Valkoisissa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kimono – Lindex / Toppi – Cubus / Housut – Lindex / Laukku – Ralph Lauren (Zalando) / Kengät – Birkenstock (Zalando) / Aurinkolasit – Cubus 

Tällaisessa asussa lähdin tänään liikenteeseen ja aika liikkuvainen päivä olikin. Hain nämä housut Noralta, joka oli ne taidokkaasti saanut pienennettyä, lähdin terapiaan, sieltä lounaspalaveriin ja siitä vielä Nompun kevätjuhlaan. Oli todella onnistunut päivä ja tykkäsin tästä asusta hirveästi. Alunperin olin ajatellut tähän laukkuun hyvin sopivia korkoja, mutta mulla on pohkeet porrasjuoksusta niin kipeät, etten pystynyt kävelemään koroilla 😀 Joten jalkaan päätyivät übermukavat Birkenstockit, jotka ostin Kreikan reissua varten. Tämä asukokonaisuus tulee kyllä ehdottomasti mukaan Kosille, siitä tuli oikein lomafiilis! Ei ehkä se parhaiten vartalomallilleni sopiva asu, mutta tykkäsin tästä silti hirveästi. Tämä kimono on jo pari vuotta vanha ja edelleen kesän kestosuosikki. Laukku sitten taas on uusi kesäsuosikki, ostin sen jo jonkun aikaa sitten, mutta jotenkin se on vasta nyt lämpimien ilmojen alettua päässyt kunnolla käyttöön. Oli kiva verhoutua valkoiseen pitkän tauon jälkeen, kun olen käyttänyt nyt niin hirveästi mustaa! Kai se mieliala heijastuu yllättävän hyvin myös pukeutumiseen 😉

Siitä on kyllä aikaa, kun viimeksi olen laittanut asukuvia! Ehkä tässä painon pudotessa niitä alkaa tulla taas enemmän. Ihanaa iltaa kaikille teille!

Kommentit

6 kommenttia
Emilia Huttunen

Voi kiitos! 🙂

Avatar

Sovit asuinesi omenankukkien keskelle ^-^

Emilia Huttunen

Kiitos! 😀

Avatar

Painonpudotuksen kanssa sitten maltilla, eikö 🙂 Hitaasti, mutta varmasti on avain kestävään lopputulokseen ja uuden terveellisemmän elämäntavan omaksumiseen! Asu näyttää tosi kivalta ja raikkaalta. Sun hiukset, kimonon kuviot ja laukku mätsäävät kivasti yhteen.

Emilia Huttunen

Juu, en halua ottaa mitään totaalikieltäytymistä mistään, en pystyisi ikinä luopumaan esim suklaasta kokonaan 😀 Kiitos! 🙂

Avatar

Tosi kiva ja raikas asu! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä