Harvinaista herkkua: The Topias

Topsukka otti päivävapaan tossun alta ja tuli antamaan teille harvinaisen haastattelun! Enjoy! 😀

Muistakaa kurkata myös aiempi kuulumisvideoni täältä, sekä meidän kodin esittely täältä, jos olette missanneet sen!

Kommentit

19 kommenttia
Avatar

Tämä on sulle :

http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

Ei vitsi oikeasti. Mitä ihmettä ihmisten päässä liikkuu? Miksi pitää toisesta ihmisestä puhua anonyyminä nettipalstalla – paitsi tähän viimeiseen keksin syyn tuota juttua kirjoitellessani.

Vaatii hirveästi rohkeutta jakaa omia terveysasioitaan julkisesti, sillä et ole ensimmäinen tai viimeinen, joka kamppailee noiden asioiden kanssa. Muut elää pirun pienessä kuplassa, jos on vaikea hyväksyä sitä, että sä olet rohkeudellasi niin monelle ihmiselle esikuva (!).

Aluksi vierastin blogiasi, mutta tämän videon jälkeen on kaikki tsempit puolellasi.

Kaikki sun blogisi asiat eivät ole varmasti 100% paikkansa pitävää, mutta tuskin esim. some on täynnä aitoutta muutenkaan. Kaikkea ei tarvitse jakaa tai kertoa muille. Piste. Vaikka ne sushit olisivatkin loppuneet kesken.

Tsempit!

Avatar

Ohmy….. Ihan oikeesti. Kuolen varmaan nauruun kui säälittävää on ruikuttaa jossain että voi kun se empsukkatopsukkalapsetkinraukat… Miks kukaan näkis vaivaa valehdella elämästään monta vuotta ja noin isoja asioita. Ilmeisesti on kiellettyä olla blogissaan avoin oikeista tunteistaan ja kertoa avoimesti elämästä.. Ehkä noiden kannattais ensin vilkasta peiliin ennen ku puhuuvat huomion hausta! 😀 saakelin pirttihirmu sinäkin kun kehtaat kertoa täällä että on nyt vähän sattunu kaikkee kuraa tässä elämän aikana! 😀 tsemppiä! <3

Avatar

Ei voi kun ihmetellä miten jaksat blogata, kun niskaan satavan paskan määrä on toi 😛 ite en kyllä jaksais, aattelisin että kevyempi olla ilman! Vaikka saat tästä varmaan paljon hyvääkin mutta huh, kyllä noi latistas mun mielialan täysin tollaset keskustelut ja arvioinnit joka asiasta ja tilanteesta. Tsemppiä!!!

Avatar

Ihana Topsukka ja ihana pirttihirmu siellä!

Avatar

Kenellä oikeesti voi olla intressejä kirjottaa tonne vauvapalstoille. Mun mielestä kaikki noi sun kertomat jutut (mielenterveysongelmat, syömishäiriö, lasten asiat yms) on tosi avartavia ja voi varmasti auttaa niitä ihmisiä, jotka on vastaavanlaisessa tilanteessa. Mä oon ainakin saanut tän kautta vähän vertaistukea ja on kiva huomata sekin, että kaikkien bloggaajien elämä ei ole mitään ruusuilla tanssimista. Nauratti kyllä se miten ihmiset tekee johtopäätöksiä. Ite ainakin huomasin esimerkiksi sen, että Minka oli kommentoinut siihen kuvaan, jonka lisäsit. Tuskin tulisi kommentoimaan kaikille maailman syliinsyöksyjille, että ”ihanaa oli nähä”. 😀 Vähän ikävää tajuta, että joku oikeesti saa kiksit siitä, että haukkuu anonyyminä ihmisiä jossain vauva.fi:ssä. Harmittaa, että on sellasia urpoja, jotka eivät osaa asettua toisen asemaan. Ja vaikka bloggaajan ammatti on julkinen ja rakentavaa kritiikkiä on toki kestettävä, niin tollainen järjestelmällinen kiusaaminen on jo ihan sairasta. Yhtä paha kuin vaikka koulukiusaaminen, ellei jopa pahempaa kun kyse on kuitenkin aikuisista ihmisistä. Mutta tuhannet tsempit sulle. En ole tainnut montaa kertaa kommentoida, mutta nyt halusin. Jätä läskikommentit omaan arvoonsa, sä olet kaunis. Kaikkea hyvää teidän perheelle!

Avatar

Heippa! Musta on aivan ihana katsoa kun vedätte yhtäköyttä! Sovitte todella hyvin yhteen ja oli kiva kuulla topiaksenkin kanta asioille. Kaikissa suhteissa on aina riitelyä ja kinaamista ja mä olen sitä mieltä jos sitä ei olisi niin se ei kyllä sitten ole mikään suhde. Välillä sitä pitää ollakkin pirttihirmu ei se äijä muuten ruodussa pysyisi
Oon seurannut sua nyt jo montavuotta ja on mukava katsoa video postauksia niissä välittyy susta juuri niin ihana ihminen kun olen aina ajatelut että olet!
Äläkä murehdi ulkonäköäsi olet upea juuri tuollaisena! Sitäpaitsi sä olet aina ollut mun silmiin järjettömän kaunis ja upea vartaloinen☺️
Ihanaa kevään odotusta ja tsemppiä noihin ahdistuksen/masennuksen hoitoon!
Kyllä sä Emilia selviät olet selvinnyt niin paljosta!❤️

Avatar

Vauvapalsta on täynnä kateellisia ihmisiä ,jotka luulee tietävänsä mitä muiden elämässä tapahtuu. Tämä blogi maailma on mennyt ihan kamalaksi, koska kaikista vedetään jokin oma johtopäätös.

Olen lukenut sun blogiasi alusta asti. Pidän blogistasi koska et esitä mitään täydellistä elämää.
Tiedän että elämä ei aina ole sitä ruusulla tanssimista, mutta kaikesta selvitään.

Avatar

Mä ainakin liityin Topias fanclubiin Ihana!

Avatar

Hei. Antakaa kateellisten olla, olette fiksuja ihmisiä. Tsemppiä teidän koko perheelle <3

Avatar

”Tämä video ei ole saatavilla koska se on rajoitetussa tilassa. Rajoitettu tila on poistettava käytöstä, jotta video voidaan katsoa.” Mitähän tuo tarkottaa?

Avatar

Itsekin oon ihmetellyt välillä, että voiko oikeasti olla niin paljon ”ongelmia” yhdellä ihmisellä ja miksi niitä kaikkia pitää kirjoittaa tänne, mutta en silti lähtisi niitä mielipiteitäni huutelemaan keskustelupalstoille tai tänne blogiin ilkeämielisesti.

En ymmärrä vieläkään, miksei ihmiset osaa kirjoittaa omia mielipiteitään ja pohdintojaan asiallisesti ja rauhallisella kirjoitustavalla vaan tyyli on ”vittu saatana ootko sä huora ihan tyhmä kun et tajua”-luokkaa. Ihan kuin se asia menisi sillä muka paremmin perille 😀

Monesti naureskelen niille jotka kiroaa ja sättii palstoilla, että tuonkin asian olisi voinut kirjoittaa ihan toisin ja lopputulos keskustelussa olisi ollut paljon parempi, sen sijaan, että keskustelu menee vaan kiroiluun ja nimittelyyn ja todellinen keskusteluasia jää ihan sivuun 🙂

Kiitos tästä videosta, valaisi asioita paljon 🙂

Avatar

Topias oli kyllä tässä niin mies kuin olla ja voi 😀 Rennosti vaan ottaa ja lyhyet vastaukset. Hauska oli seurata hänen rauhallista tyyliä. Topias fanclub joo, on hän ihana mies.

Joo se vauva.fi on just sellainen paikka, mihin ei ikinä pitäisi mennä. Se vääristää niin paljon, että oksat pois. Ei siellä oleviin ”tietoihin” voi luottaa sekuntiakaan.

Avatar

Haha, ai että mä nauroin ääneen täällä. Te ootte just semmonen yhteensopiva eripari. <3

Avatar

Harvoin kommentoin.. mutta APUA!! Siis en vaan voi ymmärtää mitä ihmisten päässä liikkui 😀 mutta ihanaa kun nauroitte noille.. se on oikea asenne.. mulla henk.koht ei oo ees aikaa käydä tollasilla sivuilla tai ei ole kiinnostusta.. käytän tän ajan ihanien blogien lukemiseen ♡ katoin sun toisenkin videon. Todella koskettava! Ja muuten.. musta näytät todella kauniilta ja ihanaa kun olet noin avoin 🙂 ja tuo peppu! Ihan hurjan iso tsemppi hali..♡

Avatar

Harmi, että koet että sinun pitää jotenkin todistella muille asioita. Itse ainakin uskon täysin siihen kaikkeen mitä olet täällä jakanut ja antaisinkin neuvon, että älä huomioi keskusteluja sinusta millään tavalla..

Avatar

Maailmassa on murhia, terrorismia ja vaikka mitä pahaa, ja ihmisten suurin huolenaihe on sun perse ja lihominen!? Olet kaunis, nuori ja naisellinen ihminen, älä vaan jää miettimään noiden kateellisten ihmisten paskanjauhantaa.
Ja nuo ”valheet” mitä kerrot; jos ne ei olisi totta niin olisit kai saanut jo paskaa niskaan läheisiltäsi? Blogisi on kuitenkin julkinen, joten varmasti olisit saanut ystäviltäsi ja perheeltäsi palautetta mikäli olisit keksinyt juttujasi.. Uskon, että moni on saanut vertaistukea blogistasi ja toivon sinun jatkavan samaa rehellistä linjaasi!

Avatar

Ihan oikeesti KETÄ kiinnostaa vaik sulle tulis 300 kiloo lisää painoo??:D Oot siltikin niin upea ja kaunis muija!!

Avatar

Odotapa Emppu, kun joku tekee keskustelun siitä, että olette sopineet nämä kysymykset ja vastaukset etukäteen. Hei ei tää mitään todista. xD

Avatar

Älä lue enää nuita keskusteluja! Itseäkin alkoi ahdistamaan kaikki nuo ilkeät puheet ja spekulaatiot susta ja teidän perheestä :/ Se on kyllä tosi että blogi on muuttunut ja haikeudella luin vanhoja postauksia, toivon että paranet sillä pelkistä vastoinkäymisten lukemisesta tulee huono olo itsellekin, vaikka ymmärränkin että se on nyt sun elämää.. Tsemppiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä