Päivä Seikkiksessä

MUTSIS ON17

Meillä oli tänään niin täydellinen päivä! Kuten tässä aamun postauksessa kerroinkin, lähdettiin lasten kanssa Topiaksen iltavuoron alettua viettämään päivää kaupungille. Lähdettiin kotoa ennen kahta ja palattiin kahdeksan jälkeen, ensimmäistä kertaa ties kuinka pitkään aikaan molemmat lapset nukahtivat rattaisiin, onneksi lähdin tuplilla liikkeelle. Käytiin ensin Stockalla ostamassa Nompulle kesäkengät, ettei raukka joudu hikoilemaan lenkkareissa ja mentiin siitä sitten Seikkailupuistoon. Siellä me viihdyttiinkin koko päivä! Lapset pääsi virkistymään vesileikeissä ja sitten jatkettiin piknikillä leikkipuistossa. Kun kello alkoi olla jo paljon, käytiin vielä jätskikiskan kautta ja käveltiin kaikessa rauhassa keskustaan ja siitä bussilla kotiin. Lapsilla oli tosi hauskaa ja minä rentouduin pitkästä aikaa kunnolla. Ihanaa kun alan taas nauttia kaikista arkisista hetkistä! Oli ihanan rento päivä kavereiden kanssa ja lapsetkin käyttäytyivät tosi hyvin, joten ei tullut vastaan mitään stressaavia tilanteita. Nyt on vaan sellainen olo, että voi miten onnellinen olen siitä, että voin jo näin hyvin ja alan taas olla oma itseni <3 Näitä päiviä lisää kiitos!

Toivottavasti tekin olette tänään päässeet nauttimaan auringosta! Nyt siirryn kirjoittelemaan Project Bootyn puolelle vähän laihdutuskuulumisia (kannattaa tarkkailla sitä!) ja sitten taidan mennä oikein superpitkään suihkuun huuhtomaan kaiken päivän hiekan, pölyn, ruohon, siitepölyn, jätskin ja rusinatahman pois.

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

joo, itsekin niiden kahden välillä puntaroin, siinä varmaan sunki postaus tuli vastaan 🙂 meillä on v.15 mallia, alle vuoden vanhat, toivottavasti on sit tehneet kestävämmät renkaat :/ ainakin vielä on kestäneet hyvin 😀 ja tykkään kylllä muutenkin niistä, ja mikä tärkeintä niin mahtuu meidän pienehköön peräkonttiin.. en löytänyt muuten easywalkereita mistään myynnissä Suomessa, mitä nyt nettiä selasin.. mistä te ostitte rattaat? Buggyjä oli Babystylessä..

Avatar

Tuli mieleen noista rattaista, että muistanko oikein että teillä oli Mountain Buggyn tuplarattaat aiemmin? kun itse ostin sellaiset ja ennen ostopäätöstä selailin nettiä niistä tietoa etsien niin muistan lukeneeni sinun postauksen aiheesta 😀 jos en muista väärin, niin miksi luovuit rattaista ja mitä olet tykännyt uusista? Kiinnostaisi kulla käyttökokemuksia buggyistä ;D

Emilia Huttunen

Meillä oli itseasiassa Easywalkerit 😀 niistä tykkäsin ihan hirveästi! Näistä rattaista myös on tulossa postausta 🙂 Muistaakseni Iinalla (klikkaa yläpalkista But I’m a human not a sandwich) oli ko rattaat, tunnen myös aika monen, jolla nuo buggyt on ollut ja kaikilla näistä ihmisistä on ollut niiden kanssa hirveästi ongelmia renkaiden kanssa, ilmeisesti ne oli hirveän herkät puhkeamaan jos en nyt ihan väärin muista. Vertailin aikoinaan buggyja ja easywalkereita tos pitkään, mutta päädyin sitten easywalkereihin, kun loppujenlopuksi niiden ominaisuudet ja etenkin tilava tavaratila ja tilavat istuimet voittivat 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä