Voi kipsi sentään

[mittaustagi]

Heippahei kaikille! Jos olette ihmetelleet tätä hiljaisuutta blogissa ja somessa niin tässäpä teille syy: influenssa! Lapset sairastivat jo vuorotellen ja nyt on näköjään minun vuoroni. Kuume ei ole tosin ollut erityisen korkeaa ainakaan vielä, joten elättelen toivoa, että tämä onkin vain perusflunssaa, eikä mitään sen suurempaa! 🙂 Viikonloppuna ehdin onneksi vielä viettää ihanaa laatuaikaa rakkaan ystävän kanssa ja heittäytyä olemaan ihan vaan nuori aikuinen. Nyt voikin sitten hyvin fiiliksin makailla kotona parantumassa. Kauheasti en tosin pääse lepäilemään, kun Topiaksella edelleen on tuo kipsi ja minun pitää hoitaa kaikki päiväkotiin ja harrastuksiin kuljetukset, sekä kauppakäynnit sun muut. Kuukauden toi kipsi on nyt ollut vaikeuttamassa elämää, mutta toivottavasti se parin viikon päästä lähtee! Ainakin jalka vaikuttaisi paremmalta, kun Topias vähän pystyy jo laittamaan sille painoa. Vähän on kyllä itsekäs olo, mutta voi miten kaipaan sitä kahden kykenevän aikuisen arkea.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt nappaan vähän kipulääkettä, laitan lapset nukkumaan ja sukellan peiton alle pelaamaan Slice Wordsia, päivän kohokohta 😀 Toivottavasti pian jaksaisin tulla postailemaan ihan kunnolla! <3

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Samaa minä olin kommentoimassa myös 🙂

Avatar

Pikaista paranemista! 🙂

Avatar

Pikaista paranemista! 🙂

Täällä on kans yks äitee sohvanpohjalla taudin kurissa, kamalasti pöpöjä liikkeellä!

Avatar

Pakko tulevana sairaanhoitajana kommentoida tota influenssaa että se ei ole sama asia kuin perusflunssa. Toki on mahdollista että teillä on influenssa lievässä muodossa, mutta usein influenssan tunnistaa kyllä selkeästi korkeasta kuumeesta ja todella voimakkaista lihaskivuista.

Avatar

Niin lapsilla kuitenkin oli todettu influenssa? Voiko sitä sivussa selvitä sitten vaan tavallisella flunssalla jos toisilla kovemmat? Kyllä teillä aina kaikkea on ja sattuu.. paranemisia!

Avatar

Avan letti näyttää hienolta, harmi ettei se näy kuvassa kunnolla! Tekikö Topias? ;D

Avatar

Osaa taas arvostaa sitä toisen panosta arjen pyörityksessä kun kaikki kasaantuu omaan niskaan. Onneksi sulla on Topias.

Avatar

Voi ei! Pikaisia paranemisia sinne. Meillä on myös sairasteltu kukin vuorollaan jo ennen joulua alkaen. Enää puuttuu yrjötauti (jota kuulemma on nyt paljon liikkeellä) ja tuo ah niin ihana influenssa (ellei sitten olla sairastettu sekin jo lievempänä?!).

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä