni on vähän hassua, että sinulla on rankkaa elämässä, niin kuitenkin ehdit keskittyä painoosi niin paljon ja lähes joka postauksessa mainita siitä?
Vai onko se yksinkertaisesti niin, että syömishäiriö ei katoa koskaan.

No, tuskin kukaan sinun ”kurvejasi” näissä kuvissa tuijottaa, varmaan olemus ratkaisee eniten. Ja se on näissä kuvissa vähän surumielinen. Ole ylpeästi oma itsesi, ei ne muutama kilo sinne tänne määrittele sinua, sama ihminen olet.
Olet kovin rohkea, mutta kuitenkin itsetuntosi vaikuttaa hauraalta. Missä on se rohkea, omaa tietään kulkeva Emilia, joka vähät välittää muiden arvostelevista mielipiteistä? Olet kaunis juuri tuollaisena, kunpa sisäistäisit sen, niin se hehku näkyisi myös ulospäin 🙂

Avatar

Musta näytät ihan normaalipainoiselta

Emilia Huttunen

Se on se pukeutumisen taito 😉 Painoindeksi on juuri tuossa merkittävän ylipainon rajoilla… 😀

Avatar

Sinä neitokainen. Ymmärrän, että sairautesi vuoksi olet hyvin epävarma itsestäsi ja ympärillä olevien ihmisten nauru ja katseet saattavat tuntua ahdistavilta ja sellaisilta, että ne kohdistuvat juuri sinuun negativiisella sävyllä. Asia ei kuitenkaan voi millään tavalla olla näin. Olet tajuttoman upea edelleen, vaikka kiloja onkin hieman tullut. En osaa päättää edes kumman painoisena olet tyrmäävämpi. Älyttömän upea kurveilla ja ilman. Kauneus lähtee loppujen lopuksi sisältä ihmisestä.

Avatar

Hei! Kauniit värit ja materiaalit asussasi. Ihana tuo hame! Kiinnitin paljon huomiota kulmikkaisiin kulmiisi. 🙂 Sinuna varmaan miettisin, voisiko kulmissakin vähemmän olla enemmän. Hienovaraisemmin piirretyt kulmat jättäisivät tilaa erityisen näyttäville silmillesi. Näin minun ajatukseni.
joka tapauksessa kaunis ja tyylikäs asu! Jatka samaan malliin!

Avatar

Kuva 6 on kuin kansilehden malli. Älyttömän onnistunut otos, todella kaunis ja katseen vangitsija!

Itsetuntoa kun saisit eikä kaikki aina pyörisi painon ympärillä. Kookas tai ei niin sisin ratkaisee! Olet kaunis ja sopiva.

Avatar

Aivan upea asu 🙂 sopii sulle tosi hyvin!

Avatar

Ei millään pahalla, mutta en ymmärrä, että jos on paha olla niin miksei hae apua. Näytät ihan normaalipainoiselta, joten tuntuu, että vain haluat huomiota. Jos on oikeasti paha olla, hae apua.

Ja aika kulmikkaat kulmat, sinulle sopii paremmin luonnollisemmat.

Avatar

On muuten klassisen tyylikäs kokonaisuus. Trendikkyydestä klassisuuteen – onko sinulla alkamassa uusi aikakausi pukeutumisessa? 🙂 Välillä vaihtelen itsekin, joskus on rokahtavia kausia, joskus klassisia, joskus jotakin muuta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä