Turvassa (arvonta ja ilmainen 4kk testijakso!)

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’F-Secure’ title=”]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meillä on nyt ollut kaikissa laitteissa käytössä F-Secure SAFE siitä asti, kun olin mukana F-Securen kamppiksessa (linkki postaukseen) ja olen ollut tähän sen verran tyytyväinen, että lähdin mielelläni tekemään vielä kamppikselle jatkoa! Eli olen nyt uudestaan mukana Indiedaysin ja F-Securen kampanjassa.

Kuten jo tuli sanottua, olen tykännyt tästä palvelusta ihan hirveästi! Olen tässä välissä mm. vaihtanut puhelinta, ja suojauksen vaihto sujui älyttömän helposti vanhasta puhelimesta uuteen. Kirjauduin vain tunnuksillani My F-Secureen ja poistin etänä suojauksen vanhasta luurista ja lisäsin uuteen. F-Secure on pitänyt luvatusti kaikki laitteet virusvapaina ja käytännössä se on ihan näkymätön. En huomaa sen olemassaoloa oikeastaan mistään muusta kuin pienestä ilmoituksesta verkkopankkiin kirjautuessa, kun F-Secure ilmoittaa ruudun yläosassa suojaavansa pankkiyhteyden ja kysyy, haluanko lopettaa suojauksen. Syyskuussa saa sitten olla ulkomaillakin luottavaisin mielin, kun ei tarvitse pelätä ravintoloiden wifiin yhdistämistä vaan voi luottaa, että F-Securen turvallisella selaimella kaikki tietoni ovat turvassa. Ja jos puhelin siellä, tai täällä Suomessa joutuu taskuvarkaiden käsiin, pystyn helposti yrittämään Topiaksen puhelimen kautta ensin puhelimeni paikannusta ja sitten voin tyhjentää puhelimesta kaikki tiedot etänä ja lukita sen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksi F-Secure SAFEn parhaista ominaisuuksista on kyllä ehdottomasti lapsilukko. Juuri nyt ollaan vanhempieni luona viettämässä äitienpäivää ja tuossa aiemmin syötiin äitienpäivän päivällistä. Me aikuiset tietenkin tykätään syödä ja nauttia ihan rauhassa, kun taas lapset ovat valmiita parissa minuutissa, joten nauttiaksemme rauhassa ruokailusta, lapsille on helppo antaa vain padi käteen ja he pysyvät tyytyväisinä parvekkeen toisessa päädyssä. F-Secure SAFEn lapsilukkoon saa itse määritellä, mitkä kaikki sivustot ja sovellukset se estää, joten padin käyttöä ei tarvitse koko ajan vahtia vierestä. SAFE on tavallaan ylimääräinen lastenvahti elektronisille laitteille, jotta lapset eivät vahingossa klikkaa itseään haitallisille sivustoille.  Äitienpäivän kunniaksi F-Secure onkin halunnut kiittää kaikkia äitejä lastemme pitämisestä turvassa tällä ihanalla videolla:

Olen niin tyytyväinen, että lähdin mukaan tähän F-Securen kamppikseen. Palvelun käyttöönotto oli todella helppoa ja se on helpottanut laitteiden hoitamista hirveästi. On ihanan helppoa, kun pystyn hallinnoimaan kaikkien laitteiden suojausta yhdeltä tililtä. Jos ette usko niin kokeilkaa! Sillä kuten viime postauksessakin, teillä on taas mahdollisuus kokeilla F-Secure SAFEa ilmaiseksi neljän kuukauden ajan! Aika huikean pitkä testijakso! Klikkaa tästä aloittaaksesi testijakson! Kokeilu ei velvoita sinua mihinkään ja rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ilmaisen testijakson lisäksi saan taas kerran arpoa teille vuoden ilmaisen F-Secure SAFE käyttöoikeuden, mutta tällä kertaa saankin arpoa niitä KAKSI kappaletta! Eli nyt on tuplamahdollisuudet voittaa turvalliset laitteet vuodeksi 😉

Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen 13.5. mennessä ja vastaa kommentissasi tähän kysymykseen: Oletko joutunut kokemaan kantapään kautta, miksi ne laitteet kannattaa olla hyvin suojattu? Jos olet, niin miten?

Kommentit

40 kommenttia
Avatar

Mukana arvonnassa! Kerran olen saanut viruksen puhelimeeni, enkä toista toivo :/ Aion ottaa kokeiluun tämän SAFE:n kyllä, vaikkei arpaonni suosisikaan!

Avatar

Haha, kyllä olen! Kun sain ensimmäisen älypuhelimeni joskus kuutisen vuotta sitten, siihen pamahti jostain virus, mikä lähetteli mm. kummitädilleni ja äidilleni sellasta K-18 sisältöä tekstareina, siinä sai vähän nolostella ja selitellä ihmisille :’D

Avatar

Mukana arvonnassa! Ei ole tähän mennessä onneksi sattunut mitään laitteiden kanssa..

Avatar

Mukana arvonnassa. Onneksi en ole joutunut kokemaan kantapäänkautta suojauksen tarpeellisuutta. Tietokoneessa kyllä on virustorjunta muttei tabletissa/puhelimessa.

Avatar

En ole tähän mennessä joutunut kokemaan, mutta toivon, etten joudu jatkossakaan, arvonnassa mukana siis!

Avatar

Vielä en ole joutunut virusten kanssa tappelemaan, mutta varmasti F-Secure SAFE käyttöoikeudesta olisi hyötyä 🙂

Avatar

Onneksi mitään ikävyyksiä ei ole sattunut omalle kohdalle. Toki sitä heti hätkähtää, kun jotain uutisia esimerkiksi sähköpostien kaappauksista on, ja heti olen vaihtanut salasanan. Tietokone on kyllä tärkeä suojata hyvin ja hienoa, että on olemassa F-Securen kaltainen, Suomessa kehitelty ohjelma.

Avatar

En ole toistaiseksi onneksi joutunut kokemaan..

Avatar

En ole kyllä ikinä joutunut kantapään kautta turvallisuusasioita oppimaan, mutta aina on kyllä ollut turvajärjestelmät kohallaan!

Avatar

En ole, mutta ehkä olisi hyvä hoitaa asia kuntoon ennen, kuin joudun! 🙂

Avatar

En ole onneksi joutunut koskaan kokemaan mitään viruksia tai muuta inhottavaa, vaikka useita vuosia laitteeni olivat täysin ilman suojaa. Edellisen postauksen innoittamana latasin omiinkin laitteisiini tuon neljän kuukauden testijakson ja olen ollut todella tyytyväinen! 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa! En onneksi ole joutunut kokemaan kantapään kautta, jotain pieniä viruksia on toki ollut joskus kun lapsena seikkaili eri pelisivustoilla mutta nekin sai helposti siivottua. 🙂

Avatar

Pari kertaa on tietokone menny jumiin ja ei muutaku korjaamolle

Avatar

Toistaiseksi en ole kokenut mitään hirveitä tällä saralla. Luojan kiitos 😀

Avatar

Mulle tapahtu vuosi sitten, että joku oli varastanut mun identiteetin… Eli käytti mun henkilötunnusta surutta tuolla, en tiedä ehtikö ostaa mitään kun eräs ihana DNA-liikkeen myyjä tajusi tän huijauksen (olin siis vaihdossa silloin enkä edes Suomen kamaralla, josta olin hänelle ilmoittanut). Ilmeisesti huijari oli siis jostakin netistä kaivanut sen esille… Sen jälkeen oon pikkasen huolellisemmin käyttäytynyt netissä ja miettinyt, minne tietoja jaan. Herätti kyllä kunnolla meikäläisen tää episodi. 😀

Avatar

En onneksi vielä, toivottavasti en joudukaan. 🙂

Avatar

Olen ollut onnekas, sillä vaikka mulla ei suojausta ole ollutkaan, niin on laitteet pysynyt virusvapaina! Mutta koska joku virus sieltä kuitenkin ennenpitkää iskee, olisi tässä mahtava tilaisuus mulle saada laitteet suojatuksi! Mukaan arvontaan siis 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa! Ei ole onneksi mitään sattunut, vaikka ei meillä ole mitään suojauksia. Pitänee varmasti hankkia!

Avatar

Ei ole onneksi koskaan sattunut mitään 🙂

Avatar

Arvonnassa mukana ja onneksi itselle ei ole vielä sattunut mitään, mutta laitetaan asia kuntoon niin ei tartte jatkossakaan pelätä 🙂

Avatar

Ei ole sattunut mutta mukana arvonnassa ollaan 🙂

Avatar

Onneksi ei ole mitään sattunut *koputtaa puuta*, mutta olisihan se hyvä suojata laitteet! Eli ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂

Avatar

Tyttären tabletti meni tukkoon viruksista – eikä ihme jos ei ole virustorjunta päällä niin odotettu tulos.

Avatar

Mukana arvonnassa 🙂

Ei onneksi ole sattunut mitään ja toivottavasti ei tulekaan. Hyvä olisi suojata puhelimet ja tabletit kaikelta pahalta.

Avatar

Onneksi mies on aina hoitanut koneeseen parhaat f-securen suojaukset, joten vahinkoja ei ole sattunut 🙂

Avatar

En ole joutunut kokemaan, ja siksipä tuntuukin tyhmältä maksaa virusturvista, vaikka järkeväähän se on.

Avatar

Ei ole onneksi vielä ainakaan sattunut mitään. Mutta ei olis huono asia varautua ennalta.

Avatar

En onneksi ole joutunut kokemaan, mutta tietokone onkin aina ollut suojattuna. Puhelimesta en voi sanoa samaa 😀

Avatar

En ole onneksi minkään suurempia tartuntojen kohteeksi joutunut, ehkä kiitos virusturvan!

Avatar

Läppärit olisi hyvä suojata. On kaksi kertaa päässyt tuhoutumaan kun jäänyt suojaukset pois.

Avatar

Ei onneksi ole sattunut mitään! Meillä mies hoitaa kaikki nää jutut.

Avatar

Mukana arvonnassa. Onneksi ei ole vielä tarvinnut joutua kokemaan kantapään kautta. 🙂

Avatar

Ohhoh, tuli vahingossa kahteen kertaan, kun netti katkesi mutta lähetti jo sittenkin tuon ekan kommentin, niin tämän voi poistaa. 🙂

Avatar

Tietokone ilman suojausta joten tulisi todella tarpeeseen!

Avatar

5-vuotias tyttöni yhdessä kohta 3-vuotiaan pikkusiskon kanssa ovat todella ahkerasti tabletin kimpussa ja aina ei voi vahtia mitä touhuavat.. Milloin ladataan pelejä ja ollaan tekemässä ostoksia. Mitään pahempaa ei ole vielä sattunut, mutta jostakin ilmesty virus, jota ainakaan ilmaiset virusohjelmat eivät ole onnistuneet poistaa.. Tämä ohjelma olisi siis superkätevä!!

Avatar

Ei ole pitkään aikaan sattunut mitään, mutta nuorempana kavereilta saatuja musiikkitiedostoja avatessa F-Secure huomasi välillä viruksen. Kyllä silloin pelästyi kun kone ei ollut tietenkään oma 😀

Avatar

Tuo on kätevä, mukana ollaan.

En ole joutunut oppimaan mitään kantapään kautta, vielä, mutta hyvä suojausjärjestelmä on oltava.

Avatar

Onneksi ei ole vielä tullut koettua viruksia. Tietokoneella suojaus on aina ollut päivän selvä juttu, mutta puhelimen ja tabletin suojauksen tarpeellisuus ei ole tullut edes mieleen, niin hölmöltä kuin kuulostaakin sillä hoidan esim kaikki pankki jutut tällä suojaamattomalla puhelimellani. Mutta nyt lähti ainakin tuo kokeilujakso käyntiin:)

Avatar

Mukana arvonnassa! Onneks meille ei oo ainakaan vielä sattunut mitään noiden koneiden ja tablettien kans, mut hyvää suojausta toivottais niihin 🙂

Avatar

Tähän mennessä selvitty säikähdyksellä, mutta hyvä tuuri tuskin jatkuu loputtomiin, joten kunnon suojaus tulisi tarpeeseen.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä