Kuuluisat kulmakarvat

Mulla on pitkään ollut ongelma nimeltä kulmakarvat. Omat kulmat ovat tosi olemattomat, kun teinivuosien liiallisen nyppimisen seurauksena ne eivätkään enää kasvaneet takaisin. Olen vuosien varrella kokeillut jos jonkinlaista tekniikkaa ja ulkonäköä niihin, mutta vielä ei ole napannut. Mulla on tässä parikin ongelmaa. 1. Olen ihan surkea meikkaaja ja 2. Paha meikata, kun ei ole mitä meikata. Eli kulmissani ei ole mitään tapaa, että voisin vain vähän korostaa niiden luonnollista muotoa, vaan ne ovat niin olemattomat, että ne pitää tehdä ihan alusta alkaen. Harmikseni minä satun tykkäämään näyttävistä kulmista. Tiedän, että moni tykkää enemmän kevyemmästä lookista, mutta itse pidän näyttävistä kulmista. Mutta en sentään ihan näin näyttävistä 😀

Olen sanonutkin täällä aiemmin, että ostin taannoin uuden kulmavärin, jota olen nyt opetellut käyttämään. Ja pikkuhiljaa se alkaa sujua paremmin! Lopputulos oli alkuun tooodella tönkkö ja paksu, mutta nyt menee koko ajan luonnollisemman näköiseksi. Tämä väri on oikeasti ihan paras ja rakastan sen vedenkestävyyttä, mutta alku on vain tällaiselle surkealle meikkaajalle vähän tökkivä. Mutta pakko sanoa, että on todellakin vaivan arvoista opetella käyttämään tätä väriä, sillä lopputulos on sitten ihan huippu. En kyllä vieläkään ole tässä ihan ekspertti, mutta mielestäni lopputulos alkaa olla koko ajan parempi, vai mitäs te tykkäätte? Kulmakarvoistani on ollut paljon puhetta ja moni tuntuu unohtavan sen faktan, että KYLLÄ, tiedän niiden olevan erittäin epäluonnolliset 😀 En näe siinä mitään hienoa, että mollaatte ulkonäköäni, kun itsekin olen täällä kertonut sen tiedostavani ja yrittäväni jatkuvasti opetella kulmien tekemistä 😀 Musta se on aina ihan hyvä juttu, kun ihmiset suoraan tunnustavat, etteivät ole jossain asiassa taitavia, mutta yrittävät oppia.

Tähän aiheeseen liittyen kokosin teille vähän kuvia ja laitoin nyt kulmani kuosiin siihen tapaan, mihin asti nyt olen päässyt. Nyt mulla ei ole ollenkaan ripsiä, jonka takia kulmat näyttävät turhan paksuilta, mutta ripsien kanssa pitää olla vähän näyttävämmät kulmat, kun ripset itsessään ovat niin näyttävät ja mun mielestä tämä lopputulos sopii niiden kanssa hyvin. Tässä siis ensin lähtötilanne, naamassa ei ole mitään.

bty MUTSIS ON17

Kuvissa 1-4 kulmat ovat selkeästi liian tummat, paksut ja kulmikkaat. Kuvissa 5-8 sitten taas olen saanut sävyn jo pikkuhiljaa vaaleammaksi, tässä kohtaa tajusin käyttää siveltimen kämmeneni kautta, enkä ottaa väriä suoraan purkista. kuvassa 7 on jo tosi hyvä sävy, mutta kulmat ovat edelleen liian paksut. Kuvassa 8 sitten taas on mielestäni hyvä sävy ja suht hyvä muoto. Tohon kun lisää ne ripset niin tämä olisi tosi hyvä, ilman ripsiä kulmat näyttävät edelleen liian paksuilta, mutta tämä ripsettömyys on nyt tosi harvinaista, kun mulla on juuri tauko menossa. Mitäs tykkäätte? Olisiko vinkkejä paremman lopputuloksen saavuttamiseen?

Kommentit

30 kommenttia
Avatar

Kyllä naisen kuuluu meikata eikä kävellä kuin mies ilman meikkiä. Antaa homssuisen vaikutelman jos ei kasvojaan aamuisin huolittele!

Avatar

Liikaa liikaa ja liikaa… ihan liian suuret, ihan liian tummat, liikaa esillä mun makuuni.

Avatar

Mites jos menisit jollekin meikkaajalle oppimaan? Muistan ainakin Sokoksella nähneeni, eikä ollut hirveän kalliskaan. Tykkään tosta 1. kuvan lookista, ei mua ainakaan häiritse nuo kulmat siinä yhtään, varmaan juuri siksi kun on niin vahvat huulet 🙂

Muistanko väärin vai kävitkö joskus laittamassa kulmat samalla tavalla kuin ripset? Siis lisäkarvoja laitettiin kulmiin… Mites niille kävi?

En itse meikkaa kulmiani niin en osaa muita oikein neuvoja antaa! 😀

Avatar

Millaisella siveltimellä teet kulmat? Ostin tuota samaa kulmaväriä. Mulla on sellainen tosi tönkkö, lyhyt harjaksinen sivelli, jolla saa mielestäni hyvää jälkeä. Mulla on itselmä kyllä kulmakarvoja, mutta harvat ja lähes ihon väriset.

Avatar

Mun mielestä tosta viimesen kuvan kulmista vois parantaa vielä siihen suuntaan, että häivyttäis tuota kulmien alkukohtaa hieman. Niin että se olis vähän vaaleempi kun esim kulmien korkein kohta.

Avatar

Oletko harkinnut käyväsi meikkineuvojalla? 🙂 Edullinen tapa löytää vinkkejä korostaa omia kasvoja.

Sullahan on ekan kuvan perusteella aika paljon omia karvoja joita vahvistaa. Suosittelen ensin ”rajaamaan” kulman muodon pyöreästi alapuolelta ja sitten yläpuolelta niin että korkeimpaan kohtaan tulee hieman vaan terävyyttä. Luonnollisesti kulmat vaalenevat lähellä silmän sisänurkkaa joten siihen kannattaa pyrkiä. Häivytä kulmia esim kulmakynän harjaosalla tai ripsiharjalla. Lopuksi itse laitan väritöntä kulmageeliä joka korostaa omia karvoja jonkin verran. Tuo sisänurkka kulmissasi on ehkä hieman terävä, kannattaa kokeilla tehdä se pyöreämmäksi, jos se siis tuntuu sinusta hyvältä. Mutta eivät nuo sun kulmat mitkään kamalat ole! Hieman paksut ja terävät mutta ei kamalat 🙂

Avatar

Liian paksusti on edelleen. Etenkin aloituskohta voisi olla kapeampi ja ehkä vähän häivytettykin. 🙂

Avatar

En tiiä oonko sitten itekin surkee laittamaan kulmat koska musta noi on hyvännäköset! Tykkään itekin kun on suht vahvasti meikatut kulmat. Mut kyllä kehityksen huomaa ja musta tossa vikassa kuvassa on ihan bueno! Sullakin on tumma tukka niin sillon musta käy hyvin myös suht tummat kulmat. Btw, oot muuten älyttömän kaunis ilman meikkiäkin!!

Avatar

Mulla on itsellä sama homma, kulmakarvoja vaan on hiukan liian vähän, mutta värillä tosiaankin saa ihmeitä aikaan. Harjoittelu on käynnissä!

Kyllä se siitä pikkuhiljaa, olen ihan varma siitä. Ja koko ajanhan olet menossa parempaan suuntaan 🙂

Avatar

Ehdottomasti noista kuvista nro.8 on paras, mutta tosiaan siinäkin kulmakarvat ovat liian tummat ja kulmikkaat. En ymmärrä miksi noin kauniin ihmisen pitää laitattaa överiripset ja meikata överikulmat, sinulle riittäisi ihan kevyt meikki, oot niin nätti!

Avatar

Hei,
Parempaan suuntaanhan nuo on menossa, tsemppiä!
Joku tuossa jo kommentoikin, että koita vielä haalistaa/häivyttää tuota kulmakarvan alkukohtaa. Eli ajatuksena, että tummin kohta on ulkonurkassa.
Samoin se, että kulmia värittää sisänurkasta kovasti omia kulmia paksummaksi, kohottaen niitä, saa ne näyttämään päälleliimatuilta.
Tässä jotain kuvalinkkiä ajatuksen tueksi.
https://www.google.fi/imgres?imgurl=https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/a3/39/b5/a339b5d595c3be22edf82a7d8fa6c72d.jpg&imgrefurl=https://www.pinterest.com/explore/fix-eyebrows/&h=247&w=236&tbnid=Jlm3tYOK_nvtHM:&docid=U4LVnwHWqeUvLM&hl=fi&ei=4VLUVozYBIHO6AS2gYnQBQ&tbm=isch&client=safari&ved=0ahUKEwjMzIvtlJ3LAhUBJ5oKHbZAAloQMwhkKDkwOQ

Avatar

Itse asissa tuossa kuvassahan alkuosa on erittäin skarppi ja tummakin 😀 Kaikille ei myöskään sovi sellainen alusta haalea ja loppua kohden tummeneva kulmamalli. Jos silmät on lähellä toisiaan niin silloin sopii, mutta jos taas kaukana toisistaan niin silloin tuollainen vain korostaa asiaa. Toki loppujen lopuksi tärkeintä on että käyttäjän mielestä kulmat sopivat juuri omaan nassuun eikä mitä mieltä muut ovat tai mikä olisi ”oppikirjan” mukainen muoto 🙂

Avatar

Mielestäni ei ole missään kuvassa liian tummat mutta liian paksut kyllä omaan makuun…kun on tummat hiukset ni saa olla tummat kulmatkin 🙂

Avatar

Olet todella upea ilman meikkiä 🙂 Itse lopetin meikkaamisen joku aika sitten 🙂

Avatar

Kuvan 8 kulmakarvat ovat ylivoimaisesti parhaat. Kulmakarvan alkukohdan voisi vielä tehdä kevyemmällä kädellä, jottei alku olisi niin jyrkkä.

Oletko kokeillut kulmaseerumia? Kulmakarvojen kasvattajaseerumin avulla voit uudelleen kasvattaa karvoja sinne minne niitä ei enää kasva nuoruuden ylinyppimisen takia. Omakohtaista kokemusta on Talikan Talika Eyebrow Lipocils Expert kulmageelistä ja se todella toimii, kulmakarvoja kasvaa entisiin kaljukohtiin. Kulmakarvoja ei ole tarvinnut värjätä koska tuote vahvistaa pigmenttiä.

Myös kulmien kestopigmentointi voisi olla yksi vaihtoehto. Siinä vain kannattaa valita tekijä erittäin tarkkaan kun lopputulos on kuitenkin pitkäkestoinen.

Avatar

Iha jees mut mun mielestä kulmien alku vois olla just pyöreempi ja häivytetympi (outo sana :D). Nro 8 on paras, mut vaan pyöreempi alotus ja ehkä vieläkin vähän vaalemapi sävy niin avot!

Avatar

Hyvät kulmathan nuo on! <3__<3

Avatar

Olet tummatukkainen joten minusta sinulle sopii hyvin vahvat kulmat! Mielestäni kannattaisi vain hieman korjata tuota kulmien alkupään kulmikkuutta, eli jättäisi hieman pyöreämmäksi ne kulmat, jolloin tulos olisi hieman luonnollisempi. Myös itselläni on olemattomat kulmat, joita saa olla päivittäin meikkaamassa..

Avatar

minäkään en ymmärrä, miksi ihmiset niin hanakasti asettuvat oikein auktoriteetiksi tässä asiassa ja katsovat oikeudekseen julistaa kulmakarvojesi *valitse tähän jokin negatiivinen termi*. mun mielestä meillä jokaisella pitäisi saada olla oikeus näyttää siltä, miltä näytämme, ja meikata itsemme juuri niin kuin tahdomme. kenenkään asia ei pitäisi olla KYSYMÄTTÄ tulla laukomaan mielipiteitään. tulin ihan kiukkuiseksi kun sun ripsipostauksen eka kommentti oli just jotain tyhmää kulmista. voisitte arvostelijat mennä itseenne ja ajatella, miltä tuntuisi saada itse niin suorasukaista arvostelua, sillä ei meistä kukaan ole täydellinen.

heh, avautuminen, mutta tää asia jaksaa mua kummastuttaa! 😀 ihanaa kevättä Emilia 🙂

Avatar

Kulmat ovat olleet itsellenikin ajankohtainen asia viimeiset puoli vuotta kun ensimmäisen kerran tajusin niitä edes meikata ja voih, miten jäinkin koukkuun. Mun mielestä sulla saa ehdottomasti olla nuo tummemmat kulmat, koska oma hiusten värisi on niin tumma. Ohentaisin niitä vain vähän tuosta aloituskohdasta. 🙂 mutta kuten sanoin, aloitin itse meikkaamaan kulmia vasta puoli vuotta sitten, joten en ole paras kommentoimaan ;D

Avatar

Miten ”söötti” oletkaan ilman meikkiä!
Sinun kulmakarvasi ovat ihan samanlaiset kuin itselläni. Minusta vaan tuntuu heti, kun vähänkään lisään väriä, että menee mauttomaksi, eli tulee liikaa väriä. Sitten kuvittelen, että kaikki katsoo luonnottomia kulmiani.

Toistan monien muiden mielipidettä, että tuo aloituskohta, siis keskellä kasvoja, on liian paksu. Väriltään varmasti hyvä, mutta ottaisin puolet alapuolelta pois.

Vaikka et itse tykkäisikään, näytä kuitenkin meille, miltä näyttää puolet kapeammat, siis ohuemmat, kulmakarvat.

Avatar

Katoppa Instassa joitain meikki tutorialeja esim hudabeautylta vois löytyy ja muilta. Mä opin tekeen kulmat nyt ja on näyttävät ja luonnolliset samaan aikaan ja mun omat on ihan samanlaiset ku sul. Nii ja semmonen kulmasivellin on ihan ehdoton käytössä. Kiva on blogis btw ja olet hurjan hyvä kirjoittamaan.

Avatar

Mä suosittelen myös lämpimästi kestopigmentointia, mutta ehdottomasti ns. karvatekniikalla tehtynä. Helsingissä pari hyvää tekijää ainakin 🙂 itsellä kans kulmat, jotka vaatisivat muuten paljon laittoa, mutta nyt on pigmentoinnit olleet 1,5 vuotta ja mitään ei tarvitse kulmille tehdä paitsi nyppiä ylimääräiset 🙂

Avatar

Moi! Tuo kuva missä on vaan siun omat kulmat nii älä tee niistä lovin paljon paksumpia värillä. Siun kasvoihi sopisi melkein yhtä ohuet kulmakarvat kuin omasikin ovat. Olet mahtava persoona, kiitos kun kirjotat tätä blogia !

Avatar

Mun mielestä sulle sopisi tosi hyvin ohuemmat kulmakarvat. Siten et tekisit ne just omien kulmakarvojen rajoja mukaillen ja piirtäisit hännän. Mutta makuasioita, jos tykkäät ite paksuista kulmista niin paha kenenkään on sitä estää. Tärkeintä et ite tykkäät. Oot tosi luonnonkaunis ja raikkaan näköinen ihan ilman mitään meikkiä. Mulla itellä on kans ohuet kulmakarvat just nuoruuden nyppimisen takia. Mä laitan niihin vaan kulmavahaa koska meikatut kulmat näyttää mun kasvoilla jotenki kauheen kovalta (tai sit en vaan osaa). Kulmakarvat tuntuvat muutenkin olevan ikuisuusongelma 😀

Avatar

8 on hyvä ja kuten muutkin on sanoneet niin alku häivytetymmäksi. Parempaan suuntaan menossa. Muutaman ekat kuvat on todella ylivahvat. Luonnollisempi minusta parempi, mutta jokanen tyylillään 8 on jo oikein hyvä 🙂

Avatar

Moikka!
Ekaks haluun sanoo et oot hirmu kaunis! Kulmakarvojen kanssa oon itekkin tapellut monta vuotta ja yks elämäni parhaita päätöksiä ihan totta oli ottaa niihin 3d-tekniikalla kestopigmentointi. Ei enää mitään itkupotkuraivareita ja kulmakynän kanssa tappelua aamuisin muutenkin väsyneenä.
Alkuun tietty voi hinta kirpaista, mutta itsellä ainakin ollut joka pennin arvoinen, joku jo siitä pigmnetoinnista puhuikin ja tosiaaan kannattaa vaan se tekijä valita huolella (mutta onneksi on laser jolla saa poiskin jos käy huono tuuri).
Kerran vuodessa vahvistus niin bueno 🙂
Ja jos se ei oo oma juttu niin sitten noilla mennään, hyvältä näytät kattoi mistä suunnasta tahansa ja huomaa, että oot kehittynyt äly paljon ! Kasi kuvassa on just ihanat! Ite en onnistunut ikinä noin hyvin 😀 Sietäisi niiden hävetä jotka kulmiasi haukkuvat 🙁 Ihanaa kun kaikista mulkvisteista huolimatta jaksat tätä ja olet niin aito 🙂

Avatar

Mun mielestä toi nykynen väri on just hyvä, mutta kulmat edelleen liian paksut.
Mitä mieltä oot, jos kokeilisit pitää paksuuden samanlaisena kuin luonnollisesti sulla on? 🙂

Ps. itse oon viel _aivan_ alkuvaiheessa kulmien laitossa vaikka ikää on jo 24v… Mulla luonnostaan tositositosi vaaleat kulmat, joita ei meinaa edes nähdä…ehkä mä joskus opin 😀

Avatar

Itellä kans kulmakarvat ollu ongelmana pitkään. Omia karvoja on, mutta on niin vaaleita että joka päivä pitää piirtää kulmat uudelleen.
Luin jostain 3D-kestopigmentoinnista, ja aloin googlailla asiaa enemmänkin.
Kävin kestopigmentoimassa omat kulmani vuosi sitten Helsingissä, Royal Esteticasssa, ja en vois tyytyväisempi olla. Ihan huippu jälkeä, kohtuulliseen hintaan (250€), ja kulmien jokapäivänen piirtäminen on historiaa. Lopputulos on tosi luonnollinen, ei näytä ollenkaan että olis mitään pigmentoitu.
3D-kestopigmentoinnissa on siis pointtina se, että piirretään ns. uusia karvoja, jotka näyttää todella luonnolliselta. Normaali kestopigmentoinnissahan tehdään ei-niin-luonnollinen lopputulos pigmentoimalla koko kulma.
Ja tosiaan kannattaa valita tarkkaan kelle menee pigmentoitavaksi, näitäkin löytyy montaa sorttia!
Kannattaa tsekkailla täältä kuvia ja tietoa asiasta: http://www.royal-estetica.com/kestopigmentointi.html

Avatar

Toi vika kuvahan on jo paljonkin parempi kun nuo ekat, kuten itsekin sanoit! 🙂 Oot oppinu tekemään noi tosi hyvin nyt, kiva jos on löytyny sellanen tuote, jolla saat tehtyä näyttävät ja silti luonnollisemmat kuin nuo ekat kulmat 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä