Sisällä, tosi sisällä

No nyt kuuluu kummia! Ensinnäkin tässä on ollut viikon postaustauko. Aika hurjaa taas, on ollut nyt tosi vaikeaa päästä postaamaan, mutta kerron siitä lisää ihan omassa postauksessaan. Mutta se toinen kumma juttu on se, että tein videon pitkästä aikaa! Uusin samalla vähän tuota Youtube -puolta ja jatkossa kaikki videot tulevat löytymään uudelta kanavaltani. Multa pyydeltiin silloin aikoinaan muuttaessamma videoesittelyä asunnosta ja nyt sitten sain sen aikaiseksi tehdä! Kävi aika hauskasti, kun juuri videota kuvatessani ovikello soi ja tuli pikku ylläri, joka vähän muutti videon suuntaa… Videolta löytyy siis tämän yllärin lisäksi tosiaan sitten se asunnon esittely ja kävipä jopa niin, että päätin yllättäen esitellä teille meidän kämpän häpeäpilkun, huoneen, jonka ovi pidetään yleensä visusti lukittuna. Jos jaksat katsoa loppuun asti niin kuulet myös paljastuksen meidän perheen tulevaisuudesta! Paljon juttua yhdellä videolla. Toivottavasti tykkäätte! Kommentoikaa ihmeessä, jos tulee jotain hyviä ehdotuksia tämän kämpän sisustamiseen tai remontointiin 🙂 Jos video ei näy alla niin pääset siihen myös TÄSTÄ.

Kommentit

28 kommenttia
Avatar

Aiku ihana koti. Kivaa alkanutta kevättä!♥

Avatar

Ihana koti teil! Rakastan tota värimaailmaa ja yksinkertaisuutta, tilaa ja valoa. 🙂
Se tv-taso kun Topias on tehny sen itse ni pystyskö siihen käyttään sitä dc fixiä? :p
Ja ois kyllä kiva jatkossaki saada jotain videoo, vaikka jostain perhe-päivästä tms. 🙂

Avatar

Meidän neidin kirjahylly näyttää aivan samalta, kirjat vedetään alas monta kertaa päivässä ja ne usein oleskelevat lattiallakin. Aivan ihana Muumi-lastenpöytäsetti teidän lapsilla.

Mie haaveilen samankaltaisesta tilavasta eteisestä, teillä on kivasti tilaa ja kunnon säilytysratkaisut. Meidän eteinen on juuri semmoinen kapea käytävä, jossa säilytystiloja ei oo nimeksikään.

Tykkäsin kovasti videopostauksestasi, kiitos siitä 🙂

Avatar

Olit videolla aito ja tunnut nyt paljon enemmän aidolta ihmiseltä. Teksteistäsi jää välillä etäinen ja kylmä olo, mutta tästä tuli hyvä mieli. Olisi kiva nähdä enemmänkin 🙂

Avatar

Ois tosi kiva vaan kuulla kuulumisia videolla ja sit sellanen päivä videolla ois kiva, siinä muutama ehotus! 🙂 ja tosi ihana video, oot tosi luontevan olonen kameran edessä!

Avatar

Siis ai että miten ihana yllätys Topiakselta! Ei ihme jos hymyilyttää. 😀 Ihanalta vaikuttaa tuo teidän kotikin. Mun mielestä ei ainakaan tältä videolta vaikuttanut tuo tv-taso ei mitenkään liian tummalta tai epäsopivalta teidän olohuoneen kokonaisuuteen. Päinvastoin, tekee ihan hyvää että on jotain muutakin kuin valkoista ja vaaleaa. 🙂 Se tuo kotiin luonnetta! Varsinkin kun on käsityönä tehty hyllykkö jolla on tunnearvoakin, niin kannattaa vaalia sitä. Sen kokonaisuuteen sopimista voi edesauttaa esimerkiksi lisäämällä jotain muuta samaa tai vastaavaa tummempaa sävyä jonnekkin tason lähistölle (esim. taulujen kehykset, maton kuvioiden väritys, muut sisustuselementit ja yksityiskohdat..), niin sen ei pitäisi pompata silmille mitenkään häiritsevästi. 🙂

Avatar

Oli tosi kiva video! Mullekin jäi tämän videon perusteella susta tosi aito kuva! Aidompi kuin monista kirjoitetuista postauksista.. Lisää siis videoita 🙂 ja kiva koti teillä! Ja sekin oli musta ihanaa, että ei ollut paikkoja siivottu aivan tip top videota varten. Koska harvoimpa kenelläkään arkena on paikat ihan tiptop 😀

Avatar

Vaikka en tunne sua (niijoo tunnenhan mä melkeen oonhan lukenu sun blogia about 3 vuotta hehhe :D) niin oi ku ihanaa nähdä sut noin ilosena! <3 ja ihana koti teillä!

Avatar

Aivan ihana pohja teidän kämpässä. Tollasen ku iteki löytäis meidän perheelle. Ja todella hieno sisustus, pidin eteisestä eniten. 🙂 Se kun se oli niin tilava, meillä on tällä hetkellä sellainen pieni ahdas eteinen missä on niin tukalaa pukea lasta.

Avatar

Joooo lisää videoita. Ja ton tvtason nii senhän voi maalata 🙂

Avatar

Ihanan luonnollinen video! 🙂 Kaunis koti, hyvin tilava ja kauniita huonekaluja. Ylläristä puhumattakaan, tuollaisia on ihana saada ja tehdä rakkaimmilleen. <3

Avatar

Ihana video! Ja kivan näköinen koti, ei ehkä omaan tyylini just se oikee, mutta teidän näköinen! Ja eikö tota topiaksen tekemää tv-tasoa vois ihan vaan maalata valkoiseksi?

Avatar

Ehdottomasti lisää tälläisiä videoita. Susta saa niin erilaisen kuvan kun puhut videolle. Vaikutat jotenkin rennommalta ja iloiselta. Ja olet todella kaunis. Ihan kadehdin sun kroppaas!
Ja ai, että kun sulla on ihana mies ♡

Avatar

Ihana ihana ihana asunto! Ja sinä 🙂

Avatar

Olipa kiva video ja hitsi miten ihanan yllätyksen sait! 😀 ja ehdottomasti lisää videoita minunkin mielestä 🙂

Avatar

Hei kannattaa vielä varmistaa saako noita sitruspuun hedelmiä syödä. Jostain oon kuullu et olisivat myrkyllisiä 🙁

Avatar

Ihana koti! Ja joo ois tosi kiva nähdä lisää videoita, ja vitsi ku oli kiva nähdä sut noin pirteänä ja iloisena! ❤️

Avatar

Tosi kiva video ja ihana koti! Varsinkin muumi-rakkaana ihmisenä ihastuin tuohon lasten pöytäryhmään.

Avatar

Olipas ihanan aito video.:)❤ Ehdottomasti lisää tällaisia!:) Ite haaveilee vasta omasta asunnosta, ku jaksais vaan säästää, ni sen sais sit ostettua.

Avatar

Ihana video! Tosi luonnollinen osaat olla videolla 🙂 hih onko rappakalja lasten peli? :Dd ja ihmettelin vähän et teidän lapset on samassa huoneessa vaikka on noin monta huonetta? Toki varmaan tykkäävätkin ainakin vielä.. 🙂

Avatar

Itse käytin tunnearvoisen lipastoni Turussa huonekalumaalaamo Piirongissa, mutta Topias nyt varmaan selviäisi siitä itsekin 🙂 Hiukan kun maalautti läpikuultavalla niin paistaa läpi huonekalun historia, mutta sitten sopii paremmin kokonaisuuteen. Ah, tuo Artek on kyllä niin ihanan näköistä, silmä lepää! Miten olet saanut ylipuhuttua Topiaksen Artekin ruokailuryhmään? 😀 Oma mieheni ei sitten voi ymmärtää yhtään Artekin hintalappua ja käännytystyö vielä käynnissä 🙁

Avatar

meilläkin on haaveissa omakotitalon rakentaminen! 🙂 milloin olette ajatelleet, että voisitte mahdollisesti alkaa rakentaa? Mulla olisi kova hinku jo nyt rakentaa, mutta en usko että vielä ihan niin suurta lainaa saisimme. Ja ehdottomasti lisää videopostauksia! 🙂

Avatar

Ihana koti teillä!Ja kyllä lisää videoita!!Oot todella kivan olonen!

Avatar

ihana koti! ihana sinä! Mistä toi lehtiteline on hankittu ja minkä hintanen? oon metästäny täydellistä ja toi nyt näyttäs ainaki sellaselle! lisää vaan videoita 🙂 joku kysymyspostaus ja vastaukset videona

Avatar

Ihanan selkeä ja lempeä koti teillä, ja tosi kiva että esittelit videolla! Sen lisäksi että videot ovat kivaa vaihtelua teksteille, saa asunnosta jotenkin selkeämmän kuvan videosta kuin kuvista 🙂

Ehdottomasti lisää videoita, esimerkiksi teidän aamu/iltarutiineista, päivän/viikon kuulumisista tai mistä vain. Ja tällaiset editoimattomat ja ns. aidot videot ilman kaiken maailman efektejä ja hifistelyjä ovat ihania!

Avatar

Olipa hyväntuulinen video 🙂 Vaikka video venyi vähän pitkäksi, et silti ruvennut jaarittelemaan vaan pysyit rennosti asiassa. Olit kovin luonnollinen ja lämmin! Mielellään tällaisia katsoisi lisää 🙂

Asunto näyttää kivalta. Itse en ole Artekin fani, vaikka hyvältähän se näyttää teillä! Erityisesti se penkki, johon vaihoitte koivuiset jalat! Toivottavasti saatte pian rahat kasaan, jotta voitte käydä rakentamaan omaa taloa! 🙂

Avatar

Moi, ihana video, oon sillei semisti sun fani ja tää oli tosi aito! Tuli mieleen, että jos haluatte jossain säästää niin keittiönoviin jos vaihtaa vaan rivat niin tulee usein jo iso muutos. :p

Avatar

Ehdottomasti lisää videoita! Minne olette ajatelleet rakentavan omakotitalon, Turkuun vai Lietoon?
Meidän päivä-videoita olisi kiva katsoa ja vaikka ihan höpöttely-kuulumisvideo olisi kiva katsoa! Paljon tsemppiä tulevaan! Teillä on ollut todella rankkaa, kun ootte joutunut kestämään masennuksen, lasten sairaudet yms. Ihanaa aurinkoista alkavaa kevättä ja huhtikuuta!!<3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä