Rakastunut

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä sitten menin ja ostin uuden kameran! Kauan oon siitä haaveillut ja vihdoin se on nyt ihan ikioma. Eli Olympuksen OM-D E-M10 vaihtui E-M1:een. Pakkohan sitä uutta kameraa oli heti päästä vähän testaamaan ja pyörähdettiinkin ihanan Noran kanssa Ruissalossa kuvailemassa. Tosin olisin voinut ottaa nämä kuvat vaikka kotipihalla, sillä loppujenlopuksi päädyin ottamaan lähinnä Noran kauniista kasvoista kuvia, voi vitsi noi pisamat! Jätin samalla mun the luotto-ompelijalle yhdet housut pienennettäviksi. Noran ompelupalveluista löytyy lisää täältä. Moni varmasti muistaa myös tämän mekon, jonka Nora suunnitteli ja teki mulle parissa päivässä The Blog Awards Finland -gaalaan.

Nyt aion kyllä omistaa lähiviikot tähän kameraan tutustumiseen! Uuden kameran hankkimisessa oli myös suuresti se pointti, että aion vihdoin palata tältä sairaslomalta myös kuvauspuolella. Toivottavasti pian on entistä laadukkaampia kuvia tarjolla täällä blogissa ja uusia kuvauskeikkoja kalenterissa!

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Wau, upea Nora! ja onnet kamerasta 🙂

Avatar

Upeita kuvia! Sä olet niin kaunis!

Avatar

Tuliko kutsu pääsykokeisiin? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä