Äidin ja tyttären omat jutut

dav

Kirjoitin Project Bootyn puolelle postauksen uudesta terapiamuodostani, kannattaa ehdottomasti käydä ensin lukemassa se! Niistä fiiliksistä innostuneena aloin ajatella asiaa enemmänkin ja mietin, että tässä olisi nyt kyllä hyvä kohta mun ja Avan aloittaa ensimmäinen yhteinen harrastus. Ratsastus, se heppatyttöäidin kovasti kaipaama nuoruudenrakkaus.

Oltiin tänään Even ja lasten kanssa Myllyssä koko iltapäivä ja Eveä odotellessani tallustin Prisman ratsastusosastolle, jossa huomasin olevan käynnissä poistomyynti! Siellä oli niin järjettömän edullisia tarjouksia, että päädyin sitten ostamaan kunnon varustuksen jo Avalle, sekä kypärän ja chapsit itselleni, koska kaikki vanhat ovat kadonneet jossain muuttojen keskellä. En ole aikoihin ollut mistään oikeasti kunnolla innostunut, mutta ratsastus tuntuu vain niin monella tapaa hyvältä. Täydelliseltä. Tarvitsisin kyllä itse vielä turvaliivin, mutta en sitten raaskinut ostaa, kun mulla on olemassa tosi hyvä turvaliivi, mutta sitä ei vain löydy mistään. En tajua. Ehkä pitäisi pikkuhiljaa luovuttaa sen löytämisen suhteen.

Ava on alkanut selvästi tässä viime aikoina jotenkin kapinoida minua kohtaan, varmasti vaistoaa sen, että äiti ei ole nyt voinut kovin hyvin. Joten uskon, että yhteinen harrastus tekisi meille tosi hyvää, saataisiin vähän rakentaa taas ihan uudenlaista sidettä. Nompun kanssa on ollut helpompaa, koska hän on enemmän sellainen sylivauva, joka vain tahtoo olla äidin lähellä, kun taas Ava kaipaa eri tavalla huomiota ja vaistoaa jo niin hyvin muiden tunteita.

Onko teillä kellään lapsen kanssa yhteistä harrastusta? 

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Itse olen tytär osapuoliltani mutta meillä on äidin kanssa juurikin ratsastus yhteisenä harrastuksena 🙂 Paras tapa viettää äiti-tytär laatuaikaa ja tallimatkoilla ehtii hyvin juoruta kaikki kuulumiset läpi!

Avatar

Yhteinen harratus kuulostaa hyvältä ja ratsastus ja ylipäätään eläinten kanssa touhuaminen on rentouttavaa. Meillä yhteinen harrastus koko perheellä on kelkkailu,kaikilla on omat kelkat,
mutta pidämmälle lähtiessä meidän 5v on tietysti jomman kumman kyydissä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä